درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهشا دوستان جووووو ندن:Dمن اگه جرم رو 70 زدم بقیه رو گند زدم:D
اقا ارش من پژوهشگاه بیارم کلا م رو میندازم هوا .بقیه درصدام افتضاحه
حمزه ی گللللللللللللللللللل کنکور سخت بوده وگرنه من همرو 70 میزدم :D
یه جرم خوب زدیما ببین چیکار میکنید

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دیگه حرفی ندارم:D

ziiizooo

عضو جدید
با احترام به همه دوستان خدا کنه سوال 97 جرم درست نشه:D.چون من رسما به .... می روم:cry:.من فقط تو این کنکور دلم به درصد حرارتم خوشه.:D.خدا این خوشی رو از من نگیرد انشا الله :D

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با احترام به همه دوستان خدا کنه سوال 97 جرم درست نشه:D.چون من رسما به .... می روم:cry:.من فقط تو این کنکور دلم به درصد حرارتم خوشه.:D.خدا این خوشی رو از من نگیرد انشا الله :D

هماهنگ کن باهم یه سر بریم شهر تورسیتی ف.. :Dاقا شما دانشگاه تهران قبولی دیگه رو حرف من حرف نزن

ziiizooo

عضو جدید
هماهنگ کن باهم یه سر بریم شهر تورسیتی ف.. :Dاقا شما دانشگاه تهران قبولی دیگه رو حرف من حرف نزن

ما کی باشیم رو حرفه شما حرف بزنیم داش پویا.خدا از دهنت بشنوه.اگه این جوری بشه که یک شیرینی خفن شما دارین .هماهنگه داداش.میگن شهر زیبایی هستش:D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش شما که بیو ترکوندی ;)
شما رو به میم شیمی چه حاجت؟:smile:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما کی باشیم رو حرفه شما حرف بزنیم داش پویا.خدا از دهنت بشنوه.اگه این جوری بشه که یک شیرینی خفن شما دارین .هماهنگه داداش.میگن شهر زیبایی هستش:D

اختیار داری شما سروری.شیرینی میگیرم از همتون:Dرتبه خودم که خوب نیست لااقل از شماها شیرینی بگیرم:biggrin:
من 2.3 دفعه مشرف شدم به این شهر توریستی قراره نیمه دوم این ماهم مشرف بشم باز

Arrrrash

عضو جدید
اختیار داری شما سروری.شیرینی میگیرم از همتون:Dرتبه خودم که خوب نیست لااقل از شماها شیرینی بگیرم:biggrin:
من 2.3 دفعه مشرف شدم به این شهر توریستی قراره نیمه دوم این ماهم مشرف بشم باز

من بچه همین شهرم!نیاید آقا جای خوبی نیست :D

kianoosh-s

عضو جدید
جرم زدی پرپر کردی بابا ایول :w45:تو همکلاس من نیستی تو به من دروغ گفتی :w29:

kianoosh-s

عضو جدید
خدا کنه در تمام سوالت عدالت رعایت بشه هر کی زحمت کشیده به حقش برسه

farhad urmia

عضو جدید
ای بابا!!!!!!1هی همه گفتم کنکور سخت بوده!!منم باورم شد فکر کردم همه خراب زدن....من کم کم از شبانه زاهدانم دارم نا امید میشم!!!!!!!!!!

سحر خانم کنکور 93 سوالاتش متفاوت تر و سخت تر بوده و در حد سال 90 یا شایدم سخت تره. حالا هر کی میاد اینجا ی درصدی میگه این نظریه خودشه و ممکنه اینطور نباشه. اما چیزی که هست سخت بودن کنکور 93 و همچنین طبق خبری که از باشگاه پژوهشگران دانشجو خوندم افزایش چشمگیر ظرفیت ارشد هستش.

kianoosh-s

عضو جدید
سلام یکی از دوستانم آزمون دکترا آیتی می گفت چندتا سوال کلیدشو عوض کردن امسالم مثل اینکه غلطا رو درست می کنن.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سحر خانم کنکور 93 سوالاتش متفاوت تر و سخت تر بوده و در حد سال 90 یا شایدم سخت تره. حالا هر کی میاد اینجا ی درصدی میگه این نظریه خودشه و ممکنه اینطور نباشه. اما چیزی که هست سخت بودن کنکور 93 و همچنین طبق خبری که از باشگاه پژوهشگران دانشجو خوندم افزایش چشمگیر ظرفیت ارشد هستش.
داداش به قول بچه ها ظرفیت پیام نور و غیرانتفاعی زیاد میشه نه دانشگاههای خوب
بعدشم به حرف این نامردا نمیشه اعتماد کرد;)

sahar_farj

عضو جدید

کاش این ظوری که شما میگین باشه

S.Mehran.S

عضو جدید
دوستان همه ی شما را سفارش می کنم به صبر !
اندکی صبر ، نتیجه نزدیک است . . . !
:D

masoome 123

عضو جدید
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم تا رتبه چند میشه به روزانه بیو امیدوار بود؟؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا جوابا مثل پارسال 22 وم میاد:(
I have Stress
I am student
اندر احوالات زبان خوندن:biggrin:

بالا