درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینجا هیشکی اعصاب نداره از جمله خودم:D
ایشالا این روزا با استرساش به خوبی و خوشی میگذرند و هممون به اون نتیجه ای که واسش چند ماه یا شایدم چند سال زحمت کشیدیدم می رسیم(ولی کاش سازمان سنجش نتیجه ها رو زود تر میزد از بلاتکلیفی درمیومدیم)

farhad urmia

عضو جدید

آقای اسحاقی بنده پارسال برای اولین بار کنکور دادم وضعیتم از این بدتر بود اما کنکور به مراتب آسونتر بود رتبه م شد 1500 دانشگاه شمال قبول شدم الان با این کنکور سخت امسال رتبه م بهتر میشه نسبتا. من از تو کارشناس ترم تو این بحث خواستم نظریه بقیه رو بدونم که واقعا صاحب نظرن

S.Mehran.S

عضو جدید
آقا یکی یه چیزی بگه دور همی یه گپی بزنیم . . .
من هرچی فکر می کنم چیزی ندارم که شروع کنم :D

معتمدد

عضو جدید
دوستان من نظرم اينه كه بيايد مشخص كنيد مثلا رتبه 1تا 50-50تا 100-100تا 150 و الي آخر مخصوصا تو 2سال گذشته كه ظرفيتا تقريبا شبيه هم بوده كجا قبول شدن كه موقعي كه رتبه ها اومد تو اون فرصت زماني كوتاه هر كس بدونه كجا قبول ميشه بعد تحقيق كنه اون دانشگاه ها براش خوب هست يا نه موفق باشيد:gol:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان من نظرم اينه كه بيايد مشخص كنيد مثلا رتبه 1تا 50-50تا 100-100تا 150 و الي آخر مخصوصا تو 2سال گذشته كه ظرفيتا تقريبا شبيه هم بوده كجا قبول شدن كه موقعي كه رتبه ها اومد تو اون فرصت زماني كوتاه هر كس بدونه كجا قبول ميشه بعد تحقيق كنه اون دانشگاه ها براش خوب هست يا نه موفق باشيد:gol:
نمیشه 500 تا 600 ام حساب کنیم تا تو بازه مام قرار بگیره :D

Arrrrash

عضو جدید
پارسال دوستای من این دانشگاه ها قبول شدن:

رتبه 121 انرژی شریف
رتبه 179 کنترل و شبیه سازی علم و صنعت
رتبه 216 شبانه طراحی فرایندها تربیت مدرس
رتبه 218کنترل و شبیه سازی علم و صنعت
رتیه 250 م.شیمی پیشرفته شیراز
رتبه 298انرژی دانشگاه تهران
رتبه 750 م.شیمی پیشرفته اراک
رتیه1000(تقریبا) شبانه م.شیمی پیشرفته اراک

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیراز محیط زیستش روزانه فک کنم بالا بگیره یعنی 500 فک کنم.محیط زیستم که میگن پردرآمده

بالا