درد دل بچه های برقی

Pencil

کاربر فعال
البته تا اینجا فقط یادگرفتم ترانس سویچینگ هم بپیچم...هم مونتاژ میکنم هم ترانس سویچینگ میپیچم...

ای بابا استخدام دولتی پالایشگاه نفت تهران رفتیم کلا 7 نفر از رشته برق برداشت...از 5 هزار نفر
آخه بستن ترانس سوئیچ زیاد کار خاصی نیست؛ اصلا الان دیگه کار سورس پاور ها اشباع شده و دستگاه های چینی خوارک بازارن :(
بازم نا امید نباش روزنامه بازار کار رو بگیر ایشالله به نتیجه میرسی
هیچ وقت هم تو کار خدا شک نکن: میگن اگه دیدی خدا تمام درها روی تو بسته،بدون بیرون هوا طوفانیه؛ شاید یه حکمتی تو این روزای سخت هست منکه امسال اگه کنکور جای خوبی قبول نشم؛ کارخدمتم رو انجام میدم و بعدش میافتم دنبال راه اندازی یه کسب وکاری چشم امیدم به دست بنده های خدا نیست، به خودشه

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بروبچ برقی نیستند امشب یه خورده باهم ناله کنیم:biggrin:

mahboobeh

عضو جدید
ناله کن...بذار یه شمع هم روشن کنیم...فضا معنوی بشه

سلام مهندس..
به به .. دستتون درد نکنه... شمع که دیگه عالیهههههههههههه..
خب..
بفرمایین.. شما یاداوری کنین سختیای ما بچه های برقی رو تا ما دم بگیریم..:biggrin:

sogand.m

عضو جدید
بچه ها من یک مشکلی که دارم اینه که فوق العاده ایده ال گرایم..البته از حق نگذریم همین باعث شده تو زندگیم پیشرفت داشته باشم..

اما حالا مشکلم اینه که دوست دارم یک کار خاص واسه خودم بزنمو انجام بدم(مثلا شرکتی چیزی)اصلا حاضر نمیشم برم واسه کسی کار کنم :((

حالا به نظرتون از کجا شروع کنم؟؟امکان موفقیت اصلا هست؟؟؟

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من یک مشکلی که دارم اینه که فوق العاده ایده ال گرایم..البته از حق نگذریم همین باعث شده تو زندگیم پیشرفت داشته باشم..

اما حالا مشکلم اینه که دوست دارم یک کار خاص واسه خودم بزنمو انجام بدم(مثلا شرکتی چیزی)اصلا حاضر نمیشم برم واسه کسی کار کنم :((

دیوید بکام رو که میشناسی؟؟؟زمانی دیوید بکام شد که قبلش لباس بازیکنهای منچستر رو میشست..عزیزم شما تا برا کسی کار نکنی بجایی نمیرسی

scrat_68

عضو جدید

البته ایده آل گرا بودن خیلی خوبه اما تمام برو بچه های دانشگاهی معمولا همینطور فکر میکنن تا وارد بازار کار بشن ... بعد از یه دوره کار درمانی درست میشن ...
اما همه چیز به مقدار مایه ی والد گرامی (پدر ) بستگی داره ینی از زمین شوری برای دیگران تا صاحب شرکت شدن در اولین روز کار

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
بچه های برق سلام
من میخام ببینم توی دانشگاهتون، حرفی از ساخت بشقاب پرنده میشه؟!

اخه این بشقاب پرنده ای که ما میبینیم، یه تکنولوژی هست برای تولید برق رایگان.
یه دستگاهیه که برق رو بدون هیچ سوختی تامین میکنه. ولی خب یه اثرات دیگه ای هم داره . مثل ضد جاذبه بودن.
حالا این خارجیا رو نمیکنن.

میخام بدونم شما در جریانش هستید؟

این جا همه چی رو گفته.
http://freeenergy.blogsky.com/1392/...رمان-سریعتر-بیماریها-و-تولید-برق-رایگان-با-آن

میگم که شاید یکی از شما که یه چیزی ازش میفهمید، تولید کنیدو بریزید تو بازار که دیگه سر هسته ای و تولید انرژی انقدر دعوا نکنیم:D