درد دل بچه های برقی

Pencil

کاربر فعال
نه smd نه....فقط dip...بخدا خیلی بدبختی...تازه یک سره هم سرم غر میزنند......بعضی وقتها میگم با جفت پا برم تو صورت طرف

اما خداییش خودمو کنترل میکنم :biggrin:

تو محیط کار باید سعی کنی خودتو کنترل کنی :D
یه زمانی بود که صاحب کارم به من میگفت تو ماست خوردی بدبخت چلمن .... یعنی به احترامی تو این حد با اینکه تقریبا 100% کارها هم اوکی میشد، اما باز اون فحشش رو میداد منکه دیگه در مقابل فحش خوردن لمس شدم

ronak911

عضو جدید
سلام دوستان
میخوایم تو واتساپ یا تلگرام گروه برنامه نویسی c avr fpga تشکیل بدیم اگر تمایل دارید اعلام حضور کنید ..
آی دی لاین : blue0098

scrat_68

عضو جدید
سلام به همه
آقا نه برقیا نه اینجا همه جای ایران دیدم درد دل فقط از دستمزد پایین و مشغله زیاد هست اخلاق پایین همکارا بعدیشه
از کشاورزی که گندم میکاره ( اینکه چی شد یروز همصحبت کشاورز شدم خودش داستان داره ما بودیم و بچه ها و لندرور ....:biggrin:)
تا استاد دانشگاه که بهش گفتم استاد برم دکترا بگیرم استاد بشم ...گفت مگه دیونه ای بچه برو بزن تو خرید و فروش
البته نمیخوام خیلی وانمود کنم باتجربه هستم چون شاید اینجا سنم از همه کمتر باشه ولی از کار آزاد کافی نت تا کار تو
پست برق230به 63 و توزیع20 کیلو و شرکت و پیمان نصب انتن بی تی اس و مکانیک خودرو
بودم و سر جمع دیدم هر کس که سر زبون و فیلم بازی کردنش بیش در آمدش بیشتر مهم هم نیست کار رو چطور تحویل میده تمام
اما هر چی سطح علمی همکارا بالاتر و هر چی سوادشون بیشتر محیط تمیزتر
ینی هرچی تحصیلاتتون بره بالا تو محیط علمی تر و با همکارای با شعور تر کار میکنید
اما در مورد دستمزد همونطور که گفتم بر خلاف اون چیزی که تو ایران تصور میکنن هیچ ربطی به میزان تحصیلات نداره
الکی امید نبندید تا بعدا پشیمون نشوید اگر واقعا به برق علاقه دارید برید برق بخونید نشونش چیه
نشونش اینه که تا یه مستند از برق ببینید شارژ میشید یا از ساخت یه کیت یا مدار یا خواندن الکترو مغناطیس یا سر در آوردن از شین بندی پست برق
سیر نمیشید:d (البته اینم بگم که همه ما مخصوصا خود من عاشق پول هستیم تا عاشق برق و این دلیل ناراحتی ماست )

چاو شین

اخراجی موقت
سلام به همه
آقا نه برقیا نه اینجا همه جای ایران دیدم درد دل فقط از دستمزد پایین و مشغله زیاد هست اخلاق پایین همکارا بعدیشه
از کشاورزی که گندم میکاره ( اینکه چی شد یروز همصحبت کشاورز شدم خودش داستان داره ما بودیم و بچه ها و لندرور ....:biggrin:)
تا استاد دانشگاه که بهش گفتم استاد برم دکترا بگیرم استاد بشم ...گفت مگه دیونه ای بچه برو بزن تو خرید و فروش
البته نمیخوام خیلی وانمود کنم باتجربه هستم چون شاید اینجا سنم از همه کمتر باشه ولی از کار آزاد کافی نت تا کار تو
پست برق230به 63 و توزیع20 کیلو و شرکت و پیمان نصب انتن بی تی اس و مکانیک خودرو
بودم و سر جمع دیدم هر کس که سر زبون و فیلم بازی کردنش بیش در آمدش بیشتر مهم هم نیست کار رو چطور تحویل میده تمام
اما هر چی سطح علمی همکارا بالاتر و هر چی سوادشون بیشتر محیط تمیزتر
ینی هرچی تحصیلاتتون بره بالا تو محیط علمی تر و با همکارای با شعور تر کار میکنید
اما در مورد دستمزد همونطور که گفتم بر خلاف اون چیزی که تو ایران تصور میکنن هیچ ربطی به میزان تحصیلات نداره
الکی امید نبندید تا بعدا پشیمون نشوید اگر واقعا به برق علاقه دارید برید برق بخونید نشونش چیه
نشونش اینه که تا یه مستند از برق ببینید شارژ میشید یا از ساخت یه کیت یا مدار یا خواندن الکترو مغناطیس یا سر در آوردن از شین بندی پست برق
سیر نمیشید:d (البته اینم بگم که همه ما مخصوصا خود من عاشق پول هستیم تا عاشق برق و این دلیل ناراحتی ماست )
ماشاالله.... من که خواننده حرفات بودم خسته شدم، شما خسته نشدی انقدر تایپ کردی؟!! خخخ :D

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
حرفاتون رو خوندم همشو
اینکه یکی از دوستان گفت مهندسی حالا کارم بلدی یا نه خ خوب بود. چون تو کار آیتمای مختلفی لحظ میشه و نه صرفا مدرک
اینکه کار هست یا نه. اگه رزومه ی قوی داشته باشی بالاخره پیدا میشه. که تا اینجا که من دیدم غیر مرتبط بود همش با رشتم. و البته به ضعف فعلی خودم تو دانش عملیم اعتراف میکنم. شاید یه کم دیر یا با خون دل خووردن. ولی آدمایی که ظرفیت بالای علمی و توانایی های خاص خودشون رو دارن خوب موفق میشن. و کسایی که ندارن یا تو وضع فعلیشون تغییر اینجا میکنن یا انتظار تغییر موقعیت نداشته باشن. ولی چیزی که هست در دراز مدت اگه راکد نباشی واقعا هی موقعیت ها بهتر میشه و به قول دوستان صبر هم لازمه
سوم که مشکلی که وجود داره و من دیدم و اون پست های تقریبا شدیدالحن رو نوشتم کاملا ریشه ایه و به دست من و شما و کارآفرینی و این حرفا حل نمیشه. و احساس میکنم اگه اصلاحاتی انجام بشه خ از مشکلات کم میشه و آرامش بیشتر میشه. و تغییر فرهنگی و تفکرات مضحک هم باید کم کم زمینه سازی بشه و رفع بشه. چون الان من دور و برم میبینم پسر حتی که میگه برای اینکه جلوی فلانی کم نیارم یه مدرک میگیرم که دیگه حرفی ام نباشه:( من واقعا دردم میاد این چیزارو میبینم. و امیدورام مردم یه کم آگاه تر فکر کنن و در مورد زندگی و آیندشون تصمیم بگیرن. در کل دو حالت داره :
یا اینکه همه به تغییر وضع آموزشی و سیاست های کار و دانشگاه معترض میشن و یه عده شاید در صدد تغییر بر بیان. که یه جور تحول و انقلابی میشه در زمینه آموزشی و فرهنگی. که درسته زمان بره ولی نتیجه اش دلنشینه. و ایران رو میتونه از جهان سومی بودن خارج کنه.
یا اینکه هرکس کلاه خودشو سفت بچسبه و یه لقمه نون دربیاره یه گوشه بی سر و صدا زندگیشو بکنه.
ایشالا که همگی موفق باشید تو همه مراحل
التماس دعای فراوان

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.......سعی کنید اپراتور نباشید........بزنید تو کار طراحی ........اونکه مونتاژ میکنه چه پیشرفتی میخواد بکنه.......مونتاژ در کنار برنامه نویسی.....مونتاژ رو یه بی سواد هم میتونه انجام بده......طراحی کنید ......نرم افزار یاد بگیرید.......تو دوران دانشجویی این کارها رو بایستی میکردین.......البته هیچ وقت دیر نیست.......
مهندس یعنی طراحی و ظرافت......نه کاری که با کمال احترام به بچه های کاردانی اونها هم میتونن انجام بدن.....البته بچه های کاردانی چون در دانشکده های خودشون بیشتر با ابزارآلات کار کردن....از نظر عملی موفق ترند....البته از مهندسی که صرفا تئوری ..........و باز هم تئوری

چاو شین

اخراجی موقت
سلام.......سعی کنید اپراتور نباشید........بزنید تو کار طراحی ........اونکه مونتاژ میکنه چه پیشرفتی میخواد بکنه.......مونتاژ در کنار برنامه نویسی.....مونتاژ رو یه بی سواد هم میتونه انجام بده......طراحی کنید ......نرم افزار یاد بگیرید.......تو دوران دانشجویی این کارها رو بایستی میکردین.......البته هیچ وقت دیر نیست.......
مهندس یعنی طراحی و ظرافت......نه کاری که با کمال احترام به بچه های کاردانی اونها هم میتونن انجام بدن.....البته بچه های کاردانی چون در دانشکده های خودشون بیشتر با ابزارآلات کار کردن....از نظر عملی موفق ترند....البته از مهندسی که صرفا تئوری ..........و باز هم تئوری
جسارتا این واسه شما که احتمالا الکترونیکی هستی صدق میکنه...

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما چند سالته عزیز من...........میخوای ره صد ساله رو یک شبه بری؟........کم کم..........آیا شماها اومدین برق فقط برای پول و درآمدش؟!

من 25 سالمه...خوب واقعا شما کلاهت رو قاضی کن....خیلی ها مثل من هستند که بیکارند......چرا آخه باید اینطوری باشه

شما که موفقی بگو ما چیکار کنیم....

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 25 سالمه...خوب واقعا شما کلاهت رو قاضی کن....خیلی ها مثل من هستند که بیکارند......چرا آخه باید اینطوری باشه

شما که موفقی بگو ما چیکار کنیم....

و خیلی ها برعکس شما سر کارند........چرا؟.....چون علاقه دارند.....علاقه فقط پول نیست.......لذت بردن از کار.......شما اگر الکترونیکی دلیل نداره بیکار بمونی.......این همه دانشجوی تنبل!که دوست دارن پروژه هاشون رو بدن بیرون!
فقط کافیه شما خودت بخوای.....بیکاری تو برق بی معناست......

چاو شین

اخراجی موقت
خودتون فکر میکنید برق و قدرت برای یک خانم مناسبه و با خصوصیاتش هم خونی داره؟.........
اولا اینکه من پسرم

دوما اینکه چرا خانوما نمیتونن قدرت بخونن؟؟؟؟؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا اینکه من پسرم

دوما اینکه چرا خانوما نمیتونن قدرت بخونن؟؟؟؟؟

بسیار خوب .......نگفتم نمیتونن بخونن......ممکنه استثنائی هم باشه......بازار کار قدرت بد نیست ولی به گمانم اون ایده پردازی های لازم رو نداره.........میشه تعمیمش داد به کنترل........پی ال سی کار کردین؟
به کارخانجات مثل سیم و کابل و این ها رفتین؟......میتونید مدار موتورهای سه فاز رو بکشین........مثلا اتصال ستاره ای مثلثی

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسیار خوب .......نگفتم نمیتونن بخونن......ممکنه استثنائی هم باشه......بازار کار قدرت بد نیست ولی به گمانم اون ایده پردازی های لازم رو نداره.........میشه تعمیمش داد به کنترل........پی ال سی کار کردین؟
به کارخانجات مثل سیم و کابل و این ها رفتین؟......میتونید مدار موتورهای سه فاز رو بکشین........مثلا اتصال ستاره ای مثلثی

اقا یه فکری هم به حال عمرانی ها بکنین تو رو خدا. چه کنند؟ یه تاپیک درد و دل عمرانی ها هم بزنم مگه؟

چاو شین

اخراجی موقت
به کارخانجات مثل سیم و کابل و این ها رفتین؟
الان شد :)
من خودم شاغلم. بحثم راجب اینه که کار فقط همینا نیست. قرار نیس که ما حتما کار تکنسینی بکنیم. من خودم کارم پژوهشی-طراحیه و خانومای همکار زیادی دارم که قدرتین و کارشون هم خیلی خوبه.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب بچه ها ظاهرا شما همتون دم کلفتید...ببینید من ایراد بزرگم این بود که زمان دانشجویی کار مرتبط نکردم..

من کار مونتاژ رو به این امید وارد شدم...که اول بتونم الفبای الکترونیک رو یاد بگیرم...بعدش کم کم بتونم طراجی کنم و

در کنارش هر سوالی داشتم از مهندسای شرکت بپرسم..اما فضای کارش خیلی آزارم میده...منو به چشم یه کارگر

میبینند اونجا تا یه مهندس....برخورد خوبی باهام ندارند

چاو شین

اخراجی موقت
خوب بچه ها ظاهرا شما همتون دم کلفتید...ببینید من ایراد بزرگم این بود که زمان دانشجویی کار مرتبط نکردم..

من کار مونتاژ رو به این امید وارد شدم...که اول بتونم الفبای الکترونیک رو یاد بگیرم...بعدش کم کم بتونم طراجی کنم و

در کنارش هر سوالی داشتم از مهندسای شرکت بپرسم..اما فضای کارش خیلی آزارم میده...منو به چشم یه کارگر

آقا چرا تهمت میزنی (هه ر له خوتو :D ) ما دممون کجا بود که کلفت باشه :D
کلا همه جا همینجوریه. نباید انتظار داشته باشی وقتی هیچ تجربه ای نداری همه برات سر خم کنن. هر جایی بخوای شروع به کار کنی باید انقدر تواناییاتو بهشون نشون بدی که یواش یواش خودشون سر به راه بشن و ... ;)

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

هیچ وقت از کاری که بهش علاقه داری نباید احساس خستگی کنی......نمیخوام بگم محیط مهم نیست که هست......خب اگه انقدر بد رفتار میکنن......بزن بیرون .....یعنی جای دیگه واسه مونتاژ کار نمیشه پیدا کرد؟.......اینکه به اشتباه خودت اعتراف میکنی خودش شروع پیروزی است و اینو بدون عزیز من برای رسیدن به آرمان ها بایستی همیشه جسور و پر قدرت بود و البته اول از همه توکل بر خدا داشت......این طور که گفتی با توجه به هدفی که داری راه خوبی رو شروع کردی ولو یه مقدار دیر ......ان شالله به اون چیزی که میخوای با یک سری همت و تحمل سختی ها می رسی....

Pencil

کاربر فعال
اقا یه فکری هم به حال عمرانی ها بکنین تو رو خدا. چه کنند؟ یه تاپیک درد و دل عمرانی ها هم بزنم مگه؟

عمران که وضعش خوبه، کار معمارها رو انجام میده؛ نظام مهندسی و.... شما بیا دست مارو بگیر :D

کار که آر نیست، اشکالی نداره که داری کار مونتاژ انجام میدی
همه ی راه ها رو رفتی؟ استخدام های دولتی وخصوصی خوب و شرکت های خارجی و... ؟بازم نا امید نباش سعی کن بازم یه جای خوب پیدا کنی :( درکت میکنم

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
عمران که وضعش خوبه، کار معمارها رو انجام میده؛ نظام مهندسی و.... شما بیا دست مارو بگیر :D

همه ی راه ها رو رفتی؟ استخدام های دولتی وخصوصی خوب و شرکت های خارجی و... ؟بازم نا امید نباش سعی کن بازم یه جای خوب پیدا کنی :( درکت میکنم

البته تا اینجا فقط یادگرفتم ترانس سویچینگ هم بپیچم...هم مونتاژ میکنم هم ترانس سویچینگ میپیچم...

ای بابا استخدام دولتی پالایشگاه نفت تهران رفتیم کلا 7 نفر از رشته برق برداشت...از 5 هزار نفر

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه بابا از زمین و زمان مهندس عمران میباره کار نیست که بابا یا اگرم باشه استثمار و خر حمالیه