درد دلی با صاحب الزمان(حضرت مهدی عج)

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
پر از بهار و پر از گل شده است چـشمانم

بـیا که دشت تغزّل شده است چشمانم

به کوچه باغ حضور، ای مسافـر خورشید!

عبور سبز تو را، پل شده است چشمانم

زِ اشـک دیـده، چــراغـان نمــوده راهـت را

چـقـدر اهـل تجـمل شده است چشمانم

بـیــا کــه سـیـل روان سرشک مــی گویـد

بدون صبـر و تحمل شده است چشمانم

بیا که آب شده است جامه های برفیِ ما

بیا که باغ پر از گل شده است چشمانم

کـدام جـمـعــه، کدامـین سمات می آیی؟

پـر از دعای توسل شده است چشمانم

engineer saba

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم مثل غروب جمعه ها دارد هوایت را
کجا واکرده ای این بار گیسوی رهایت را؟
کجا سر در گریبان بردی و یاد من افتادی
که پنهان کرده باشی گریه های های هایت را
خیابان «ولی عصر» بی شک جای خوبی نیست
که در بین صداها گم کنی بغض صدایت را
تو هم در این غریبستان وطن داری و می دانی
بریده روزگار بی تو صبر آشنایت را
نسیمی از نفس افتاده ام از نیل ردّم کن
رها کن در میان خدعه ماران عصایت را
نمی خواهم بجنگم در رکابت... مرگ می خواهم
به شمشیر لقا از پی بخشیدم عطایت را
فقط یک بار از چشمان اشک آلود من بگذر
که موجا موج هر پلکم ببوسد جای پایت را...
... گل امّید را در روز بی خورشید خیری نیست
شب است و می کشی روی سر دنیا عبایت را

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اي آنکه در نگاهت حجمي زنور داري
کي از مسير کوچه قصد عبور داري؟

چشم انتظار ماندم، تا بر شبم بتابي
اي آنکه در حجابت درياي نور داري

من غرق در گناهم، کي مي کني نگاهم؟
برعکس چشمهايم چشمي صبور داري

از پرده ها برون شد، سوز نهاني ما
کوک است ساز دلها، کي ميل شور داري؟

در خواب ديده بودم، يک شب فروغ رويت
کي در سراي چشمم، قصد ظهور داري؟

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

چشم در راهیم اما قاصدی در راه نیست
جمعه هم آمد ولی آن جمعه دلخواه نیست

ما کجا و نورباران شب دریا کجا!
قطره در خواب و خیالِ جذر و مد ماه نیست

ما کجا و بارگاه حضرت خوبان کجا!
هر گدایی، لایق هم صحبتی با شاه نیست

عشق، اینجا بین آدم ها غریب افتاده است
پایمردی کن برادر! یوسفی در چاه نیست

بارمان را آب برد و تازه فهمیدیم که
در بساط خالی ما، آه حتی آه نیست

ریشه در خاکیم و دم از آسمان ها می زنیم
بت پرستانیم و مثل ما کسی گمراه نیست

تک سوار قصه ها، یک روز می آید ولی
جز خدا از پشت پرده، هیچ کس آگاه نیست

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نامدگان و رفتگان از دو کرانه زمان
سوی تو می دوند هان! ای تو همیشه در میان
در چمن تو می چرد آهوی دشت آسمان
گرد سر تو می پرد باز سپید کهکشان
هر چه به گرد خویشتن می نگرم در این چمن
آینه ضمیر من جز تو نمی دهد نشان
ای گل بوستان سرا از پس پرده ها درآ
بوی تو می کشد مرا وقت سحر به بوستان
ای که نهان نشسته ای باغ درون هسته ای
هسته فرو شکسته ای کاین همه باغ شد روان
آه که می زند برون از سر و سینه موج خون
من چه کنم که از درون دست تو می کشد کمان
پیش وجودت از عدم، زنده و مرده را چه غم؟
کز نفس تو دم به دم می شنویم بوی جان
پیش تو جامه در برم نعره زند که بر دَرم!
آمدنت که بنگرم، گریه نمی دهد امان...

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
از ورای قرون، چون کوهی استوار از صبر، بر اسبی راهوار از عزم می آیی؛ در دستان آسمانیت برای سرکوبی نامردان شمشیر می خروشد، و برای هدایت مردمان قرآن می درخشد؛ می آیی چون شهابی در تیره ترین شب بشریت، می آیی چون قامت بلند راستی در جنگل هراس انگیز ناراستی ها.
عمامه محمد بر سر، پیراهن محمد در بر، پای افراز محمد بر پا، قرآن محمد در سینه، شمشیر علی در دست، با مهر زهرا، صبر حسن، شجاعت حسین، عبادت سجاد، علم باقر، صدق صادق، بردباری کاظم، رضای رضا، جود جواد، هدایت هادی و هیبت عسکری می آیی.

.................چشم انتظاریم:gol:

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوسوی ستارگان آسمان درالتهاب انتظار فرج توست
پس بیا و آسمان و زمین را گلستان کن که این خانه ، خانه توست

اللهم عجل لولیک الفرج

engineer saba

عضو جدید
کاربر ممتاز
من در ظهور رب زمين شك نميكنم
اصلاً به هيچ وجه در اين شك نميكنم

قبلاً زياد پيش ميامد كه شك كنم
حالا رسيده ام به يقين، شك نميكنم

ذهنيت نبودن تو شك مي آورد
تو هستي و براي همين شك نميكنم

یا صاحب الزمان...دستم رو به سوی تو دراز می کنم.....این امید من و کرم تو:gol:

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
در اضطراب چه شب‌ها که صبح شان گم شد
چـه روزهـا کــــه گـرفـتـــــار روز هـفــــتـم شد

چه قدر هفته پر از شنبه شد، به جمعه رسید
و جـمـعــــه روز تـفــــرّج بـــــرای مـــــردم شـد!

چه قــدر شنبـه و یـک شنبـه و دوشنـبه رسید
ولی همـیشه و هـر هـفـتـه جـمـعـه ‌هـا گم شد

چه هفته‌ها که رسید و چه هفته‌ها که گذشت
شمـارشی کــه خلاصـه بـه چـنـد و چـنـدم شد

و هـفـتـه‌ای که فـقـط ریـشه در گذشتن داشت
بـرای شعـله کـشیـدن بـه خـویـش هـیـزم شد

نـه شنـبـه و نـه بـه جـمـعـه، نـه هیـچ روز دگر
در انتــظار تـو قـلـبـی پـــر از تـلاطـــــم شد !

کـــدام جــمـعـه‌ مـــوعـــود می‌زنـی لـبـخـنـد
بـه این جـهـان کـه پـر از قـحطی تبسم شد؟

بــرای آمــدنـت جـــمــعــه‌ای مـعـــیــن کـــن
کـه هـفتـه‌ها همـه‌شـان خـالی از تـرنـم شد

kung

اخراجی موقت
در عجبم برای ملتی که آرزو دارند فردی از 1500 سال پیش بیاید و نجاتشان دهد! انسانهایی که در خوابند و بجای آنکه حرکتی در جهت رشد و شکوفایی خود و کشورشان داشته باشند نشسته اند یکیرو براشون فرستند - امام زمان یعنی امام حال ، خود امام زمان خویش باش

چه خوب بشر و مردم جهان سوم را با این قصه ها از حرکت بازنگه داشتند و بر آنها حکومت می کنند !
و چه ها که این عربها بر سر ما نیاورده اند و حال، حالو روز قوم آریایی و فرزندان کوروش کبیر به جایی رسیده
که آرزو می کنند یک عرب در خیالاتشان حقیقت پیدا کند بیاید و نجاتشان دهد
کجایی آرش کمانگیر کدامین یک از ما پیام تورا شنید! آیا ما فرزندان ایرانیم !!

آخرین ویرایش:

مهدی 108

عضو جدید
در عجبم برای ملتی که آرزو دارند فردی از 1500 سال پیش بیاید و نجاتشان دهد! انسانهایی که در خوابند و بجای آنکه حرکتی در جهت رشد و شکوفایی خود و کشورشان داشته باشند نشسته اند یکیرو براشون فرستند - امام زمان یعنی امام حال ، خود امام زمان خویش باش

چه خوب بشر و مردم جهان سوم را با این قصه ها از حرکت بازنگه داشتند و بر آنها حکومت می کنند !
و چه ها که این عربها بر سر ما نیاورده اند و حال، حالو روز قوم آریایی و فرزندان کوروش کبیر به جایی رسیده

ساقي بيا که يار ز رخ پرده برگرفت
کار چراغ خلوتيان باز درگرفت

آن شمع سرگرفته دگر چهره برفروخت
وين پير سالخورده جواني ز سر گرفت

آن عشوه داد عشق که مفتي ز ره برفت
وان لطف کرد دوست که دشمن حذر گرفت

زنهار از آن عبارت شيرين دلفريب
گويي که پسته تو سخن در شکر گرفت

بار غمي که خاطر ما خسته کرده بود
عيسي دمي خدا بفرستاد و برگرفت

هر سروقد که بر مه و خور حسن مي‌فروخت
چون تو درآمدي پي کاري دگر گرفت

زين قصه هفت گنبد افلاک پرصداست
کوته نظر ببين که سخن مختصر گرفت

حافظ تو اين سخن ز که آموختي که بخت
تعويذ کرد شعر تو را و به زر گرفت

kung

اخراجی موقت
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم جامه ی کس سیه و دلق خود ازرق نکنیم[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید گو تو خوش باش که ما گوش به ناحق نکنیم[/FONT]

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز

کجایی ارش کمانگیر از توی قصه ها یا گوری که در ان ارمیدی بیا و بداد این بنده خدا برس!!!
دوست عزیز از نظر ما یک منتظر واقعی باید انسان بسیار تکامل یافته ای باشد و هر روزش از دیروزش بهتر باشد اگر امروز از این موضوع سو استفاده میشود دل ما از شما خون تر است. من درد شما را میفهمم اما این دلیل نمیشود که حقایق تاریخی و مستند را زیر سوال ببرید.این راهش نیست.:gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

kung

اخراجی موقت
کجایی ارش کمانگیر از توی قصه ها یا گوری که در ان ارمیدی بیا و بداد این بنده خدا برس!!!
دوست عزیز از نظر ما یک منتظر واقعی باید انسان بسیار تکامل یافته ای باشد و هر روزش از دیروزش بهتر باشد اگر امروز از این موضوع سو استفاده میشود دل ما از شما خون تر است. من درد شما را میفهمم اما این دلیل نمیشود که حقایق تاریخی و مستند را زیر سوال ببرید.این راهش نیست.:gol::gol::gol:

دوست عزیز من ، من گفتم چه کسی پیام تو را شنید نگفتم بیا ما را نجات بده که بی شک کسی که منتظر است یک مرده بیاید و او را نجات دهد در جهل است همانطور اشخاصی که منتظرند حضرت عباس نجاتشان دهد ! کسی که نتوانست جرعه ای آب برای کودکان بیاورد و دستش مبارکش را بریدند حال سئوال این است کسی که نتوانست خود و قوم خود را نجات دهد چطور می شود که مرده اش می تواند تو را نجات دهد ! و یا حتی اشخاصی که بر این باورند که شخصی به نام مهدی از 1500 سال پیش خواهد آمد و تورا نجات خواهد داد !! مسئله همین است که ما را باین گفته ها به خواب بردند و بر ما حکومت کردند و هرآنچه خواستند کردند و می کنند بدون آنکه ما کمی تفکر کنیم . چه مستنداتی دوست من ! آنها ساخته دست بشر است .! چه سندیتی ! آنها دست استعمارگران و آنان که با بازی دادن مردم جیبهای خود را پر از ثروت می کنند است . صدها سند دیگر هم هست که این خرافات را رد می کند اگر چینین نبود که این همه اختلاف وجود نداشت . سند زمان است که در گفته پیشین خود گفتم خود امام زمان خویش باش که باید خود را به راستا امامت کنیم .
پیروزو موفق باشید

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

بــرای آمـدنــت دیــر مـی شــود، بــرگــرد زمان ز پرسه زدن سیر می شود،
برگرد
در انتــظــار تــو بـا کــولــه باری از وحشت زمـیـن دوباره زمینگیر می شود، برگرد بـرای روشنـی چشـم آسمـان، خـورشید میـان چـشم تـو تـکثیر می شود، برگرد همیشه جای تو در لحظه‌هایمان خالیست غـروب جـمعه که دلگیر می‌شود، برگرد و جـمـعـه‌ای کـه بـیـایـی، تمام عرش خدا بـه سمت خاک سرازیر می‌شود، برگرد

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه انتظار عجیبی!

تو در میان منتظران هم، عزیز من چه غریبی؛

عجیب‌تر آنکه چه آسان نبودنت شده عادت؛

چه بی خیال نشستیم، نه کوششی نه وفایی؛

فقطه نشسته و گفتیم خدا کند که بیایی...

Mohsen_1111

عضو جدید

ببین دوست من شما اگر دنبال حقیقت هستید به شما پیشنهاد می کنم تحقیق کنید نه اینکه بدون تحقیق مباحثی رو مطرح کنید در همه ادیان الهی حتی در ادیان غیر الهی بحث موعود مطرح هست این فقط منحصر به مکتب ما نیست که اعتقاد به این مسئله داریم پذیرش این قضیه از جانب اکثریت جای شک رو باقی نمیگذاره در ضمن اگر بعد از تحقیقات هنوز تغییری در اعتقاداتتون ایجاد نشد شما فقط حق این رو داری که عقایدت رو برای خودت حفظ کنی نه اینکه در جمع یه عده عقاید اونها رو به سخره بگیری:gol::gol::gol:

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
تا كي در آروزي تو شب را سحر كنم

و ز‌ آن حال مرغ سحر را خبر كنم

در پاي هر گل كه نشينم بياد تو

شور و نوا چو بلبل شوريده سر كنم

از كثرت گنه نفسم بي اثر شده

با ذكر و ياد تو مگرش با اثر كنم

آخر كجا روم كه گيرم سراغ تو

ابراز دردها به كدامين بشر كنم

kung

اخراجی موقت
ببین دوست من شما اگر دنبال حقیقت هستید به شما پیشنهاد می کنم تحقیق کنید نه اینکه بدون تحقیق مباحثی رو مطرح کنید در همه ادیان الهی حتی در ادیان غیر الهی بحث موعود مطرح هست این فقط منحصر به مکتب ما نیست که اعتقاد به این مسئله داریم پذیرش این قضیه از جانب اکثریت جای شک رو باقی نمیگذاره در ضمن اگر بعد از تحقیقات هنوز تغییری در اعتقاداتتون ایجاد نشد شما فقط حق این رو داری که عقایدت رو برای خودت حفظ کنی نه اینکه در جمع یه عده عقاید اونها رو به سخره بگیری:gol::gol::gol:

بخشی از پاسخ شما در گفته پیشینم داده شده که می توانید صفحه قبل را مطالعه کنید
با شما کاملا موافقم اگر مطالعه در این زمینه انجام گردد آنوقت حقایق بهتر آشکار می شود
مثلا کتابهای شیعه گری و امام زمان ، خیام و آن دورغ دل آویز و دهها کتاب دیگر که در این زمینه نوشته شده نه فقط خواندن کتابهای ملایان که معرف حضور تمامی دنیا هستند. بلی تمام ادیان به نوعی وعده امام زمان را داده اند مثل ام هندوان - بودای پنجم - سوشیانت - کریشنای برهمنها و... اما منظور از این وعده ها چه بود . آن بوده است که انسانها در زمانی پی به ماهیت دین خواهند برد آنها بادست یابی به علم و دانش به بسیار از حقایق دست پیدا خواهند کرد در نتیجه خرافات موجود در ادیان که بنا به نیاز آن زمان گفته شده را درک خواهند کرد آنان در آن زمان امامی خواهند بود که حقایقی که پیامبران نمی توانستند بگویند بازگو خواهند کرد . پس این وعده به زمان سپرده شد تا زمانی که انسانها به آن بلوغ فکری رسیدند خود آغاز بر نابودی جهل بشر کنند و آنگاست که بر انسانها خوانده می شود خود امام زمان خویش باش. http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gifhttp://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gifhttp://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif
من نظر خود را اعلام می کنم همانطور که پیامبران به حق نظرشان را گفتند حتی بر آنان گفتند که قصد جانشان کردند ولی بر عکس جاهلان شمشیر به دست نگرفتم که عقاید خودم را تحمیل کنم من تورا و تمامی همفکرانت را به تفکر دعوت کردم و خود نیز در اندیشه ام ...

Mohsen_1111

عضو جدید
بخشی از پاسخ شما در گفته پیشینم داده شده که می توانید صفحه قبل را مطالعه کنید
با شما کاملا موافقم اگر مطالعه در این زمینه انجام گردد آنوقت حقایق بهتر آشکار می شود
مثلا کتابهای شیعه گری و امام زمان ، خیام و آن دورغ دل آویز و دهها کتاب دیگر که در این زمینه نوشته شده نه فقط خواندن کتابهای ملایان که معرف حضور تمامی دنیا هستند. بلی تمام ادیان به نوعی وعده امام زمان را داده اند مثل ام هندوان - بودای پنجم - سوشیانت - کریشنای برهمنها و... اما منظور از این وعده ها چه بود . آن بوده است که انسانها در زمانی پی به ماهیت دین خواهند برد آنها بادست یابی به علم و دانش به بسیار از حقایق دست پیدا خواهند کرد در نتیجه خرافات موجود در ادیان که بنا به نیاز آن زمان گفته شده را درک خواهند کرد آنان در آن زمان امامی خواهند بود که حقایقی که پیامبران نمی توانستند بگویند بازگو خواهند کرد . پس این وعده به زمان سپرده شد تا زمانی که انسانها به آن بلوغ فکری رسیدند خود آغاز بر نابودی جهل بشر کنند و آنگاست که بر انسانها خوانده می شود خود امام زمان خویش باش. http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gifhttp://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gifhttp://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif
من نظر خود را اعلام می کنم همانطور که پیامبران به حق نظرشان را گفتند حتی بر آنان گفتند که قصد جانشان کردند ولی بر عکس جاهلان شمشیر به دست نگرفتم که عقاید خودم را تحمیل کنم من تورا و تمامی همفکرانت را به تفکر دعوت کردم و خود نیز در اندیشه ام ...

از شما ممنونم ولی بنده خیلی وقت پیش تفکر کردم و راهم رو انتخاب کردم ولی بازم به تفکر نیاز دارم البته تفکری که به من کمک کنه که این راه رو به بهترین شکل ممکن طی کنم
ولی بعنوان یه هموطن که برای من خیلی محترم هستی ازت می خوام به عقاید دیگران احترام بگذاری تمسخر و بکار بردن الفاظ غیر محترمانه و طعنه آلود کار درستی نیست :gol::gol::gol:

• Like
واکنش ها: 7742

phalagh

مدیر بازنشسته
آقا جان از عشق به شما تنها لاف زدنش را بلدیم و بس... سالهاست تنها به دنبال 313 یار می گردی و هر جمعه ندای هل من ناصرت به گوش می رسد ...
اما ... یاوری نداری ...
آقا جان همه دنبال امدنت هستند ولی به حرف!!
اما کجا بیایی وقتی ما هنوز تکلیفمان با خودمان روشن نیست ...
کجا بیایی وقتی هنوز چشمهامان از گناه لبریز است...
کجا بیایی وقتی دلهامان از شدت گناه سخت و سنگی شده است ...

کجا بیایی وقتی شکم هامان به خورد حرام عادت کرده است...
کجا بیایی وقتی كودكانمان جومونگ را بهتر از تو می شناسند ...
کجا بیایی وقتی که در دنیا غرق شده ایم ...
آقا جان می دانم که تو خوبتر از همه ما را می شناسی و مهر ریا را بر چهره ما می بینی و خون گریه می کنی ...
اری کجا بیایی وقتی غرق در ریا شده ایم ...
کجا بیایی وقتی هنوز خود را آماده نکرده ایم...
می ترسم تو بیایی ما هنوز اماده نباشیم...