خوشا دردی که درمانش تو باشی...

...

در عجبم برای ملتی که آرزو دارند فردی از 1500 سال پیش بیاید و نجاتشان دهد! انسانهایی که در خوابند و بجای آنکه حرکتی در جهت رشد و شکوفایی خود و کشورشان داشته باشند نشسته اند یکیرو براشون فرستند - امام زمان یعنی امام حال ، خود امام زمان خویش باش
چه خوب بشر و مردم جهان سوم را با این قصه ها از حرکت بازنگه داشتند و بر آنها حکومت می کنند !
و چه ها که این عربها بر سر ما نیاورده اند و حال، حالو روز قوم آریایی و فرزندان کوروش کبیر به جایی رسیده
که آرزو می کنند یک عرب در خیالاتشان حقیقت پیدا کند بیاید و نجاتشان دهد
کجایی آرش کمانگیر کدامین یک از ما پیام تورا شنید! آیا ما فرزندان ایرانیم !!
در عجبم برای ملتی که آرزو دارند فردی از 1500 سال پیش بیاید و نجاتشان دهد! انسانهایی که در خوابند و بجای آنکه حرکتی در جهت رشد و شکوفایی خود و کشورشان داشته باشند نشسته اند یکیرو براشون فرستند - امام زمان یعنی امام حال ، خود امام زمان خویش باش
چه خوب بشر و مردم جهان سوم را با این قصه ها از حرکت بازنگه داشتند و بر آنها حکومت می کنند !
و چه ها که این عربها بر سر ما نیاورده اند و حال، حالو روز قوم آریایی و فرزندان کوروش کبیر به جایی رسیده
کجایی ارش کمانگیر از توی قصه ها یا گوری که در ان ارمیدی بیا و بداد این بنده خدا برس!!!
دوست عزیز از نظر ما یک منتظر واقعی باید انسان بسیار تکامل یافته ای باشد و هر روزش از دیروزش بهتر باشد اگر امروز از این موضوع سو استفاده میشود دل ما از شما خون تر است. من درد شما را میفهمم اما این دلیل نمیشود که حقایق تاریخی و مستند را زیر سوال ببرید.این راهش نیست.![]()
ببین دوست من شما اگر دنبال حقیقت هستید به شما پیشنهاد می کنم تحقیق کنید نه اینکه بدون تحقیق مباحثی رو مطرح کنید در همه ادیان الهی حتی در ادیان غیر الهی بحث موعود مطرح هست این فقط منحصر به مکتب ما نیست که اعتقاد به این مسئله داریم پذیرش این قضیه از جانب اکثریت جای شک رو باقی نمیگذاره در ضمن اگر بعد از تحقیقات هنوز تغییری در اعتقاداتتون ایجاد نشد شما فقط حق این رو داری که عقایدت رو برای خودت حفظ کنی نه اینکه در جمع یه عده عقاید اونها رو به سخره بگیری![]()
بخشی از پاسخ شما در گفته پیشینم داده شده که می توانید صفحه قبل را مطالعه کنید
با شما کاملا موافقم اگر مطالعه در این زمینه انجام گردد آنوقت حقایق بهتر آشکار می شود
مثلا کتابهای شیعه گری و امام زمان ، خیام و آن دورغ دل آویز و دهها کتاب دیگر که در این زمینه نوشته شده نه فقط خواندن کتابهای ملایان که معرف حضور تمامی دنیا هستند. بلی تمام ادیان به نوعی وعده امام زمان را داده اند مثل ام هندوان - بودای پنجم - سوشیانت - کریشنای برهمنها و... اما منظور از این وعده ها چه بود . آن بوده است که انسانها در زمانی پی به ماهیت دین خواهند برد آنها بادست یابی به علم و دانش به بسیار از حقایق دست پیدا خواهند کرد در نتیجه خرافات موجود در ادیان که بنا به نیاز آن زمان گفته شده را درک خواهند کرد آنان در آن زمان امامی خواهند بود که حقایقی که پیامبران نمی توانستند بگویند بازگو خواهند کرد . پس این وعده به زمان سپرده شد تا زمانی که انسانها به آن بلوغ فکری رسیدند خود آغاز بر نابودی جهل بشر کنند و آنگاست که بر انسانها خوانده می شود خود امام زمان خویش باش. http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gifhttp://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gifhttp://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif
من نظر خود را اعلام می کنم همانطور که پیامبران به حق نظرشان را گفتند حتی بر آنان گفتند که قصد جانشان کردند ولی بر عکس جاهلان شمشیر به دست نگرفتم که عقاید خودم را تحمیل کنم من تورا و تمامی همفکرانت را به تفکر دعوت کردم و خود نیز در اندیشه ام ...