درد دلی با صاحب الزمان(حضرت مهدی عج)

Shokatabadi

عضو جدید
بی تاب و بی قرار از غم فراق

بی تاب و بی قرار از غم فراق

مولای بیابان گردم
دستان نیازم هردم در تاریکی خیال به دنبال شعاعی از نور ایمانند .مولایم می دانم وقتی برای ترسیدن نیست ، ما آمده ایم که آرام بگیریم ، ما از راهی آمده ایم که آخرش می شود رسیدن...دلم می خواهد هر صبح همراه با چکاوکان هم ناله شوم و از غم فراق فریاد برآورم .ای صمیمی ترین یار در این دنیای نامردی تنها تجلی واژه مرد را در تو دیدم .آقایم درد فراق صبر را از من گرفته بیا مهدی جان ... دلمان برای خودت تنگ است ما سالهاست که با ظلم وستم وجور و فساق عادت کرده ایم چشمانمان پر است از صحنه هایی که شیعه هایت را به قربانگاه می برند .مهدی جان دلمان برای خودت تنگ است ....................
اللهم عجل لولیک الفرج:gol::gol:

pesare shad

عضو جدید
کاربر ممتاز
قشنگترین جمله و... که میتونی به امام زمانت بگی چیه؟؟؟؟؟

قشنگترین جمله و... که میتونی به امام زمانت بگی چیه؟؟؟؟؟

مهدی ، اگر از منتظرانت بودیم
چون دیده ی نرگس نگرانت بودیم
با این همه رو سیاهی و سنگ دلی
ای کاش که از همسفرانت بودیم
قشنگترین جمله ، شعر ، متن ، درد دل و... که میتونی به امام زمانت بگی چیه؟؟؟؟؟:gol:

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

نسیم فرج همه جا را فرا گرفته ...
تا فرج فقط یک یا مهدی فاصله است
اللهم عجل لولیک الفرج

MmMali

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام عزيزم .. تو تنها سرمايه بشرييتي ... منتظرت ظهورت و قيام سبزت هستم...و پس گرفتن حق همه مظلومان دنيا و رسوا كردن ظالم و روشن شدن حقيقت انسان... به اميد آن روز سبز زنده ام

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
يا امام زمان صادقانه بهت ميگم تا حالا اينقدر نخواستم كه ظهور كني نمي دونم چرا نخواسته بودم ولي به خدا تورو جون عزيزت بيا بيا كه دارن هم وطناي مارو مي كشن و از بين مي برن
آخه ديگه چه اتفاقي بايد بيوفته كه بياي؟؟؟هموطن داره هموطنش رو طوري ميزنه كه ....

automata

عضو جدید
آقا جان ،می بینی که سر قدرت رسیدن ، چه کارهایی میکنند. حیف خون شهیدان ما نیست که بخاطر ناموس و وطن از جانشان گذشتند. در انتظار ظهورت هستیم....

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیا خسته شدم بیا
هیچی دیگه نمیتونه منو اروم کنه مگه اینکه فقط خودت بیای
من خیلی وقته آرامشم و گم کردم از اون روزی که بهم گفتن جوون
دیگه نمیکشم همه دارن دروغ میگن همه به فکر قدرت خودشونن از این وسط برادرای ما و هموطنای ما دارن کشته میشن
بیا

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ

پاسخ

با سلام

قشنگ ترین جمله ای که می تونم به امام زمان بگم اینه:

<<تا می تونی از ایران فاصله بگیر چون اگه بیای یا سریعا می ری زندان اوین یا این که سه سوت کشته میشی. پس نیا و به زندگی خودت ادامه بده. زنده ماندن تو و در عین حال در خفا بودن خیلی بهتره تا این که یه ملت با این که تو رو از دست دادن به خیال تو همیشه در فکر یه ناجی باشن >>

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دل اگر کم است بگو سر بیاورم

یا امر کن که یک دل دیگر بیاورم

مولا خلاصه عرض کنم دوست دارمت

دیگر نشد عبارت بهتر بیاورم .
ممنون از احساس قشنگت میگما قضیه ی این چندین دل داشتن خانوما چیه؟

pesare shad

عضو جدید
کاربر ممتاز
با تشکر

با تشکر

ممنون از احساس قشنگت میگما قضیه ی این چندین دل داشتن خانوما چیه؟

میگم آیسی جون، خوب این شیتنت همیشه باهاته ولی تو حیطه احساسات، مخصوصا مذهبیش یکم جانب احتیاط رو رعایت کن کسی ناراحت نشه.
البته ببخشیدا:redface:
امضاء
داداش کوچیکت:gol:

pishi khogshel

عضو جدید
:gol:امام زمان من خیلی دوست دارم میدونم که یه روزی میای اما خیلی دیره واسم ولی انقدر دوست دارم که به خاطرت تا لحظه ی مرگ منتظرت می مانم
امیدوارم هر چه زودتر به انتظارم پایان دهی:gol:

soma60

عضو جدید
این روزا مدام تو دلم میگم آقا جان کجایی که ببینی به اسم تو چه به سر این مردم بی گناه میارن .. میگم چه صبری داری که زمین و زمان رو رو سر این مدعیان خراب نمی کنی...
میگم :

مهدی جان به مادرت فاطمه زهرا قسمت میدم خودت جواب ای نامردا و پست فطرت ها رو بده که دیگه این جوری با اعتقادات .. احساسات پاک و درک و شعور این مردم بازی نکنن

الهی آمین

"hasta"

عضو جدید
تو این همه زشتی و پلیدی مگه حرف قشنگی هم مونده ما بزنیم؟ :w19:
امام زمان فقط می تونم بگم شرمندتم ما لیاقت نداریم رهبری چون شما داشته باشیم :crying:امام زمان جوووونم خودت به داد آدما برس آیا واقعا" اینه انسانیت؟ اینه انسانی که خدا گفته خلیفه و جانشین من رو زمینه؟ ما آدما یادمون رفته ، همه چیز یادمون رفته:w39::w06:

afa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبری آمد ، خبری در راه است *** سرخوش آن دل که از ان اگاه است

بار دیگر جمعه ای آمد و عطر عاشقی در فضا پیچید و عاشقان سرمست از روز و عید دیگری بنام جمعه و سلامی بر صاحب آن .

خدارو شکر که ما را از امت محمد ص قرار داد و اجازه داد که از مسلمانان باشم ( شهدالله و محمد رسول الله )

و اینکه از نوکران و شیعیان و غلامان وصی رسول الله و همه چیز او مولی امیر المومنین علی ع باشم
به امید روز ظهور عاشقانت زنده اند ( هو یا منتظر)

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
عمر بی دیدار مهدی عمر نیست ...

عمر بی دیدار مهدی عمر نیست ...

سلام
به نظر من یکی از قشنگترین جمله هایی که امام زمان به شما می گه اینه که :
خوش آمدید
دوستان امام زمان 1170 سال وایساده تا ما بخواهیم و ایشون بیان ، نمی شه مردم نخوان و امام هم بیاد ، کمک و هدایت زورکی نیست
مثل امام حسین ( ع ) مردم کوفه از امام حسین خواستن تا بیاد ، امام حسین ( ع ) با اینکه می دونست کوفی جماعت بی معرفت هست ، اما بخاطر نامه های زیاد رفت و شهادت را بجان خرید ، امام زمان هم منتظر است که ما بخواهیم تا بیایند ، پس از خدا بخواهید ، بخواهید تا امام زمان را بفرستد .
این بار شرایط با دوران امام حسین فرق دارد ، امام زمان با تمام قدرت های موجود می آید

این هم جمله من
تا نیایی گره از کار جهان وا نشود ، مهدی جان

منتظر حضور شما در این تالار هستیم
یا حق

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اگه ايشون واقعا" وجود داره؟!!! چرا همينجور ساكته و ميذاره از اسمش سوئ استفاده كنن يه كسي مثل نكبتي نژاد هاله نور دار رئيس جمهور منتصب كه توسط نايب امام زمان انتخاب شده؟!!!
where is my vote???????????
ایشون نمی خواد واسه اسمش قیام کنه ، می خواد واسه مردمی قیام کنه که از ظلم خسته شدند ، خدا و امام زمانشون رو صدا میزنند ، ایشون1170 سال نمونده که فقط اسمش رو به بقیه نشون بده ، ایشون منتظر حمایت ما هستند تا بیایند و ظالمان رو از دور بیرون کنند و بقول قرآن : زمین رو به صالحان ارث بدند
خدا شاهد است که امام زمان از این سیاست مبرا و منزه است .
امام زمان می آید و حق خدا ، اسلام و خودشان را هم می گیرند .
امید به امام زمان داشته باشید که بهترین امید است
یا حق

"hasta"

عضو جدید
سلام
به نظر من یکی از قشنگترین جمله هایی که امام زمان به شما می گه اینه که :
خوش آمدید
دوستان امام زمان 1170 سال وایساده تا ما بخواهیم و ایشون بیان ، نمی شه مردم نخوان و امام هم بیاد ، کمک و هدایت زورکی نیست
مثل امام حسین ( ع ) مردم کوفه از امام حسین خواستن تا بیاد ، امام حسین ( ع ) با اینکه می دونست کوفی جماعت بی معرفت هست ، اما بخاطر نامه های زیاد رفت و شهادت را بجان خرید ، امام زمان هم منتظر است که ما بخواهیم تا بیایند ، پس از خدا بخواهید ، بخواهید تا امام زمان را بفرستد .
این بار شرایط با دوران امام حسین فرق دارد ، امام زمان با تمام قدرت های موجود می آید

این هم جمله من
تا نیایی گره از کار جهان وا نشود ، مهدی جان

منتظر حضور شما در این تالار هستیم
یا حق
یعنی به نظر شما این همه مردم که دارن هر روز سر نماز یا حالا هر جور دیگه ای ظهر امام زمان رو می خوان واقعا نخواستن؟من فکر می کنم خواستن خدا مطرحه:w19:

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی به نظر شما این همه مردم که دارن هر روز سر نماز یا حالا هر جور دیگه ای ظهر امام زمان رو می خوان واقعا نخواستن؟من فکر می کنم خواستن خدا مطرحه:w19:
کدوم همه مردم
منظورتون همون دعای سلامتی امام زمان ( دعای فرج ) که بعد از نمازهای جماعت خونده می شه و هیچ کس هم تکرار نمی کنه ؟
شما به چی می گین خواستن
من فکر می کنم کوفی ها بیشتر از ما شیعه ها خواستند ...
ما داریم یککم کم لطفی می کنیم

"hasta"

عضو جدید
کدوم همه مردم
منظورتون همون دعای سلامتی امام زمان ( دعای فرج ) که بعد از نمازهای جماعت خونده می شه و هیچ کس هم تکرار نمی کنه ؟
شما به چی می گین خواستن
من فکر می کنم کوفی ها بیشتر از ما شیعه ها خواستند ...
ما داریم یککم کم لطفی می کنیم
من خودمو نمی گم اما انگار آدمایی هستن که عاشقانه صداش می کنن و با تمام وجود می خوان ظهور کنه کم لطفی اینه که بگیم این همه وقت این همه سال 313 نفرم عاشق امام زمان نبودن

pesare shad

عضو جدید
کاربر ممتاز
الا ای گوهر یکدانه برگرد
تمنای دل دیوانه برگرد
اگر چه خانه ام تنگ است ای یار
کرم بنما به سوی خانه برگرد
غریبی کردنت با ما روا نیست
مشو با بی کسان بیگانه برگرد
بیا تا دین ما باقیست ساقی
برای رونق میخانه برگرد
ببین خاک است برجام دل ما
به یمن ساغر و پیمانه برگرد
سراغ شمع را از چشم ما گیر
به حق تربت پروانه برگرد
برای هل اتایی بودن ما
سفر کرده از این کاشانه برگرد
بنه بر دوش ما بار غمت را
بنه تیغ علی بر دوش برگرد

" غضنفر خان "

عضو جدید
آقا اگه می اومدی این وضع ما نبود .اگه نظرتو از ما برنمی داشتی این حال ما نبود. اگه گوشه چشمی به ما نشون می دادی این حال و روز ما نبود.
اگه زودتر بیای کسی دیگه به جای شما حرف نمی زنه .

این رنگ سبزم چقدر قشنگه ها.

soma60

عضو جدید
امام زمان !!! تو به من بگو

این همه کشته مسوول واقعیش واقعا اونیه که گفتن تو خطبه نماز جمعه؟؟ خطبه ای که مثل نمازه؟؟؟