دردی که من به عنوان یک جوان دانشجو دارم

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
من یه جوون بیست و یک ساله هستم سعی کردم همیشه کاریو که خداپسندانست انجام بدم توی زنگیم همه خیلی خطا و اشتباه کردم وهیچ وقت خودم رو بی تقصیر و پاکو مقدس ندونستم خلاصه جریان از این قراره طبق معمول هر هفته که شبها میرم بیرون یه دوری میزنم امشب رفتم بیرون کف خیابون دوتا خانوم با یه ماشین glx ایستاده بودن یک دقیقه نشد یک ترافیک شد که بیاو ببین منم رسیدم خانوم از ماشین پیاده شد توی یک لحظه برق از سه فازم پرید .اقایون و پسران چشم هیز بودن که دورشون جمع شدن. من با خودم گفتم خدایا اینجا ایرانه قمه کجاست؟ نکنه من توی جزایر هاوایی هستم خلاصه اون چیزایی که نباید میدیدم دیدم . اون قدر عصبانی شدم که نزدیک بود با ماشین برم توی جدول (خداروشکر نزدم به جدول) یکی نیست به این خانوما بگه جای این کارها کف خیابون نیست برو جای دیگه خودتو خالی کن. یکی نیست به این اقایون خوش غیرت بگه لا مسبا شما مسلمونید؟ ناموس دارید؟ چرا فکر نمیکنید به عاقبت کاری که میکنید؟
این زیبایی ظاهری مگه برای چند سال توی صورت ماست بعد از سی چهل سال صورتمون چروکیده میشه میره زیر خاک .
باز میان میگن حجاب یه چیز شخصیه!!!! یکی نیس بگه بابا به خدا ارایش تو ... روی روحیه من تاثیر میزاره چرا نمیفهمی ...
من هر غلطی میکنم باعث گناه کردن دیگری نمیشم هر...ی هم که میخورم خودم هستمو خودم
دیگه نمیام کف خیابون عرض اندام کنم ندتا دیگه رو هم به تباهی بکشونم
این درده منه به خدا اگه نمیگفتم خوابم نمیبرد خلاصه این درد من بود دوستانی که پست میزارن پیشاپیش از نظراتتون ممنون و پیشاپیش هم شرمنده چون وقت کافی برای پاسخ به سوالات وشبهاتی که بعضا دوستان ایجاد میکنم رو ندارم خلاصه این یه درد دل بود همین
لطفا سیاسیش نکنید .
:gol::gol::gol:

nayyeri1982

عضو جدید
بله همينطوره
آقاي پناهيان يه بحثس داشتن توي برنامه سمت خدا شبكه 3 سيما كه مي گفتن همه افراد جامعه خاه نا خواه روي هم تاثير تربيتي دارن. پس همه ما در مقابل رفتار اجتماعي مون مسئوليم.
و يادمون باشه يه روزي يه جايي بايد پاسخگو باشيم.

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
من یه جوون بیست و یک ساله هستم سعی کردم همیشه کاریو که خداپسندانست انجام بدم توی زنگیم همه خیلی خطا و اشتباه کردم وهیچ وقت خودم رو بی تقصیر و پاکو مقدس ندونستم خلاصه جریان از این قراره طبق معمول هر هفته که شبها میرم بیرون یه دوری میزنم امشب رفتم بیرون کف خیابون دوتا خانوم با یه ماشین glx ایستاده بودن یک دقیقه نشد یک ترافیک شد که بیاو ببین منم رسیدم خانوم از ماشین پیاده شد توی یک لحظه برق از سه فازم پرید .اقایون و پسران چشم هیز بودن که دورشون جمع شدن. من با خودم گفتم خدایا اینجا ایرانه قمه کجاست؟ نکنه من توی جزایر هاوایی هستم خلاصه اون چیزایی که نباید میدیدم دیدم . اون قدر عصبانی شدم که نزدیک بود با ماشین برم توی جدول (خداروشکر نزدم به جدول) یکی نیست به این خانوما بگه جای این کارها کف خیابون نیست برو جای دیگه خودتو خالی کن. یکی نیست به این اقایون خوش غیرت بگه لا مسبا شما مسلمونید؟ ناموس دارید؟ چرا فکر نمیکنید به عاقبت کاری که میکنید؟
این زیبایی ظاهری مگه برای چند سال توی صورت ماست بعد از سی چهل سال صورتمون چروکیده میشه میره زیر خاک .
باز میان میگن حجاب یه چیز شخصیه!!!! یکی نیس بگه بابا به خدا ارایش تو ... روی روحیه من تاثیر میزاره چرا نمیفهمی ...
این درده منه به خدا اگه نمیگفتم خوابم نمیبرد خلاصه این درد من بود دوستانی که پست میزارن پیشاپیش از نظراتتون ممنون و پیشاپیش هم شرمنده چون وقت کافی برای پاسخ به سوالات وشبهاتی که بعضا دوستان ایجاد میکنم رو ندارم خلاصه این یه درد دل بود همین
لطفا سیاسیش نکنید .
:gol::gol::gol:

داداشی نمیدونم من خنگم یا شما خیلی مبهم گفتی...:surprised::surprised::surprised:

میشه اگه براتون مقدوره قدری بیشتر توضیح بدین جریان چی بوده؟؟؟:eek:

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید اگه بلغور کردم اخه خیلی اعصابم خورد بود.
کجاشو توضیح بدم؟

من جای شما بودم 4تا فحش هم (البته تو دلم)میدادم...:دی

تو متنی که نقل قول کردم قرمزشون کردم............

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز خدارو شکر که قبول دارین اون آقایون و پسرا چش هیز بودن

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
من جای شما بودم 4تا فحش هم (البته تو دلم)میدادم...:دی

تو متنی که نقل قول کردم قرمزشون کردم............
اینارو خدا زدتشون احتیاجی به فحش نیست
کاش این سوالو نمیکردی
در کل وضع ظاهری مناسبی نداشتن دیگه...البته رفتاراشونم مناسب نبود

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز خدارو شکر که قبول دارین اون آقایون و پسرا چش هیز بودن
نه پس میخوای بگم اونا امام زاده بودن که جوری نگاهشون میکردن که....
چه چیزی باعث این عرض اندام میشه ؟؟؟بعضیا میگن خانواده فقر فلانو فلان...
من میگم همه چیز به خود ادم بستگی داره...

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینارو خدا زدتشون احتیاجی به فحش نیست
کاش این سوالو نمیکردی
در کل وضع ظاهری مناسبی نداشتن دیگه...البته رفتاراشونم مناسب نبود

مبهم غرغر کردین.............سوال پیش میاد خووووووووو!!!!!!!!

به هر حال خوب و بد همه جا پیدا میشه دیگه...مهم اینه که خودت خوب باشی...
چون هر کی مسئول کارای خودشه و هیشکی رو تو قبر یکی دیگه نمیذارن...
البته منکر این هم نمیشم که بعضی ها با گناهاشون دیگران رو هم به گناه میندازن....:razz:
تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که خودمون خوب باشیم و دعا کنیم خدا همه رو به راه راست هدایت کنه.....:gol:

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
مبهم غرغر کردین.............سوال پیش میاد خووووووووو!!!!!!!!

به هر حال خوب و بد همه جا پیدا میشه دیگه...مهم اینه که خودت خوب باشی...
چون هر کی مسئول کارای خودشه و هیشکی رو تو قبر یکی دیگه نمیذارن...
البته منکر این هم نمیشم که بعضی ها با گناهاشون دیگران رو هم به گناه میندازن....:razz:
تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که خودمون خوب باشیم و دعا کنیم خدا همه رو به راه راست هدایت کنه.....:gol:
بهله خوب و بد همه جا هست میدونی من یوهو خیلی داغون شدم
درضمن هر کسی باعث گناه یکی دیگه بشه تا اون موقع که طرف اون گناه رو انجام میده با اون شریکه

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهله خوب و بد همه جا هست میدونی من یوهو خیلی داغون شدم
درضمن هر کسی باعث گناه یکی دیگه بشه تا اون موقع که طرف اون گناه رو انجام میده با اون شریکه

بمیرم........تو روحیت تاثیر منفی گذاشت؟؟؟

نبینم دیگه گناه کنیااااااااااااااااا................

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
بمیرم........تو روحیت تاثیر منفی گذاشت؟؟؟

نبینم دیگه گناه کنیااااااااااااااااا................
تو که ندیدی من گناه کنم
نو به شوخی میگی منفی ولی واقعا منفی بود خیلی ببخشید که این حرفو میزنم
مثل این میمونه که تو روزه ای و داری از گرسنگی میمیری بعد یه دست چلوکباب سلطانی میزارن جلوت وتو نمیتونی اونو بخوری

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو که ندیدی من گناه کنم
نو به شوخی میگی منفی ولی واقعا منفی بود خیلی ببخشید که این حرفو میزنم
مثل این میمونه که تو روزه ای و داری از گرسنگی میمیری بعد یه دست چلوکباب سلطانی میزارن جلوت وتو نمیتونی اونو بخوری

ببین دادا...من هر چی که میگم بنا به حرفای خودته که تو نقل قولام قرمزش میکنم!!! اگه بهت بر خورد معذرت میخوام!!!

درسته..قبول دارم حرفتو...ولی اینا همش وسوسه است...تو جلوی خودتو میگیری...چون میدونی بالاخره اذان میگن و اونوقت میتونی به قول خودت چلوکباب سلطانی رو بخوری...که معلوم نیس اصله یا تقلبی!!!

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین دادا...من هر چی که میگم بنا به حرفای خودته که تو نقل قولام قرمزش میکنم!!! اگه بهت بر خورد معذرت میخوام!!!

درسته..قبول دارم حرفتو...ولی اینا همش وسوسه است...تو جلوی خودتو میگیری...چون میدونی بالاخره اذان میگن و اونوقت میتونی به قول خودت چلوکباب سلطانی رو بخوری...که معلوم نیس اصله یا تقلبی!!!
نه بهم بر نمیخوره بیخیال
حال چلو کباب هم نبود نون پنیرسبزی میخوریم
شبت بخیر

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
من قبول دارم این کارا درست نیست ولی اینکه شما میگی
اگه کسی با دیدن یه نفر گناه میکنه خوب تقصیر خودشه ...این از کار اون بدتره..شما داری گناه خودت رو گردن یکی دیگه میندازی...

آدم وقتی میتونه بگه مسلمونم که تو شرایط گناه قرار بگیره و اگه تو اون شرایط خودش رو کنترل کرد اونوقته که میتونه ادعای مسلمونی کنه و اگه کنترل نکرد معلوم میشه قبلاً هم شناگر ماهری بوده فقط آب گیرش نمی اومده..
شمام زیاد عصبانی نشو هر کی مسئول کارای خودشه اونم حتما دلیلی داره واسه این ظاهرش ..... این چیزا لازمه واسه اینکه کسی میزان آدم بودن خودش رو بسنجه....

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بهم بر نمیخوره بیخیال
حال چلو کباب هم نبود نون پنیرسبزی میخوریم
شبت بخیر

:surprised::eek::surprised:

داداش من اگه واسه 20 بخونی فوقش 16-17 شی!!!

نون پنیر و ولش! سلطونو بچسب...:دی:D

حالا نمیشد اسم غذا نیارین؟؟؟ گشنم شد کله سحر!!!!:cry:

rahimsaei

عضو جدید
سلام به همه دوستان
لطفا سیاسیش نکنید .

بسم الله الرحمن الرحیم

قل اعوذ برب الناس

ملک الناس

اله الناس

من شر الوسواس الخناس

الذی یوسوس فی صدور الناس

من الجنه والناس

چاره کر توکل بر خدا و کمک خواست از او برای فرار از دام شیطان وشیطان صفتان است