دردسر این خانم برای حمام کردن! +تصاویر

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز

یک زن چینی که موهایش را در ۱۱ سال گذشته کوتاه نکرده اکنون موهایش بیش از ۶ فوت و ۷ اینچ طول دارد!​
سن اینگیون ۴۴ ساله، خودش ۵ فوت قد دارد ولی موهایش از قد خودش نیز بلندتر است، یعنی اگر موهایش را به بالا نبندد، هنگام راه رفتن موهایش به زمین کشیده می شود.​
سن ساکن شهر گیوگانگ است و می گوید:”من ۱۱ سال است موهایم را کوتاه نکرده ام و بسیار به آنها وابسته ام.”
​

تعجبی ندارد که هر زمان خانم سن قدم به بیرون می گذارد موهایش بسیار نظر رهگذران را جلب می کند ولی خودش به مدل موی عجیبش افتخار می کند.​
موهایش آنچنان برای او مانند گنج است که او هر تار مویی که می ریزد را جمع کرده و نگه می دارد. او از سال ۲۰۰۵ شروع به جمع آوری موهای ریخته شده در هنگام شانه زدن می کند و معمولا حدود ۵۰ گرم مو در سال جمع می کند.
​

​

خانم سن می گوید افراد زیادی خواهان خریداری موهایش هستند و بالاترین رقمی که پیشنهاد شده ۲۰۰۰۰ یوان (۲۰۰۰ پوند) بوده است.​
او به خوبی از موهایش مراقبت می کند و از اینکه موهایش خاکستری نشده افتخار می کند و می گوید: ” اگر موهایم شروع به خاکستری شدن کند ، همه آنها را سفید رنگ می کنم و به خودم ظاهر جدیدی می دهم.”
​

البته موهای بلند سن معایبی نیز ندارد، از جمله اینکه بیش از یک ساعت شستشو و نصف روز خشک شدن آن زمان می برد.​
او نمی تواند موهایش را به خاطر طول بسیار زیاد زیر دوش بشوید و مجبور است داخل سطل آن ها را شستشو دهد و هر چهار روز یک بار آنها را می شوید.​

رضواان

عضو جدید
وای ادم از حمام رفتن بیزار میشه
ولی جون میده واسه دعوا و کشیدن خخخخخخخخخخخخخخ:biggrin:

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
آی چه حال میده بکشیش !!!!!
وا اين چه كاريه
چه حوصله ای داره:w20:
اره همينطوره
اره ديگه