من که هنوز هیچ آشنایی ندارم..شما اگه میتونی یخورده اون مواردی که ممکنه به درد ما بخوره بیان کنینman mechanicam
khoshhal misham koomak konam
ممنون
من که هنوز هیچ آشنایی ندارم..شما اگه میتونی یخورده اون مواردی که ممکنه به درد ما بخوره بیان کنینman mechanicam
khoshhal misham koomak konam
آره واقعا ادم جدا میشه تازه میفهمه مامان چقد زحمت میکشه تو خونه!!!سلام .. یه هفته ای رفتم سر کلاسام بد نبوداما خب یکم سنگین باشه شاید .. مثلا روش تحقیق .. ریاضیات آمار .. فارسی.. تاریخ تحلیلی .. البته میشه خوند .. حالا بیان هم که استاد نیومد این هفته ببینیم وضعیت چطوره .. ولی خیلی خسته شدم .. خونه دانشجویی و اینا .. قدر مادرو نمیدونستیم ..
![]()
بیان معماری (1) - ریاضیات و آمار - کاربرد کامپیوتر در معماری - روش تحقیق - فارسی - تربیت بدنی - تاریخ تحلیلی صدر اسلام - زبان خارجی
اینارو این ترم ورداشتم جمعا شد 18 واحد ... چطوره .. ؟
جلسه اول!سیلام بروبچ معمار گل.
من این ترم تاسیسات مکانیکی دارم
جلسه اول ازمون خواست واسه جلسه بعد که میایم 10تا سوال تاسیسات مکانیکی واسش ببریم..نمره هم داره!!!:دی
اگه میشه لطفا منو در مورد این درس راهنمایی کنین..یه توضیح خلاصه..یه راهنمایی که سختی درسو چجوری آسون کنم واسه خودم و توش موفق باشم ..واسه پروژه هم ازمون خواسته از حالا یه ساختمون 4طبقه گیر بیاریم...کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
مرررسی![]()
درس سختی نیست راجع به سیستمای سرمایش و گرمایش و آبرسانی ساختمون و شهره ...منم این ترم برداشتم ولی هنوز شروع نشده .
آره موافقم یکی که پاس کرده بیاد توضیح بده.
بچه هااااا توضیح بدین..
عزیزم درباره موضوع دومی که گفتی راجع به هر دوره ای مطلب زیاده2 تا راهنمایی !!!؟؟ یه سری مطالعات در مورد مجتمع تجاری برا طرح 1. نمونه های مشابه در ایران و ... با عکس
2 اینکه :
به نظرتون برا کنفرانس کلاسی معماری جهان رو چه موضوعی یا دوره ای کار کنم مطالب بیشتر و بهتری میتونم پیدا کنم
میشه کمکم کنین؟!![]()
همسايگي منظورته؟؟سلام دوستان!
من یه سری پلان همجواری برای واحدهای مسکونی تو یه مجتمع مسکونی میخوام.اینکه با چه مدلایی میتونن واحدا کنار هم قرار بگیرن و طراحی شن.دیاگرامی هم باشه خوبه.ممنون میشم کمکم کنید
به نظرم با سطح بشكن خط آسمون رو يعني صفحه باشه نه حجمبچه ها این طراحیه هتل منه استادمون میگه خیلی فلته صافه خط اسمونش بنظرتون جیکاکنممشاهده پیوست 88445
مرسی بچه ها اخه اینگار نمیشه به طبقاتش اضافه کرد به هم پیوستس بعدشم استادمون همش میگه چرخش تو کارت داشته باش من نمیفهمم![]()
سلام خوب چرا کتابشو نمیخری ؟salam dostaye golam man donbale jozveye sabk shenasi az ostad pirniya migardam kasi mitone komakam kone peydash konam mamnon misham
سلام خوب چرا کتابشو نمیخری ؟
سلام مهندسهمسايگي منظورته؟؟
سلام مهندس
میتونی همسایگی رو تعریف کنی
برای مجتمع مسکونی بلوک ها رو بر چه اساسی توی بافت میچینند
اگه پيدا كردي به منم خبر بدي ممنون ميشماخه پی دی اف اش رو لازم دارم و خلاصش رو
از دوستان مهندس معمار خواهش می کنم به سوال من پاسخ بدن.رشته من معماری نیست و اطلاع چندانی هم از این رشته ندارم ولی خیلی علاقمندم این هنر رو یاد بگیرم.آیا به نظر شما میشه با شرکت تو کلاسهای معماری داخلی پروژه های معماری داخلی رو انجام داد؟
سلام دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنیدsalam dostaye golam man donbale jozveye sabk shenasi az ostad pirniya migardam kasi mitone komakam kone peydash konam mamnon misham
اره ميتونياز دوستان مهندس معمار خواهش می کنم به سوال من پاسخ بدن.رشته من معماری نیست و اطلاع چندانی هم از این رشته ندارم ولی خیلی علاقمندم این هنر رو یاد بگیرم.آیا به نظر شما میشه با شرکت تو کلاسهای معماری داخلی پروژه های معماری داخلی رو انجام داد؟
سلام مهندس
میتونی همسایگی رو تعریف کنی
برای مجتمع مسکونی بلوک ها رو بر چه اساسی توی بافت میچینند
معماری داخلی یا دکوراسیون بر می گردد به خلاقیت و هنر یک معمار اینکه میشود یا نه میشه اما باید کمی از پلان های معماری سر در بیاورید که در خلق یک فضای داخلی زیبایی لازم را بوجود آورید...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخوست های مرتبط با: طرح تفصیلی شهر ها | سوالات و درخواست های معماری | 26 | |
![]() |
درخوست های مرتبط با:انواع هتل و متل | سوالات و درخواست های معماری | 171 |