کنترل کیفیتسلام من دنبال یک موضوع میگردم تا پروژه 3واحدی که تابستون گرفتم را انجام بدم،لطفا موضوع بدید.
سلام چرا دانلود نمیشه منم لازم دارم
کسی اینجا نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این بالایی رو هم که صد دفعه زدم نمیاد خراب شده بگمانم
این فور شیرد هم انگار filtre؟؟؟؟
اینجا کسی نیست کمک کنه !!!!!!!!!!!!!!!حالا کاراموزی هم نشد، نشد
هر اطلاعاتی راجع مراحل تولید مواد شوینده دارید برام بزارید خواهشا
سلام دوستان عزیزم
کسی گزارش کار راجع به کارخانه تولید مواد شوینده (شامپو يا مایع ظرفشویی يا ضد عفونی کننده میوه و سبزی يا سفید کننده و .....) داره؟
احتیاج فوری دارم
بنا به درخواست دوستان و کاربر گرامی، جناب علیرضا:
گزارش کارآموزی شرکت LAB اصفهان (صنايع شيميايي توليد مواد اوليه شوينده ها) را از لینک زیر دریافت کنید.
فهرست مطالب:
1-مقدمه
2-بخش ایمنی و آتش نشانی
3-واحد های تولید
4-تاسیسات جانبی
5-مخازن
6-آشنایی با برخی از تجهیزات موجود در شرکت
7-پروژه
فکر کنم ISI و کنفرانسی آسون تر باشه . می تونید موضوعی رو مشخص کنید و کارهای ISI که شده رو مورد بررسی قرار بدید و یک review تهیه کنید از این مقالات به عنوان پروژه .سلام. در خصوص پروژه کارشناسی به ما توصیه شده که یا Case Study باشه یا مقاله ISI و یا مقاله ی کنفرانسی و من حتی نمیدونم کار تو کدوم زمینه آسون تره! مصلماً موضوعی هم مد نظرم نیست! لطفاً راهنماییم کنین ... ممنون
سلامسلام دوستان لطفا چندتا موضوع خوب که جای کار کردن داشته باشه برای پروژه پیشنهاد بدین.ممنون
اگر منظورتون پروژه پایانی هست بسته به تخصص استادتون موضوع های زیادی می تونید انتخاب کنید . زنجیره تامین ، مکان یابی ، موضوع های اقتصادی اگر علاقه مند هستید ، کنترل کیفیت ، یا به طور خاص یه مورد مطالعاتی در یک زمینه خاص یا موضو ع های اماری . بعضی از اساتید خودشون موضوع پیشنهاد میدند . الیته اگر هم موضعی نگفته باشند می تونید در حوزه تخصصی شون سرچ کنید. به نظرم یه سری به سایت دانشگاه تربیت مدرس بزنیدو عنوان پایان نامه هاشون را ببینید تا بتونید ایده بگیرید.سلام دوستان لطفا چندتا موضوع خوب که جای کار کردن داشته باشه برای پروژه پیشنهاد بدین.ممنون
گزارش کارآموزی یا یه طرح توجیهی همراه با مطالعات اقتصادی ، فنی و مالی ؟
اگر در این زمینه میخوای برو ساین شرکت شهرکهای صنعتی و تا دلت بخواد از این طرحها جامع و کاملش هست که گروههای پِوهشی دانشگاه امیرکبیر و مدرس و... تهیه کرده اند
مانا و مستدام باشی
د.ستان من موضوع کنترل کیفیت انتخاب کردم کسی هست کمکم کنه یا یه نمونه پروژه من باب این کوضوع بم بده ؟شذکتی که من انتخاب کردم شرکت یونیلیور که صابون لوکس و مایع دامستوس و سیف رو تولید میکنه + چای لیپتون
mamnoon az porozhatun vaghan kamel o ali bud mersiiیک پروژه دربار مدیریت ارتباط با مشتری CRM به همراه چند نمونه اجرا شده در سازمانهای ایرانی و خارجی. امیدوارم مفید باشه.
ni.shafii@gmail.com
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
گزارش مشاوره HSE به زبان ساده | مهندسی صنایع | 5 | ||
گزارش از نمایشگاه بین اللملی مشهد | مهندسی صنایع | 21 | ||
R | برون سپاری _ مزایا _ معایب _ پرسشنامه برای پایان نامه | مهندسی صنایع | 4 | |
ر | کلمات اختصاری مهندسی صنایع و بهروری جهت پایان دوره | مهندسی صنایع | 0 |