درخواست کمک در مورد رشته ارشد

Sh111

عضو جدید
سلام
بچه‌ها من رشتم ریاضی‌ بود، اما بعد از اینکه با رشته شما آشنا شدم فهمیدم که واقعا جالبه و لذا برای ارشد تویه این رشته شرکت کردم. بهتون تبریک میگم. الان هم حدودا رتبم بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ می‌شه. اول اینکه می‌خواستم بدونم آیا روزانه تهران سرامیک یا بیو مواد میارم. و دوم اینکه به نظرتون برای من بهتره شناسایی برم یا فرقی‌ بین اینها نیست (باتوجه به اینکه هر چی‌ برم با رشتهائ کارشناسیم متفاوت)؟ اما اگر بخوام شناسائی برم باید برم دانشگاه راضی‌ (خودم هم کرمانشاهی هستم). هدف نهییم ادامهٔ تحصیل تویه ایران.

magnet

عضو جدید
سلام
بچه‌ها من رشتم ریاضی‌ بود، اما بعد از اینکه با رشته شما آشنا شدم لذا برای ارشد تویه این رشته شرکت کردم. الان هم حدودا رتبم بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ می‌شه.
اول اینکه می‌خواستم بدونم آیا روزانه تهران سرامیک یا بیو مواد میارم.
و دوم اینکه به نظرتون برای من بهتره شناسایی برم یا فرقی‌ بین اینها نیست (باتوجه به اینکه هر چی‌ برم با رشتهائ کارشناسیم متفاوت)؟ اما اگر بخوام شناسائی برم باید برم دانشگاه راضی‌ (خودم هم کرمانشاهی هستم). هدف نهییم ادامهٔ تحصیل تویه ایران.

سلام. خوش اومدی :gol:.

سرامیک علم و صنعت رو میاری (که واقعاً خوبه):) .

درهر صورت چه سرامیک بخونی چه شناسایی ، باید مطالعه ات رو بیشتر کنی برسی ، با این فرق که واسه کنکور یه چیزایی خوندی ، پس اگه شناسایی بخونی به گوشت آشناس ، ولی سرامیک ... نه . به مراتب سخت تره. الان تو کلاس ما هستن اونایی که متال خوندن و ارشد اومدن سرامیک ، 90% مطالبو متوجه نمیشن. دلیل اصلیش اینه که پایه مطالب تو متال قطعه هست ولی تو سرامیک ، رو پودر بحث میشه بیشتر.

نکته بعدی اینه با این رتبه بری دانشگا رازی (نه راضی !!!:surprised: ) حیفه.

هدف آینده ات هم مهمه ، اگه میخوای تو آینده هیئت علمی شی (که چون کارشناسیت متفاوته تقریباً بدون پارتی و نخبگی بعیده :que: ) باید از الان تصمیم بگیری . دکترای سرامیک تو ایران امسال ظرفیتش حداکثر 20 نفر بود (دکترای مواد جدا ).

اگه بخوای وارد صنعت بشی ، راستش ارشد سرامیک با کارشناسی فرقی نداره (چون کارخونه ها تقریباً همشون تکنولوژی پایین دارند و نمی خوان پول الکی به خاطر مدرک بدن) ولی با شناسایی و بقیه گرایشا وضعیت فرق میکنه و بهتره.

خلاصه خودت بشین فکر کن ، چون نظر هرکی (حتی من) برا خودش خوبه و تحت تأثیر شرایط خودشه.

همین.

فرهنگ

مدیر بازنشسته
سلام
بچه‌ها من رشتم ریاضی‌ بود، اما بعد از اینکه با رشته شما آشنا شدم فهمیدم که واقعا جالبه و لذا برای ارشد تویه این رشته شرکت کردم. بهتون تبریک میگم. الان هم حدودا رتبم بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ می‌شه. اول اینکه می‌خواستم بدونم آیا روزانه تهران سرامیک یا بیو مواد میارم. و دوم اینکه به نظرتون برای من بهتره شناسایی برم یا فرقی‌ بین اینها نیست (باتوجه به اینکه هر چی‌ برم با رشتهائ کارشناسیم متفاوت)؟ اما اگر بخوام شناسائی برم باید برم دانشگاه راضی‌ (خودم هم کرمانشاهی هستم). هدف نهییم ادامهٔ تحصیل تویه ایران.

اگر قصد ادامه تحصيل داري منم نظرم سراميكه تهرانه..(منم فكر مكينم علم و صنعت رو بياري:))در غير اينصورت شهر خودت اولويت داره

Sh111

عضو جدید
سلام. خوش اومدی :gol:.

سرامیک علم و صنعت رو میاری (که واقعاً خوبه):) .

درهر صورت چه سرامیک بخونی چه شناسایی ، باید مطالعه ات رو بیشتر کنی برسی ، با این فرق که واسه کنکور یه چیزایی خوندی ، پس اگه شناسایی بخونی به گوشت آشناس ، ولی سرامیک ... نه . به مراتب سخت تره. الان تو کلاس ما هستن اونایی که متال خوندن و ارشد اومدن سرامیک ، 90% مطالبو متوجه نمیشن. دلیل اصلیش اینه که پایه مطالب تو متال قطعه هست ولی تو سرامیک ، رو پودر بحث میشه بیشتر.

نکته بعدی اینه با این رتبه بری دانشگا رازی (نه راضی !!!:surprised: ) حیفه.

هدف آینده ات هم مهمه ، اگه میخوای تو آینده هیئت علمی شی (که چون کارشناسیت متفاوته تقریباً بدون پارتی و نخبگی بعیده :que: ) باید از الان تصمیم بگیری . دکترای سرامیک تو ایران امسال ظرفیتش حداکثر 20 نفر بود (دکترای مواد جدا ).

اگه بخوای وارد صنعت بشی ، راستش ارشد سرامیک با کارشناسی فرقی نداره (چون کارخونه ها تقریباً همشون تکنولوژی پایین دارند و نمی خوان پول الکی به خاطر مدرک بدن) ولی با شناسایی و بقیه گرایشا وضعیت فرق میکنه و بهتره.

خلاصه خودت بشین فکر کن ، چون نظر هرکی (حتی من) برا خودش خوبه و تحت تأثیر شرایط خودشه.

همین.

ممنون که وقت گذاشتی جوابمو دادی.

من ۲ تا سوال داشتم:

۱-اگه قرار باشه راز‌ی نرم بنظر شما شبانه شناسایی علم و صنعت ارجعیتی به روزانه سرامیک همون علم و صنعت داره یا نه؟(با توجه به اینکه من کارشناسیم مواد نبوده)

۲-از طرفی‌ طبقه قانون من باید ۲۴ واحد پیش پاس کنم.خوب با خوندن ۲۴ واحد از درس‌های کارشناسی سرامیک چرا فکر میکنی‌ که به مشکل بر بخورم و مطالب رو متوجه نشم؟

ممنونم

magnet

عضو جدید
ممنون که وقت گذاشتی جوابمو دادی.

من ۲ تا سوال داشتم:

۱-اگه قرار باشه راز‌ی نرم بنظر شما شبانه شناسایی علم و صنعت ارجعیتی به روزانه سرامیک همون علم و صنعت داره یا نه؟(با توجه به اینکه من کارشناسیم مواد نبوده)

۲-از طرفی‌ طبقه قانون من باید ۲۴ واحد پیش پاس کنم.خوب با خوندن ۲۴ واحد از درس‌های کارشناسی سرامیک چرا فکر میکنی‌ که به مشکل بر بخورم و مطالب رو متوجه نشم؟

ممنونم

1-من هدف نهاییتو نمیدونم. منظورم شغلیه. در هرصورت به نظرم ارجحیتی نداره.
حواست باشه که سرامیک علم و صنعت تو ایران تاپه ، ولی شناسایی نه ( شریف و تهران و .... به مراتب بهترن ) تازه بحث پول هم هست. اگه کارشناسی متال بودی یه چیز دیگه میشد گفت.
ضمناً از الان به موضوع پایان نامه فکر کن ......
اینم بگم که من سرامیک :)heart::)) خوندم (هم کارشناسی هم ارشد) پس شاید نظرم فرق کنه.

2-بازم مشکل بر میخوری . من که سرامیک ام هنوزم تو مباحث اولین درس تخصصی (ساختار) مشکل دارم ، حتی بهترین اساتید هم مشکل دارن. فقط 24 واحد که نیس. از همین 24 واحد فقط چندتا درس ساختار - فرآیندها - شیشه - دیرگداز به تنهایی کلی مطلب دارن. ولی اینا دلیل نمیشه بگم نمیرسی. من میگم کارت سخته ، سخت تر از شناسایی. البته پیش که میخوری کمکت میکنه بخونی.(اگه بخوری!)
به نظرم تو انتخابت اینو در نظر نگیر ، چون کارشناسیت کلاً فرق میکنه ، پس باید بخونی:D
یه مقایسه بین واحدای ارشد این 2تام بکن: (بدون واحدای مشترک)

سرامیک : رنگ - چسب - سرامیک مغناطیسی - شیشه پیشرفته - سرامیک اکسیدی و غیر اکسیدی - رشد بلور ...

شناسایی : متالورژی پودر - انجماد - سطح - خواص الکترونی - نابجایی ها - ....

دلیل مشکلات سرامیک ضعف استاداس ، تو متالورژی استادا اکثر موضوعاتو عملی کار کردن و میدونن کی به کیه ولی تو سرامیک نه ، اینجا از استاد (حتی علم و صنعت و پژوهشگاه ) سوال خیلی ریز که میپرسی معمولاً اینو میشنوی : .... ن ن ن نمیدونم! :surprised:
همین بزرگترین حسن برای بچه های سرامیکه . دریایی از موضوعات کار نشده ( حتی تو سطح جهانی) هست. ( مثل شیشه سرامیک ها که خودش دنیاییه)

ضمناً از بچه های شناسایی اینجام میتونی کمک بگیری.
اگه میتونی یه سر به استادام بزن ....

همین.
اوووووووه چقدر نوشتم!!! :confused:http://www.iran-eng.com/member.php/137996-m4material

Sh111

عضو جدید
1-من هدف نهاییتو نمیدونم. منظورم شغلیه. در هرصورت به نظرم ارجحیتی نداره.
حواست باشه که سرامیک علم و صنعت تو ایران تاپه ، ولی شناسایی نه ( شریف و تهران و .... به مراتب بهترن ) تازه بحث پول هم هست. اگه کارشناسی متال بودی یه چیز دیگه میشد گفت.
ضمناً از الان به موضوع پایان نامه فکر کن ......
اینم بگم که من سرامیک :)heart::)) خوندم (هم کارشناسی هم ارشد) پس شاید نظرم فرق کنه.

2-بازم مشکل بر میخوری . من که سرامیک ام هنوزم تو مباحث اولین درس تخصصی (ساختار) مشکل دارم ، حتی بهترین اساتید هم مشکل دارن. فقط 24 واحد که نیس. از همین 24 واحد فقط چندتا درس ساختار - فرآیندها - شیشه - دیرگداز به تنهایی کلی مطلب دارن. ولی اینا دلیل نمیشه بگم نمیرسی. من میگم کارت سخته ، سخت تر از شناسایی. البته پیش که میخوری کمکت میکنه بخونی.(اگه بخوری!)
به نظرم تو انتخابت اینو در نظر نگیر ، چون کارشناسیت کلاً فرق میکنه ، پس باید بخونی:D
یه مقایسه بین واحدای ارشد این 2تام بکن: (بدون واحدای مشترک)

سرامیک : رنگ - چسب - سرامیک مغناطیسی - شیشه پیشرفته - سرامیک اکسیدی و غیر اکسیدی - رشد بلور ...

شناسایی : متالورژی پودر - انجماد - سطح - خواص الکترونی - نابجایی ها - ....

دلیل مشکلات سرامیک ضعف استاداس ، تو متالورژی استادا اکثر موضوعاتو عملی کار کردن و میدونن کی به کیه ولی تو سرامیک نه ، اینجا از استاد (حتی علم و صنعت و پژوهشگاه ) سوال خیلی ریز که میپرسی معمولاً اینو میشنوی : .... ن ن ن نمیدونم! :surprised:
همین بزرگترین حسن برای بچه های سرامیکه . دریایی از موضوعات کار نشده ( حتی تو سطح جهانی) هست. ( مثل شیشه سرامیک ها که خودش دنیاییه)

ضمناً از بچه های شناسایی اینجام میتونی کمک بگیری.
اگه میتونی یه سر به استادام بزن ....

همین.
اوووووووه چقدر نوشتم!!! :confused:http://www.iran-eng.com/member.php/137996-m4material

سلام

بازم ممنونم که وقت میذاری جوابمو میدی.

سیستم من فارسی نداره من از سایت بهنویس استفاده می‌کنم بخاطر همین غلط املائی دارم.

راجع به هدفم پرسیدی من قصدم ادامه تحصیله،نمی‌خوام تو صنعت کار کنم.

۲ تا سوال داشتم:

۱-با این رتبه امیدی به بیو مواد می‌تونم داشته باشم؟شما خبر دارید پارسال آخرین رتبه قبولیش چند بوده؟(روزانه)

۲-الان به بچه‌هایی متال که سرامیک می‌خونن مگه پیش نمیدن که شما به من گفتید اگه پیش بخوری؟

ممنونم

magnet

عضو جدید
سلام

بازم ممنونم که وقت میذاری جوابمو میدی.

سیستم من فارسی نداره من از سایت بهنویس استفاده می‌کنم بخاطر همین غلط املائی دارم.

راجع به هدفم پرسیدی من قصدم ادامه تحصیله،نمی‌خوام تو صنعت کار کنم.

۲ تا سوال داشتم:

۱-با این رتبه امیدی به بیو مواد می‌تونم داشته باشم؟شما خبر دارید پارسال آخرین رتبه قبولیش چند بوده؟(روزانه)

۲-الان به بچه‌هایی متال که سرامیک می‌خونن مگه پیش نمیدن که شما به من گفتید اگه پیش بخوری؟

ممنونم

مگه واست خواستگار اومده که هی میگی قصدم ادامه تحصیله ؟!!! :D (شوخی)
ادامه تحصیل تا کجا؟ حالا مثلاً شدی (انشالا;)) دکترای مواد (حالا هر گرایشی) چیکار میخوای کنی؟
میخوای بری اونور؟ هیئت علمی شی؟ کارخونه بزنی؟ چی پس؟

1-بیومواد علم و صنعت هم میاری احتمال بالا. (من 48نانو بودم همه گفتن فوقش پژوهشگاه رو میاری ، اونم نیاوردم. پس همیشه انتخابای بقیه رو ام در نظر بگیر.) فقط بیو با سرامیک با شناسایی قابل مقایسه نیس. هرکدوم یه باغ دیگه هست. اول مباحثشونو ببین ، بعد فکراتو بکن. خیلی آینده اش فرق میکنه.

2-همه جا همه چی رو پیش نمیدن ، مثلاً علم و صنعت میده ولی هستند دانشگاههایی که نمیدن یا 8واحد میدن.

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال بالاییه ما ( سرامیک ) واسه ارشد یونیه خودمون رفت شناسایی هیچی بهش پیش ندادن

بنده خدا مجبور شد خودش جزواته متالورژ ها رو بگیره بخونه

Sh111

عضو جدید
بازم تشکر می‌کنم از نظراتتون. راستش من از شناسائی و شکل دهی‌ اطلاعات کاملی دارم چون همسرم دکتری متال داره. اما خوب از سرامیک اطلاعات نداره. اول هم با قصد شکل اومدم مواد چون میدونستم پایش ریاضی‌ (اگه نگاه کنید به درسا یه نفر با ریاضی‌ توی شکل از موادی موفق تر می‌شه). اما بعدش فهمیدم درساتون شیرینو جالبه (و در ضمن به نسبت ریاضی‌ خیلی‌ خیلی‌ سادهست، حتی ترمو و مکانیکی) به همین دلیل فکر کردم چون روز شکل نمیارم (شبشون هم ۵۰-۵۰) گریشی دیگه مواد روزشون رو بزنم. به خاطره همین دارم اطلاعات از سرامیک و بایو جمع می‌کنم.
طبیعتاً بهترین انتخاب برام شکل. اما اگر روز بایو یا سرامیک تهران بیارم (چون نه روز نشب شکل تهران نمیارم) می‌خوام ببینم وضییتم چطور می‌شه. در حقیقت اگر کسی‌ بتونه بگه که سرامیک هم یه چیزی تو همون مایه‌ها که فیزیکی‌ و مکانیکی (منظور شبیه به اینها) مطمعنم علاقه دارم.

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم تشکر می‌کنم از نظراتتون. راستش من از شناسائی و شکل دهی‌ اطلاعات کاملی دارم چون همسرم دکتری متال داره. اما خوب از سرامیک اطلاعات نداره. اول هم با قصد شکل اومدم مواد چون میدونستم پایش ریاضی‌ (اگه نگاه کنید به درسا یه نفر با ریاضی‌ توی شکل از موادی موفق تر می‌شه). اما بعدش فهمیدم درساتون شیرینو جالبه (و در ضمن به نسبت ریاضی‌ خیلی‌ خیلی‌ سادهست، حتی ترمو و مکانیکی) به همین دلیل فکر کردم چون روز شکل نمیارم (شبشون هم ۵۰-۵۰) گریشی دیگه مواد روزشون رو بزنم. به خاطره همین دارم اطلاعات از سرامیک و بایو جمع می‌کنم.
طبیعتاً بهترین انتخاب برام شکل. اما اگر روز بایو یا سرامیک تهران بیارم (چون نه روز نشب شکل تهران نمیارم) می‌خوام ببینم وضییتم چطور می‌شه. در حقیقت اگر کسی‌ بتونه بگه که سرامیک هم یه چیزی تو همون مایه‌ها که فیزیکی‌ و مکانیکی (منظور شبیه به اینها) مطمعنم علاقه دارم.

سلام

این تاپیکو نگاه کن

تفاوت و شباهتهاي مهندسي سراميك با مهندسي متالورژي(صنعتي-استخراجي)

در صفحاته پایانیه تاپیک هم چارت درسیه کارشناسیه سرامیک هست

magnet

عضو جدید

موردت داره پیچیده تر میشه!!!
منظورت از تهران دانشگاه تهران یا کل دانشگاهای تهران؟

من نظرم اینه : سرامیک کمترین نزدیکی رو به شکل و مباحث ریاضی و مکانیکی داره . مگه اینکه پایان نامه تو ببری اون سمت (این میشه).
لیست درسا رو که دیدی؟ فقط یه درس فرآیندپیشرفته هست که اونم gel casting , hip , injection molding , infiltiration , + مباحث پودر مثل اکتیویته اینا هست.
من تو ارشد (به غیر ترمو پیشرفته و خطاهای اندازه گیری که اینام همه گرایشا دارن) بحث ریاضی ندیدم 2تا فرمول بود برا رشد ذرات اونم تئوری بود درست در نمی اومد!!!
سرامیک بجاش خوبیش اینه که همه چی جدیده ، به حدی که تو پروژه ات استادتم کم میاره اساسی!

magnet

عضو جدید
سلام

این تاپیکو نگاه کن

تفاوت و شباهتهاي مهندسي سراميك با مهندسي متالورژي(صنعتي-استخراجي)

در صفحاته پایانیه تاپیک هم چارت درسیه کارشناسیه سرامیک هست

ببین منم مجموعه تحقيقاتي كارشناسي ارشد سراميك ، "برنامه بازنگري دروس ارشد ، مجري: دكتر حسين سرپولكي / گروه سراميك- دانشكده مهندسي مواد و متالورژي- دانشگاه علم و صنعت ايران" رو تو همین تایپیک میذارم . فکرکنم به دردت بخوره.
یعنی دقیقاً درسا رو مشخص کرده و مسایل دیگه.

آخرین ویرایش:

hadimohammadi

عضو جدید
مهندس درصدهاتون چند بوده که مطمعنی ؟؟؟/
منظورم درصدهاتونا بزار .
بعد از کجا تخمین رتبه گرفتی؟
مثلا من درصدهام
ریاضی 53.3
فیزیکی:12
مکانیکی:30
ترمو60
زبان 10
تومهستان رتبم را 300-370 پیش بینی کرده ولی خودم رو 500-600 حساب میکنم.

Sh111

عضو جدید
مهندس درصدهاتون چند بوده که مطمعنی ؟؟؟/
منظورم درصدهاتونا بزار .
بعد از کجا تخمین رتبه گرفتی؟
مثلا من درصدهام
ریاضی 53.3
فیزیکی:12
مکانیکی:30
ترمو60
زبان 10
تومهستان رتبم را 300-370 پیش بینی کرده ولی خودم رو 500-600 حساب میکنم.

من هم درصد هام دقیقا شبیه شماست (بسته به اصلاحات سازمان سنجش و اینکه دو تا سوال یادم نیست، مجموع بین ۱۵۰-۱۷۰ زدم) . حالا شما چرا فکر می‌کنید بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ بشید. امسال که همه نوشته بودن سخت بوده. درضمن، اگر واقعا رتبم بشه ۶۵۰، به نظرتون دانشگاه رازی‌ شناسائی میارم؟ به نظر شما تا چند میاره؟

aliappusa

عضو جدید
سلام
به نظر من بایو علم و صنعت میارید. شناسایی رازی‌ هم برای شما خیلی‌ خوب.