زبانم تا حدی خوبه...
معدلمم تو این دو ترم 16.5 شد.
به نظرتون روی چه زمینه هایی کار کنم؟
مقاله هم باید داشته باشم؟
نمیدونم دوست عزیز!سلام همشهری یک سوال داشتم دانشگاه فردوسی کسی از اساتید هست تو زمینه نانوکارکنه مثه نانوتیرها؟
من بابت زبان تقریبا خیالم راحته...مقاله یا کار عملی و پروژه بستگی به کشور مبدا داره، تو ارشد میخوای بری یا دکتری
معدل دوسال اخر بیشتر از دوسال اول تاثیر داره
زبانت خیلی مهمه و اونم بستگی به کشورای مورد نظر داره،ولی خیلی مهمه
مبدل تو تمام کشورها مهمه
مهمترینش پول داری یا بورس میخوای؟؟
برای زبان خیلی کار میکنم...کشور مبداء رو مشخص کن
برای یه سری کشورا مقاله مهمه برای یه سریا کار عملی،پروژه
نرم افزار گمبیت و فلوئنت،خوبن برای سیالات،یه نرم افزار مدل کردنم بلد باشی بد نیست
ربانت خیالت راحته؟ هرچقدم بلدی باید بیشتر بلد باشی،یکی از ملاکای دریافت بورس میشه همین نمره زیانت
تو زمینه های مورد علاقت، یه سری از دانشگاه ها این استاد هست که هزینه زندگیتو میده که باید رزومه کاریت تو موضوع کار اون باشه
روزانه ای یا شبانه؟؟
برای ارشد بورس گرفتن خیلی سخته،اکثرا برای دکتری بورس میگیرن
البته میتونی برای بورس یه تیکه برای دکتری درخواست بدی، کشور آمریکا میگیره اینطور،البته اونوطور نیست که حتما دکتری بگیری،میتونی وقتی ارشد گرفتی ترک تحصیل کنی
اگه میخوای سیالات بریمن بابت زبان تقریبا خیالم راحته...
میخوام بورس بگیرم ولی دقیقا نمیدونم باید چیکار کنم!!
با توجه به اینکه میخوام برم سیالات چه نرم افزار هایی کار کنم؟؟
تو چه زمینه هایی بیشتر فعالیت داشته باشم؟؟
Catia نسبتا قوی تره ولی هردو مال یه شرکتن,شعی کن یکیشونو خوب یاد بگیری
بعدش فلوینتیاد بگیر همونظور که دوشدمون تو.بالا اشاره کرد
المان جز.کشورایی که من دنبال میکنم و دوستانی داذم که اونجا میخونن,هزینه زندگی ماهیامه700 یورو یعنی شما تگه بورس شی و این بورس فقط بتونه هزینه شهریه یونی رو.بده باید ماهی700 یورو بدی,مگه اینکه بهت فاندبدن
باید سعی کنی معدلتو.بالا بیاری بخصوص دوسال اخر,نیازی به خوندن زبان المانیس نیست دانشگاههاط هستن که انگلیسی تدریس میکنن مثل آخن و فک کثم باخ
باید پروژه محور باشی نه اینکه مقاله تاثیر نذاره ها,ولی برعکس امریکا که مقاله محوره این کشور پروژه محوره
زبانت باید خوب باشه
امریکا هم که مقاله براش مهمه,در ضمن تو.دوره کارشناسی کسی از شما مقاله نمیخواد,انجام دادی اضافه.کاریه,مثل کسی که تو.شرکتی کار میکنه و اضافه کاری میکنه و.حقوق بیشتری میگیره
درکل.رفتن اونور.سخت نیست,خیلیم اسونه فقط همت میخواد
شرمنده ثیر پست میدم,نتم خیلی کنده الانم باگوشیم
سوال دیگه ای هست بپرس,کسی نبود که مارو.روشن کنه,بذار ما دیگرانو.روشن کنیم که نسوزن
اول شرمنده بابت اشتباهسلام.
اگه بورس بگیرم یعنی فقط شهریه دانشگاه رو میدن؟؟هزینه زندگی رو نمیدن؟؟؟
مگه میشه همزمان هم بورس گرفت و هم فاند؟؟؟یعنی اول بورس بگیرم و وقتی رفتم آنور با دانشگاه مورد نظر صحبت کنم و برای رفع هزینه های زندگی فاند بگیرم؟؟یعنی شهریه دانشگه رو از طریق بورس بگیرم و شهریه زندگی رو از طریق فاند بگیرم!!اینطوری میشه؟؟
شما از کجا میدونین 700 یورو هست،الان زیاد نشده؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.![]()
اول شرمنده بابت اشتباه
ما بین دوستامون بورسو این معنی میکنیم،هزینه زندگی به علاوه شهریه که توسط دانشگاه پرداخت میشه که اشتباهه،ولی برای خودمون اینو تعریف کردیم،از اونجایی که کل دنیا مطابق اون چیزی که ما تعریف کنیم محاسبه میشه پس پیش ما تعریف خودمون درسته ولی پیش یکی دیگه غلط.....
ببین دوست عزیز این کل حالاتی بود که امکانش وجود داشن،چه بورس چه غیر بورس
چه با فاند چه بی فاند من همه حالاتو گفت
هزینه زندگی تو امریکا متوسط ماهانه 1000 دلاری میشه اگه همخونه ای داشته باشید،تو ایالتای مختلفش فرق میکنه
بورسا رو اکثرا اساتید یا خود دانشگاه مقصد میده،اونی که دانشگاه ایران میفرسته میشه فرصت مطالعاتی که هزینه رم تا حدودی میدن
ii(فک کنم قیمت شرکت تو ازمون تافیل و جی ار ای باشه، قیمت دقیقشو ندارم،از یکی از دوستام پرسیدم و اینجا نوشتم
vi)ممکنه برای 1یا2 سال اول هزینه زندگی بهت بده بعدش دیگه نده یا ممکنه سال اخر بده فرق میکنه
vii)یه سرچ کوچیک بکنی پیدا میکنی،ولی کلیش میشه این پاسپورت همون گذر نامه هست که "" مجوز خروج ""از کشوره و لازمه داشته باشی و 5 سال اعتبار داره مثل شناسنامه هست
حالا بعضی از کشورا باید برا رفتن ویزاشو داشته باشی که زمان بلیط گرفتن هزینشو میدی و الانم گرون شده
ویزا مخصوص همون جایی که میخوایی بری ولی اتحادیه اروپا همشونو میشه با یه ویزا بری
سلام،ممنون از توضیحاتتون.من چن تا سوال داشتم:
i.برای حالت 1 اصلا نشنیده بودم این دیگه چه نوع بورسی که نه فاند میدن و نه شهریه دانشگاه.یه دفعه میگفتن خودت باید هزینه کنی!
ولی به نظرم بورسیه ای که از طریق سازمان سنجش انجام بشه شهریه دانشگاه رو میدن،ولی هزینه زندگی رو نمیدونم!!شما میدونین؟
البته در این حالت تعهد به خدمت داری،یعنی بعد از فارغ التحصیلی در خارج،باید بیای تو ایران چند سال استاد یه دانشگاه بشی و با حقوق،چون آنا عاشق چشم و ابرو ما نیستن.
برای حالت های دیگه که گفتین نمیدونم بورس کدوم سازمان هست!لااقل من نشنیده بودم.
حالت 3 به نظرم خود فاند رو گفتین و این بورسیه به حساب نمیاد.ما دو نوع داریم:
1.فاند:یعنی در حین تحصیل بهت کار می دن و هزینه تحصیل و زندگیت در میاد با اون کاری که می کنی.مثلا برای استاد برگه اینا تصحیح می کنی (دستیار استاد میشی ، مثلا سر کلاس حل تمرین کلاس های بچه های لیسانس و سال پایینی استاد میری و از این کارا) یا برای استاد کار تحقیقاتی می کنی.بیشتر افرادی که با فاند میرن این جوری.
2.Scholarship(بورسیه تحصیلی(کمک هزینه دانشجویی)):که گرفتنش خیلی سخته و باید رزومه خیلی قوی داشته باشیم و بیشتر واسه غیر ایرانیا هم هست.کلا دراین حالت ساپورت کامل مالی میشین(پول زندگی و هزینه دانشگاه).
بیشتر فاند میگیرن.که در این صورت بهت سالانه 23000 دلار میدن که در مقابل مبلغ حدودا 100دلاری که برای بررسیه خیلی ناچیزه،و این خیلی خوبه...و تعهد به خدمتم نداریم....که این بیشتر برای کانادا و آمریکا هستش.
ii.این که میگین تافل 190 دلاره و جی آر ای 185 دلاره فقط برای بررسیش برای دانشگاه مورد نظر هست دیگه؟؟
iii.اگه تافل داشته باشم دیگه ان هزینه 350 دلار رو نمیکنم دیگه؟؟این 350 دلار واسه کسایی که تافل یا جی آر ای ندارن هست؟؟
vi.منظورتون چیه که فاند مدت دار باشه؟یعنی بعضی دانشگاه ها مدت زمان زیادی از آدم کار میکشن؟؟مثلا تا بعد ازفارغ التحصیلی هم ممکنه ادامه داشته باشه؟؟
vii.در مورد ویزا یه توضیحی میدین؟که اصلا چی هست؟باید چکار کنیم که درستش کنیم؟فرقش با پاسپورت چیه؟؟من تاحالا خارج از کشور نرفتم و کسی هم اطرافم نبود بپرسم،ممنون میشم بهم به ترتیب جواب بدین.بابت توضیحاتتون هم ممنون![]()
بالا توضیح دادم. ویزا یه جور اجازه هست که کشور مقصد برای مدت معین به شما میده تا بتونید وارد اون کشور بشید و اقامت داشته باشید و گرفتنش برای ایرانیها هفت خان رستم هست.سلام.
من آخر فرق ویزا و پاسپورتو نفهمیدم
البته پاسپورتو میدونم چیاولی نمیدونم ویزا چیه
ویزا یه جور حق شهروندی داخل کشور مورد نظر هست؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنینیکی منو راهنمایی کنه
![]()
نمیدونم سازمان سنجش دقیقاً تحت چه شرایط علمی و مصاحبهای بورسیه میکنه (یا اینکه اصلاً با وضع موجود بورسیه میکنه یا نه) ولی میدونم که مجبورید بعدش برگردید و چند سال جایی که میگن کار کنید. از این موضوع بگذریم.
......
اون 350 دلار احتمال زیاد منظورشون پول تافل و GRE هست (190 تافل و 175 یا 185 برای GRE) که حدوداً میشه 350. مؤسسهی ETS تا 4 دانشگاه رو مجانی نمرهی شما رو بهشون گزارش میکنه ولی بعد از اون باید به ازای هر دانشگاه یه مبلغی (18 دلار) باید به حساب ETS واریز کنی تا نمرهت رو گزارش کنه. شما اون 4 دانشگاه رو قبل از امتحان تعیین میکنی. بنابراین اگه تافل رو داده باشید دیگه نمیتونید دانشگاه رو تعیین کنید و باید برای هر گزارش پول بدید.سلام ممنون از اطلاعتتون.
الان پس این 350 دلار که آقای M.ARIABOY گفته بابت بررسی و پست به دانشگاه مورد نظر بود؟؟
اینطوری که شما گفتین این هزینه 190دلار برای کسایی هست که تافلشون اعتبارش تموم شده باشه و باید تو دانشگاه مورد نظر ثبت نام کنن و این پولو واریز کنن.درسته؟؟
آیلتس مثل تافل هم مدت اعتبار داره؟؟
سلام ممنون از اطلاعتتون.
الان پس این 350 دلار که آقای M.ARIABOY گفته بابت بررسی و پست به دانشگاه مورد نظر بود؟؟
اینطوری که شما گفتین این هزینه 190دلار برای کسایی هست که تافلشون اعتبارش تموم شده باشه و باید تو دانشگاه مورد نظر ثبت نام کنن و این پولو واریز کنن.درسته؟؟
آیلتس مثل تافل هم مدت اعتبار داره؟؟
اون 350 دلار احتمال زیاد منظورشون پول تافل و GRE هست (190 تافل و 175 یا 185 برای GRE) که حدوداً میشه 350. مؤسسهی ETS تا 4 دانشگاه رو مجانی نمرهی شما رو بهشون گزارش میکنه ولی بعد از اون باید به ازای هر دانشگاه یه مبلغی (18 دلار) باید به حساب ETS واریز کنی تا نمرهت رو گزارش کنه. شما اون 4 دانشگاه رو قبل از امتحان تعیین میکنی. بنابراین اگه تافل رو داده باشید دیگه نمیتونید دانشگاه رو تعیین کنید و باید برای هر گزارش پول بدید.
بله نمرهش تا 2 سال معتبره.
سلام ممنون از اطلاعات خوبتون.من این جملتون رو نفهمیدم:
""بنابراین اگه تافل رو داده باشید دیگه نمیتونید دانشگاه رو تعیین کنید و باید برای هر گزارش پول بدید.""
1.اگه تافل داشته باشم چرا نمیتونیم دانشگاه رو خودمون انتخاب کنیم و مدارکمون رو براشون بفرستیم؟منظورتون از هر گزارش چی هستن؟
2.کلا آن 190 دلار برای کسایی که تافل دارن که نیست.درسته؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
K | مشاوره : ادامه تحصیل ؟؟ | آزمون های دانشگاهی | 5 | |
C | بهترین دانشگاه های جهان برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی خودرو؟ | آزمون های دانشگاهی | 2 |