درخواست های مرتبط با | پروژه‌ها و گزارش‌های کارآموزی مهندسان شیمی

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
سرمد دلت میا دلوم بشکونی؟:(
خوبه بچه بوشهریما:smile:
.در مورد پروژه هم حق با شماس.واقعا تنبلی میکنم.واقعا سرم شلوغه وقت نمیکنم حتی فکر کنم دربارش.راستی گفتی خرید پروژه.خواستم بگم دلت خوشه ها:D پول ندارم هیچا.درباره پروژه هم یه چیزایی از سایت گرفتم.اما حس میکنم کامل نیستن یا خیلی اون چیزی که میخوام نیستن.اگه لطف کنی یه راهنمایی در مورد موضوعاتی که باید کار کنم بدی مو نوکرتوم کا

برای پروژه دوتا کار میتونی انجام بدی
یا اینکه خودن بشینی و ترجمه کنی و بخونی
دوم اینکه اماده بخری
البته راه سومی هست. اینکه یه چیزی الکی سر هم کنی بدی استاد.

ن.تقیلی

عضو جدید
تولید روغن پایه از روغن موتور سوخته

تولید روغن پایه از روغن موتور سوخته

این فایل گزارش کاراموزی من از یک کارخانه تولید کننده روغن ترانس و بازیافت کننده روغن سوخته است.امیدوارم که مفید باشه:smile:

پیوست ها

• روغن پایه 2(Repaired).pdf
    2 مگایابت · بازدیدها: 0

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام..من پروژم در مورد مبدل های حرارتی اسپیرال شما میتونید کمکم کنید؟

محقق دانا

عضو جدید
سلام به همه
بچها درباره پروژ ی طرح و اقتصادم به کمک احتیاج دارم شدیددددددددد کسی هست بتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(

70arezu

عضو جدید
سلام در مورد کاربرد غشا وفرآیندهای غشایی در تصفیه پساب مقاله می خواستم هرچه سریعتر ممنون میشم:gol:

سرمد حیدری

مدیر تالار
سلام در مورد کاربرد غشا وفرآیندهای غشایی در تصفیه پساب مقاله می خواستم هرچه سریعتر ممنون میشم:gol:

در تالار مقالات مهندسی شیمی تاپیک های ویژهای برای این فرایندها موجوده.

سرمد حیدری

مدیر تالار
تبلیغات در تالارهای اصلی ممنوع هست.
میتونی توی تالار بازارچه تبلیغ کنید.

bulud

عضو جدید
من در زمینه گوگرد زدایی از گاز و همچنین انواع روشهای گوگرد زدایی اعم از روش کلاوس و سوپر کلاوس و سولفوریکس و ... کار کرده ام

hanieh esboee

عضو جدید
سلام دوستان
ممنون میشم اگه مقاله یا پایان نامه ای در رابطه با تولید گاز متان در راکتورUASB در قسمت بی هوازی تصفیه خونه دارین برام بفرستین

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
گزارش کاراموزی تصفیه خانه فاضلاب

پیوست ها

• wastewater treatment cours.rar
    5.1 مگایابت · بازدیدها: 0

persp0lis

عضو جدید
سلام
بچه ها کسی بلد هست که مقالات این سایت رو چجوری رایگان دانلود کنیم ؟
یا اینکه یه سایت دیگه که این مقاله ها رو داشته باشه معرفی کنید
http://www.civilica.com

P O U R I A

مدیر تالار
سلام
بچه ها کسی بلد هست که مقالات این سایت رو چجوری رایگان دانلود کنیم ؟
یا اینکه یه سایت دیگه که این مقاله ها رو داشته باشه معرفی کنید
http://www.civilica.com
سلام
سایت سیویلیکا تنها برای اکانت های دانشگاهی باز است که انها هم دارای محدودیت روزی 2مقاله می باشند.
سایت مشابهی که به خوبی سیویلیکا باشد وجود ندارد ولی سایت sid.ir هم هست که می توان بیشتر مقالات آن را دانلود کرد.

persp0lis

عضو جدید
سلام
سایت سیویلیکا تنها برای اکانت های دانشگاهی باز است که انها هم دارای محدودیت روزی 2مقاله می باشند.
سایت مشابهی که به خوبی سیویلیکا باشد وجود ندارد ولی سایت sid.ir هم هست که می توان بیشتر مقالات آن را دانلود کرد.

اکانت های دانشگاهی یعنی چی ؟

P O U R I A

مدیر تالار
اکانت های دانشگاهی یعنی چی ؟
منظورم اینترنت دانشگاه هاست .. اگر از داخل دانشگاه های داخل کشور و از طریق اینترنت انها وارد سایت هایی مثل سیویلیکا شوید IP شما شناسایی میشه و می تونید روزی 2مقاله از انها دانلود کنید .که البته ان هم به ایمیل شما ارسال میشود که باید ایمیل همان دانشگاه را وارد کنید.

persp0lis

عضو جدید
ممنون
درباره " استخراج گاز CO2 از گاز سوخت به روش هیدرات " مقاله پروژه مطلب هرچی دارید میشه لطف کنید بدید ؟ ممنون میشم
هرچی هم جستجو میکنم نمیشه بدجوره!!!!

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون
درباره " استخراج گاز CO2 از گاز سوخت به روش هیدرات " مقاله پروژه مطلب هرچی دارید میشه لطف کنید بدید ؟ ممنون میشم
هرچی هم جستجو میکنم نمیشه بدجوره!!!!

یادم میاد پنج سال پیش میگفتند یک پسره بخاری اختراع کرده که لوله بخاری دودش وارد یک سطل آب میشه و دیگه نیازی به لوله بخاری برای خروج گاز های سوخت نیست
در این فرایند هم مقدار بازدهی سوخت بالاتر میرفته و هم بعضی ها از آبی که با گازهائی مانند دی اکسید کربن و موکسید کربن اشباع شده اند برای موارد صنعتی استفاده میشود.

در بعضی از نیروگاهها هم این گاز خروجی نیروگاهها را بازیافت میکنند و جزء اولویتهای پژوهشی وزارت نیرو برای پیاده سازی در نیروگاهها هست بودجه پژوهشی خوبی هم میدهند.

دولت در نظر دارد تا پایان برنامه چشم انداز بیست ساله 2025 بازدهی نیروگاهها را از 35 درصد به بالای 50% برساند.
استخراج گاز CO2 یکی از این موارد در افزایش بازدهی نیروگاهها است.

بیشتر از این اطلاعاتی ندارم شرمنده.

P O U R I A

مدیر تالار
پروژه کوالسرها {Coalescers}

پروژه کوالسرها {Coalescers}

پروژه MultiMedia Builder کوالسرها..
گرداورنده: سعید رضازاده

پیوست ها

• Coalescers.zip
    3.2 مگایابت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر تالار
پروژه کارآموزی پتروشیمی مروارید

آشنايي با فرآيند واحدهاي اتيلن پنجم خارگ و عسلويه
این گزارش کار شامل 105 صفحه در قالب pdf هست.

پیوست ها

• morvarid_petro.zip
    7.3 مگایابت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر تالار
تصفیه آب در پالایشگاه گاز

پیوست ها

• Parsa_wk1cnw5n.oev.pdf
    135.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2

persp0lis

عضو جدید
سلام خسته نباشید
من اسم یه سایت شنیدم درست یادم نیست که داخلش پروژه و مقاله و این چیزای بروز جهان هست میشه کمکم کنید؟
اسمش شبیه ساین سایرکت بود دقیق یادم نیست ممنون

yaromeh

عضو جدید
سلام بچه ها کسی در مورد پتروشیمی بندر امام
شرح فرآیند و کارآموزی میتونه مطلب بزاره
لطفا از سایت http://www.4shared.com/ لینک نذارید

Milad2091

کاربر فعال
با سلام خدمت دوستان
میخوام کارآموزی برم شما کجا رو پیشنهاد میکنین؟!کجا میتونم با فرآیندهای بیشتری آشنا شم؟کجا بیشتر به دردم میخوره؟!فقط دور نباشه آآآآ

P O U R I A

مدیر تالار
با سلام خدمت دوستان
میخوام کارآموزی برم شما کجا رو پیشنهاد میکنین؟!کجا میتونم با فرآیندهای بیشتری آشنا شم؟کجا بیشتر به دردم میخوره؟!فقط دور نباشه آآآآ
سلام
خب همه پتروشیمی ها، پالایشگاه ها، شرکت های طراحی، پژوهشگاه ها خوب هستند .. ولی مهم تر از همه اگر جایی آشنا داشته باشید بهتره .. چون معمولا زیاد شرکت ها تمایل ندارند کارآموز بگیرند و زیاد هم برای تعلیم کاراموزها وقت صرف نمی کنند.

P O U R I A

مدیر تالار
گزارش کاراموزی مهندسی شیمی مجتمع پتروشیمی بندرامام

گزارش کاراموزی مهندسی شیمی مجتمع پتروشیمی بندرامام

دانلود گزارش کاراموزی مهندسی شیمی

مجتمع پتروشیمی بندرامام / آزمایشگاه واحد پلی اتیلن سبک (بسپاران)

پلی اتیلن سبک به علت انعطاف پذیری و خواص فیزیکی و مکانیکی خاص خود کاربرد وسیعی در صنایع پایین دستی دارد و برای تولید انواع کیسه برای بسته بندی ، فیلم ، روکش کابل ها ، عایق های مختلف ، روکش برای بسته بندی مواد غذایی ، ظروف ، لوله ، قطعات کوچک ، اسباب بازی ها و … به کار می رود .
اساس طراحی این واحد بر مبنای دو راکتور اتوکلاو ، هر کدام به ظرفیت 50000 تن در سال و بر اساس 8000 ساعت کارکرد می باشد . این واحد توانایی تولید پلیمرهای متجانس و غیر متجانس را دارد که البته در حال حاضر تنها پلیمرهای متجانس را تولید می نماید و برای تولید پلیمرهای غیر متجانس که در آن علاوه بر اتیلن از مونومرهای دیگری نظیر وینیل استات نیز استفاده می شود ، برای آینده طرحی در نظر گرفته شده است .

نگاهی به مجتمع پتروشیمی بندر امام :
موقعیت جغرافیایی:
مجتمع پتروشیمی بندر امام، در زمینی به مساحت حدود 270 هکتار، در ضلع شمال غربی خلیج فارس در استان خوزستان به فاصله 105 کیلومتری جنوب شرقی اهواز و 84 کیلومتری شرق آبادان در شهرستان ماهشهر قرار دارد. سهولت دسترسی به خوراک، سوخت و مواد اولیه، استفاده از امکانات جاده ای، شبکه راه آهن و حمل و نقل دریایی، وجود فرودگاه، دسترسی به آب مورد نیاز و همچنین کمک به توسعه و عمران استان خوزستان به عنوان یکی از دو قطب صنعت پتروشیمی در کشور، و مهمتر از همه ایجاد ارزشی افزوده و جلوگیری از سوختن گازهای همراه نفت، ویژگی های – است که انتخاب این مکان را توجیه می کند.

قرار داد مشارکت اولیه:
در اردیبهشت 1352 قرار داد مشارکتی بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران و پنج شرکت ژاپنی با نمایندگی شرکت میتوسویی منعقد تحت عنوان شرکت سهامی پتروشیمی ایران- ژاپن (IJPC) نامگذاری گردید. هدف این شرکت، تولید، ذخیره، حمل و نقل و بازاریابی و صدور الفین ها، پلی الفین ها، آروماتیک ها و سایر فرآورده ای پتروشیمی بوده است.
نحوه مشارکت بین طرفین قرارداد، مساوی ذکر شده و اعتبار آن برای مدت
سی سال از تاریخ اجرا، و تابعیت شرکت ایرانی پیش بینی شده بود.

پیوست ها

• KarAmoozi.rar
    120 کیلوبایت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر تالار
شرح فرایند واحد NF پتروشیمی بندر امام

پیوست ها

• karamoozi.pdf
    285 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Ali_89_ec

عضو جدید
سلام
کسی راجع به تولید بیواتانول و روشهای آن و واکنش ها ... اطلاعاتی نداره؟

mohandes-87

عضو جدید
سلام دوستان من یه گزارش کارآموزی از یه کارخانه تولید لوله ای پلی اتیلن میخوام ازتون خواهش میکنم کمکم کنید

hassan albushahb

عضو جدید
سلام دوستان
موضوع پروژه من : بررسی و مقایسه روشهای شیرین سازی نفت خام با استفاده از برجهای گوگرد زدا (stripper) هست کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟

بالا