khaste nabashid.ye peroje kamel rajebe mobadela mikham.momnon
بررسی مبدل های حرارتی (پروژه کارشناسی)
khaste nabashid.ye peroje kamel rajebe mobadela mikham.momnon
ببخشيد يه چيزكامل تر راجب مبدل ها ميخام.ممنون از لطفتون
سلام من یه سری مطلب در باره ی جاذب های جذب سطحی در:
PSA
جداسازی گازها
جداسازی الفین/پارافین
جداسازی متان/نیتروژن
AIR SEAPRATION
میخوام
اگه هرکدوم از این مطالب رو برام بذارین من بی نهایت ممنون میشم چون داره وقت پروژه ام تموم میشه و من هنوز نتونستم مطلبی پیدا کنم و فکر کنم این مطالب تو منابعی که شرکت نفت یا گاز یا پتروشیمی در اختیار منایع انسانی قرار میده باشه که من دسترسی ندارم اگه کسی دسترسی داره من خیلی ممنون میشم
سلام دوستان کسی زارش کارآموزی از ایستگاه تزریق گاز نداره؟
از بچه ها کسی می تونه این مقاله رو برام بذاره؟
نمونه برداري بنزن از هوا توسط زئوليت طبيعي و اصلاح شده ايراني (با هدف جايگزيني به جاي كربن فعال)
حسين اصيليان، علي خوانين، ايمن حمود
نشريه شيمي و مهندسي شيمي ايران، شماره 58، پاييز 1389 ص 147
اګه بشه من بسیار ممنون میشم
من درباره ی زئولیت مطلب می خوام
سلام
راجع به شیرین سازی گاز پروژه دارید؟؟پروژه من شبیه سازی شیرین سازی گاز طبیعی تو Hysys هست که تو قسمت شبیه سازی گیر کردم، نیاز به Datasheet دارم، اگه پروژه ای دارید که بتونم استفاده کنم خیلی لطف کردید
سلام این فایل خود هایسیس هستش
شیرین سازی با امین
سلام دوستان منیه پروژه در مورد فراز آوری مصنوعی چاههای که به نیمه دوم عمر خود رسیده اند لازم دارم خواهشا کمکم کنید
سلام
راجع به شیرین سازی گاز پروژه دارید؟؟پروژه من شبیه سازی شیرین سازی گاز طبیعی تو Hysys هست که تو قسمت شبیه سازی گیر کردم، نیاز به Datasheet دارم، اگه پروژه ای دارید که بتونم استفاده کنم خیلی لطف کردید
سلام. کسی در مورد عملیات رطوبت زنی یا جذب گاز یا شیرین سازی گاز پروژه یا مطلبی داره؟
سلام.کسی کاراموزی واحد تثبیت میعانات گازی(استابیلایزر)پالایشگاه خانگیرانو نداره؟ کلا راجب استابیلایزر هیچی نیست تو دنیا به این بزرگی؟
سلام.کسی کاراموزی واحد تثبیت میعانات گازی(استابیلایزر)پالایشگاه خانگیرانو نداره؟ کلا راجب استابیلایزر هیچی نیست تو دنیا به این بزرگی؟
گزارش کاراموزی خودمه اگه سوالی یا نکته مبهمی برات داشت بپرس!سلام دوستان
درباره واحد آلکیلاسیون مطلب میخواستم
لینک خراب است....
دوستان به منم کمک کنید...
ایمنی در تجهیزات انتقال حرارت.
یعنی ایمنی در کوره ها،مبرد ها،مبدلهای حرارتی و ...
اگه سایتی میشناسین که میتونه مفید باشه یا مطلبی در این مورد دارین لطفا بزارین.
دوستان به منم کمک کنید...
ایمنی در تجهیزات انتقال حرارت.
یعنی ایمنی در کوره ها،مبرد ها،مبدلهای حرارتی و ...
اگه سایتی میشناسین که میتونه مفید باشه یا مطلبی در این مورد دارین لطفا بزارین.
سلام ر رابطه با فرایند تولید مواد شوینده مطلب میخواستم
سلام ر رابطه با فرایند تولید مواد شوینده مطلب میخواستم
سلام دوستان.درباره موضوعات زیر مطلب میخواستم. باید خیلی تخصصی باشه.
بتن گازی
گالوانیزه گرم
آبکاری مس-نیکل کروم-طلا
آبگرمکن خورشیدی
من پروژه درباره مخازن گاز میعانی می خوام.پروژه، مقاله،جزوه.مرسی.نیاز فوری دارم
من پروژه درباره مخازن گاز میعانی می خوام.پروژه، مقاله،جزوه.مرسی.نیاز فوری دارم
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/24743-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86-%DA%AF%D8%A7%D8%B2-%D9%85%DB%8C%D8%B9%D8%A7%D9%86%DB%8C
یک مقدار از فایل ها رو روی فضای شخصی خودم اپلود کردم مقداریش هم روی سرور سایت، همه رو دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید.
http://pirjo.persiangig.com/document/New%20Folder%20%283%29.part1.rar
سلام دوستان من دوتا پروژه بایدتحویل بدم :1-پروژه کارشناسی:جداسازی هیدروکربن های سبک ازگازطبیعی به وسیله غشا ,اگه پروژه یامقاله فارسی وانگلیسی راجع بهش دارید لطف کنیدبرام بذاریدمخصوصاپروژه2-پروژه طرح واقتصادکارخانه :که بایدیک ماده مثل اتیلن گلایکول یا...................راانتخاب کنیم وتاریخچه ماده درایران وجهان -روشهای تولیدآن درایران وجهان -مصارف -نقشه pfdولیدآن ودرصورت امکان توضیح نقشه رادرقالب power point تحویل بدیم .اگه میشه درموردهرماده ای که این اطاعات روداریدبرام بذارید انگلیسی هم باشه مشکلی نداره لازم نیست power point باشه
لطفا درباره گازهای فقیر وغنیlean and richتوضیح بدید.چیزی در این باره اگر هست بزارید.پروژه کتاب جزوه و....
مرسی
درباره تقسیم بندی مخازن و سیالات مخزن.میشه توضیح بدهید.کتاب جزوه ...چیزی.و نمودارهای تراوایی نسبی
درباره تقسیم بندی مخازن و سیالات مخزن.میشه توضیح بدهید.کتاب جزوه ...چیزی.و نمودارهای تراوایی نسبی