سلام.
دوستان برای طراحی Mist eleminator که در برجهای جداسازی استفاده میشه، استانداردی وجود داره؟
ضمناً میخام از لحاظ مکانیکی هم با این مورد بیشتر آشنا بشم
خب اینا همش شد یه طراحی کامل!سلام.طراحی mist eliminator ها یه این صورت هست که هر شرکتی که این اینترنالها رو میسازه داده های مربوط به خودش رو داره و در واقع بازدهی که ایجاد میکنند و مشخصات دیگه مربوط به mist eliminator رو خودشون تولید میکنند.اما خوب این وسط وظیفه شما به عنوان طراح برج اینه که اولا بدونید که mist eliminator رو اصلا نیاز دارید یا خیر و اینکه ضخامتی رو که معمول هست براش لحاظ کنید (معمولا 150 میلیمتر) و باز هم یک پارامتر k که اون هم عام هست رو در محاسبات سرعت سیالتون لحاظ کنید و در تهیه دیتاشیت اعلام کنید که چه بازده و cutoff diameter ی براتون مهم هست و طراحی دقیقش که در اون حتی دانسیته مه زدا تعیین میشه به سازنده اون محوال کنید و البته محاسبات هیدرولیک نهایی رو.
سلامسلام
pfd های SRI مربوط به چه واحد های پالایشگاهی و پتروشیمی هستند ...
و معادله حالت های هایسیس بر چه اساسی انتخاب میکنیم و کدومشون بهتره ؟؟
و همچنین شرکت uop مخفف چیه و چ شرکتیه
و همچنین وقتی میگیم نسبت تراکم ینی چی مثلا در مورد عدد اکتان که میگن برای ماشین با نسبت تراکم بالا عدد اکتان بالاتری نیاز هست
و همچنین منظور از سرعت فضایی چیه
متشکرم
فرایند کراکینگ کاتالیستی ترموفور (TCC) یکی از انواع فرایند های کراکینگ کاتالیستی ست.سوال:
ترمافور هم خیلی سرچ کردم چیزی عایدم نشده رایند کراکینگ ترمافور ولی نمیدونم ترمافور چیه چه وسیله ایه ؟
و همچنین در مورد سرعت فضایی چرا نمیگن سرعت متوسط -- فضایی دلیلش چیه که میگن؟
و همچنین منظور از افت اصطکاکی چیه اگه بخایم شسته رفته واسه کسی توضیح بدیم؟
با تشکر
همونطور که گفتم اسم یک نوع فرایند کراکینگه! وسیله و یا واحد خاصی نیست! اگر به اسمش دقت کنید ترکیب این دو کلمه است:متشکرم از جناب پوریا خان و سرکار فاطمه خانوم
عرض کنم که خود ترمافور چیه ؟ وسیله ایه؟ واحدیه؟ دستگاهیه؟ ترمافور ینی چی؟ مثلا میگیم کراکینگ ینی شکستن ...حالا ترامافور یعنی چی؟
سوال دوم اینکه روغن پایه یعنی چی که تو پالایشگاه تولید میشه ؟ چرا میگن پایه؟
متشکرم
همونطور که گفتم اسم یک نوع فرایند کراکینگه! وسیله و یا واحد خاصی نیست! اگر به اسمش دقت کنید ترکیب این دو کلمه است:
therm- + re for ming
که به معنی ریفورمینگ حرارتی است.
روغن های پایه هم جز اصلی روانکارهای صنعتی محسوب میشن. برای این بهشون پایه میگن چون در اصل با اضافه کردن افزودنی های مختلف به آنها انواع روانکارها رو می سازن. و پایه ساختاری همه روانکارهای صنعت روغن های پایه هستند.
tifoosi6atishe عزیز، ماشالله به این همه سوال. آورین آورین
در مورد اون جمله " ولی احساسم اینه که دیافراگم....." مگه صنعت و علم احساسیه مهندس
در مورد تاسیس پالایشگاه در جاهای بدون نفت شما فقط دسترسی به مواد اولیه رو داری میبینی و فاکتورهای دیگه رو از ندید گرفتید. این موارد نیز باید دیده شود:
بازار مصرف
بازار کار و اشتغال زایی
منابع مالی استانی
ظرفیت صنایع استان
امنیت نظامی
و ....
ترمافور به کوره بازیابی کاتالیست میگن. ما هم ریفورمینگ کاتالیستی ترموفور داریم هم کراکینگ کاتالیستی ترموفور. به کوره ای که در اون با حرارت کاتالیست ها رو بازیابی میکنن کوره ترموفور میگن.مرسی ولی ترمافور جز کراکینگ کاتالیستیه که چرا معنی ریفورمینگ حرارتی میده
یه سوال دیگه داشتم اونم این بود
شهرهایی مث تهران اراک اصفهان مگه نفت دارن که پالایشگاه و پتروشیمی دارن و اگه نفت ندارن پس چرا تو این جور شهر ها پالایشگاه گذاشتن
مثلا لوله کشی کردن و نفت رو به اینجور شهر ها رسوندن مثلا خونده بودم پالایشگاه اصفهان از شادگاه لوله کشی شده
سلام کسی فایلی چیزی در مورد پالایشگاه نفت نداره فقط در حد آشنایی که چه کارایی اونجا انجام میشه وغیره رشتم مکانیکه
شدید بهش نیاز دارم
توی پیش راه اندازی بحث solorun(بدون بار کار کردن موتور) و همچنین برقدار کردن توسط گروه ابزار دقیق و تست های flushing , rapcher , leak test هست.سلام. خوبین بچه ها؟
جزوه ای چیزی هست در مورد راه اندازی و پیش راه اندازی و کنترل تجهیزات فرآیندی مانند پمپ، کمپرسور، برجها و ...
کلا منظورم کارایی که یه سایت من میکنه
متشکرم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی | سوالات و درخواست های مهندسی شیمی | 18625 | ||
درخواست های مرتبط با | تجهیزات فرایندی پتروشیمی و پالایشگاهی | سوالات و درخواست های مهندسی شیمی | 1087 |