mohsen.sh.s33104
عضو جدید
با سلام من یک flow دارم که بر حسب m3/hr هست و میخوام تبدیلش کنم به kg/hr اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
با سلام من یک flow دارم که بر حسب m3/hr هست و میخوام تبدیلش کنم به kg/hr اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
سلام
من امروز در یک کارخونه تولیدی نان صنعتی برای کار در آزمایشگاه کنترل کیفی نام نویسی کردم. چند روز دیگه مصاحبه دارم. به نظر شما در مصاحبه چی می پرسن؟ در ضمن کسی میتونه در مورد آزمایشگاه کنترل کیفیت نان های صنعتی اطلاعاتی بهم بده؟ ممنون میشم.
سلام
می خواستم setup آزمایشگاهیمو برای مقاله ISI به صورت شماتیک در بیارم
آیا نرمافزار خاصی در این زمینه هست ؟؟؟
کسی کار کرد؟؟
خیلی نیاز دارم اگر کسی رو هم میشناسید که انجام بده بهم معرفی کنید تا به عنوان پروزه برام انجام بدن
مرسی دوستان
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=220899&d=1410721210&thumb=1
نرم افزار word قسمت insert > shapes
نرم افزار پاور پوینت
نرم افزار پینت
با ساده ترین نرم افزارها قابل ترسیم هستن؛ از زوم هم کمک بگیرید؛ بعد با اسنپ شات، از مرحله نهایی، عکس بگیرید و داخل متن تنظیمش کنید؛ اینو همون تایپیست هم احتمالا می تونه براتون انجام بده
با ورد و غیره که بلدم ولی فکر میکنم برای رسم تجهیزات نرم افزار خاصی باشه وهر کدام از تجهیزات شکل به خصوصی داشته باشند
ممنون
سلام ساغر هستم راستش هنوز دانشجو هم نشدم(اول مهر میشم=))
همه به خاطر این که اول مهندسی شیمی رو زدم دعوام میکنن که چرا برق و مکانیک رو نزدی!یه جورایی میخوام بهشون ثابت کنم که توی این رشته هم میشه موفق بود ازتون میخواستم کمکم کنین که از همین اول باید روی چه چیزایی بیشتر تمرکز کنم یا اگه منابعی رو که از الان میتونم ازشون استفاده کنم رو بگین ممنون میشم![]()
سلام ساغر هستم راستش هنوز دانشجو هم نشدم(اول مهر میشم=))
همه به خاطر این که اول مهندسی شیمی رو زدم دعوام میکنن که چرا برق و مکانیک رو نزدی!یه جورایی میخوام بهشون ثابت کنم که توی این رشته هم میشه موفق بود ازتون میخواستم کمکم کنین که از همین اول باید روی چه چیزایی بیشتر تمرکز کنم یا اگه منابعی رو که از الان میتونم ازشون استفاده کنم رو بگین ممنون میشم![]()
دراین مورد ببین تو دانشگاهتون چی ارائه میشه بعد برو سراغ انتخاب. اینجوری هزارتا پیشنهاد هستمرسی از صحبت های مفیدتون!
راستش من تو برنامه نویسی هم مشکل دارم(کلا معلم کامپیوتر نداشتیم میرفتیم درسای دیگه میخوندیم=)) تو این زمینه هم اگه کتاب یا سایتی هست که بتونم ازش کمک بگیرم رو معرفی کنین ممنون میشم![]()
بهتون تبریک میگم
انشالا موفق باشید
بنظر من هرکس تو هر راهی که قدم میزاره اگه محکم باشه و راه رو درست بره با اپلاعات کافی به همون اون موفقییت هایی که میخواد میرسه
اینکه برق باشه یا مکانیک یا مهندسی شیمی فرقی نداره
ببینید من خودم مکانیک دوست داشتم اما مهندسی شیمی قبول شدم اما بعد به رشته خودم خیلی بیشتر علاقمند شدم و خوشحالم که مکانیک قبول نشدم![]()
درسته تو جامعه ما کار کردن و داشتن درامد مناسب و کار مناسب رشته سخته
اما اگه برنامه داشته باشی و ایندنگر باشی به راحتی موفق میشی
برنامه برای اینده از هر مساله ای مهمتره
برنامه هاتونو بنویسید حتما نوشتن خیلی تاثیر داره و براش برنامه ریزی کنید
ده ساله پنج ساله ماهانه هفتگی و روزانه
برنامه دقیق
با بچه های سالهای بالاتر ارتباط داشته باشین تجربیاتی دارن که خیلی براتون مفید
سفت و سخت درس بخونید و به درستون عشق بورزین
حتما موفق میشین
تو همین سایت همه اگرم مرتب با دوستان در ارتباط باشین خیلی براتون مفید خواهد بود
و یه نکته:من با این نظر موافق نیستم که مهندسی شیمی از مکانیک و برق پایین تره
متاسفانه شناخت درستی از رشته ما وجود نداره جز در بین کسانی که رشته مهندسی شیمی هستن
مثل اینکه دل پری دارینمهندسی شیمی فقط اسمش با کلاسه و ته تهش اینکه دکتراتو بگیری و تدریس کنی.... موفق باشی
با سلام خدمت دوستان
در رابطه با حذف فرمالدهید از پساب های صنعتی با استفاده از H2O2 مطلبی ، مقاله ای موجود هست...
روشهای جدید مدنظرمه
با تشکر