6160031597 گفت:
با سلام.من دانشجوی ترم 3 مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام هستم.هیچ اطلاعاتی در مورد مهندسیب شیمی ندارم دوس دارم که در این رشته موفق باشم حتی در یک دانشگاه بد لطفا منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام شما بهترین دانشگاه کشور درس میخوانید روز اول قرار نیست همه چیز را یک باره یاد بگیرید
به مرور زمان یاد خواهید گرفت.
ایلام یک پالایشگاه گاز خیلی بزرگ دارد.
سعی کنید درباره آن مطالعه کنید و اطلاعات کسب کنید.
دانشگاه رفتن یک چیز است و اطلاعات فنی و تخصصی و تجربی داشتن چیز دیگر
سعی کنید تمامی پالایشگاهها و پتروشیمی های ایران را مطالعه کنید.
البته مهندسی شیمی منحصر به پالایشگاه و پتروشیمی نمیشود.
یک مهندس شیمی هشتاد درصد مهندسی مکانیک میخواند و بیست درصد شیمی کاربردی
بنابر این اطلاعات مهندسی مکانیک هم باید داشته باشید.
یک مهندس شیمی باید بتواند هر نوع کارخانه داروسازی ، مواد غذائی ، صنایع شیمیائی، پالایشگاه، پتروشیمی ،
و کلیه فرایندهای شیمیائی که در کارخانجات و مجتمع ها انجام میشود و کلیه تجهیزات و فناوریهائی که در ساخت آنها استفاده میشود را باید بداند
و مهم تر از همه باید بتواند آنها را پیاده و اجراء نماید.
یک مهندس شیمی در اصل موجودی از جنس فلز و لوله و شیر و پمپ میسازد که مانند گاو از یک طرف خوراک (علوفه) وارد شده و از طرف دیگر شیر (محصول) خارج میشود.
سعی کنید به درس تان متکی نباشید و تا میتوانید مطالعه کنید نود درصد اطلاعات مهندس شیمی مطالعه خارج از درس است و تنها ده درصد ان در دروس دانشگاهی وجود دارد.
سعی کنید تا میتوانید برای خود پروژه بزرگ و کوچک تعریف کنید و ان را انجام دهید تا تجربه کسب کنید.
پروژه های فرضی مانند طراحی پالایشگاه، طراحی کارخانجات و غیره ....
برای این کار مهمتر از همه سعی کنید با نرم افزارهای اسپن و اتودسک آشنائی پیدا کنید و کار با انها را کامل یاد بگیرید
موفق باشید.