درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

فروهر

عضو جدید
درود بر شما دوست گرانقدر . کتاب
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/pdf.gifاصول بنیانی و مبانی محاسبات در مهندسی شیمی و مترجم آن دکتر سهرابی.و البته نسخه فارسی.با سپاس از شما

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
درود بر شما دوست گرانقدر . کتاب
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/pdf.gifاصول بنیانی و مبانی محاسبات در مهندسی شیمی و مترجم آن دکتر سهرابی.و البته نسخه فارسی.با سپاس از شما

دوست عزیز لطفا تقاضای کتب فارسی نکنید به هیچ عنوان

ممنون

این کتاب(نسخه زبان اصلی) و حل المسایل آن در قسمت کتاب های مهندسی شیمی موجود است

امیدوارم به دردتان بخورد.

دلارام

عضو جدید
خواهش می کنم.این 4 تا فایلی که آپلود کردم مربوط به لیچینگه که از یک هندبوک براتون گذاشتم:
http://rapidshare.com/files/112654332/R.W.Rousseau_9_1.pdf.html
http://rapidshare.com/files/112654441/R.W.Rousseau_9_2.pdf.html
http://rapidshare.com/files/112654536/R.W.Rousseau_10_1.pdf.html
http://rapidshare.com/files/112654605/R.W.Rousseau_10_2.pdf.html
امیدوارم به دردتون بخوره

مرسی و ممنون از لطفتون. ولی فایل 10-2 و 9-2 دانلود نمیشه و error میده:cry:

دلارام

عضو جدید
فعلا" اینو داشته باش :

ممنونم از مطلبتون.ولی فکر کنم فایل رو برای من اشتباه آپلود کردین.این فایل در مورد نانو لوله های کربنی و کامپوزیت های پلیمری وانتقال تنش و نانولوله های هم جهت هست.من در مورد استخراج وجداسازی در فاز جامد مطلب می خواستم:cry:

ستايش

عضو جدید
سوال دارم. جواب ميخواممممممممممم

سوال دارم. جواب ميخواممممممممممم

[FONT=Times New Roman (Arabic)]
:):)سلام
ميشه كمكم كنيد؟ هر كدومو ميدونيد پاسخ بدين. ممنون

تيتراسيون اسيد و باز​
[/FONT]
1_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]غالبا ترجيح داده ميشود اسيد كلرئيدريك را با سديم هيدروكسيد تيتر كنند و نه عكس آن را چرا؟

[/FONT]
2_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]دو روش استاندارد كردن [/FONT]Hcl [FONT=Times New Roman (Arabic)]معرفي كنيد؟

[/FONT]
3_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]براي استاندارد كردن بازها از چه موادي استفاده ميشود؟

[/FONT]
4_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]جوشاندن و خروج گاز [/FONT]CO2 [FONT=Times New Roman (Arabic)]چه اثري در [/FONT]Ph [FONT=Times New Roman (Arabic)]محلول دارد؟

[/FONT]
5_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]عوامل خطاي اين آزمايش؟

[/FONT]
كروميتري​
[/FONT]
1_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]علت افزودن اسيد فسفريك به محلول تيتر شونده را توضيح دهيد؟

[/FONT]
2_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]در صورتي كه محلول آهن [/FONT][FONT=Times New Roman (Arabic)]تهيه شده به مدت يك شب در ظرف سرباز نگهداري شود آيا خطايي در اندازه گيري رخ مي دهد؟چرا؟

[/FONT]
3_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]معادله ي موازنه شده ي واكنش پتاسيم دي كرومات با آهن[/FONT][FONT=Times New Roman (Arabic)]را بنويسيد؟

[/FONT]
4_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]آيا دي فنيل آمين جزء شناساگرهاي ويژه و يا حقيقي در تيتراسيونهاي اكسايش و كاهش مي باشد؟ چرا؟

[/FONT]
5_​

[/FONT]
تعيين سختي كل آب بوسيله ي تيتراسيون كمپلكسومتري​
[/FONT]
1_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]علت استفاده از بافر آمونياكي در اين آزمايش را شرح دهيد؟[/FONT][FONT=Times New Roman (Arabic)]​

[/FONT]
2_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]براي استاندارد كردن [/FONT]EDTA [FONT=Times New Roman (Arabic)]توسط [/FONT]CaCo3 [FONT=Times New Roman (Arabic)]چرا بايد به محلول اندكي [/FONT]Mgcl2 [FONT=Times New Roman (Arabic)]افزود؟

[/FONT]
3_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]چه روش مناسب ديگري براي استاندارد كردن [/FONT]EDTA [FONT=Times New Roman (Arabic)]وجود دارد؟

[/FONT]
4_​

[/FONT]
تعيين مقدار كلريد به روش موهر​
[/FONT]
1_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]علت استفاده از محلول شاهد در اين آزمايش؟

[/FONT]
2_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]دراين آزمايش صورت زياد ريختن و يا كم ريختن شناساگر آيا اشتباهي در تعيين مقدار كلريد رخ ميدهد؟ چرا؟

[/FONT]
3_​
[FONT=Times New Roman (Arabic)]دراين آزمايش صورت اسيدي ويا قليايي بودن زياد از حد محلول، چه اشكالي بروز مي كند؟

[/FONT]
4_​

[/FONT]

چند سوال در زمينه ي آز شيمي فيزيك​
[/FONT]
مربوط به آزمايش نزول نقطه انجماد محلول الكتروليتهاي ضعيف و قوي​
[/FONT]
1​
_ [FONT=Times New Roman (Arabic)]چه اطلاعات اضافي براي مقايسه مقادير [/FONT]Kc [FONT=Times New Roman (Arabic)]اسيد استيك در دو دماي مختلف لازم است؟

[/FONT]
2_[FONT=Times New Roman (Arabic)]آيا ميتوانيد چگونگي تغيير [/FONT]Kc [FONT=Times New Roman (Arabic)]با [/FONT]T [FONT=Times New Roman (Arabic)]را پيشگويي كنيد؟​
[/FONT]
3_[FONT=Times New Roman (Arabic)]عوامل خطاي اين آزمايش؟

[/FONT][FONT=Times New Roman (Arabic)]
مربوط به آزمايش​
[/FONT][FONT=Times New Roman (Arabic)] حجم مولي جزئي

[/FONT]
1_[FONT=Times New Roman (Arabic)]دانسيته ي [/FONT]Nacl(s) [FONT=Times New Roman (Arabic)]در [/FONT]25 [FONT=Times New Roman (Arabic)]درجه سيلسيوس برابر [/FONT]2/165g/ml [FONT=Times New Roman (Arabic)]مي باشد[/FONT]. [FONT=Times New Roman (Arabic)]حلاليت [/FONT]Nacl [FONT=Times New Roman (Arabic)]در آب با افزايش فشار ،افزايش مي يابد يا كاهش ؟ چرا؟​
[/FONT]
مربوط به آزمايش تعادلات شيميايي در محلول تعيين ضريب تقسيم يدبين بنزن و آب​
[/FONT][FONT=Times New Roman (Arabic)]​

[/FONT]
1​
_ [FONT=Times New Roman (Arabic)]عوامل خطا در اين آزمايش ؟

[/FONT]

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
متخصص شیمی و کاتالیزور

متخصص شیمی و کاتالیزور

دوستان عزیز
از این به بعد در خدمت دوست عزیزمون Matty به عنوان متخصص شیمی و کاتالیزور هستیم
البته ایشان به دلیل گرفتاریهای زیاد ، شاید هر روز به سایت سر نزنند ، بنابراین در گرفتن جواب سوال های خود ، شکیبا باشید
ضمن اینکه از متی جان نیز بابت قبول این قضیه علیرغم گرفتاریهایشان ، تشکر میکنم

mlklee

عضو جدید
درخواست

درخواست

با سلام اگه کسی از دوستان کتاب تقطیر ون وینکله رو داره لطف کنه اونو برام بفرسته نیاز مبرم دارم ممنون میشم :gol:

میر عبدالله

عضو جدید
:w30:سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي

کتاب مبانی پالایش نفت
نویسنده:گیتی ابوالحمد
انتشارات دانشگاه تهرانhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/graduated.gif

setareh30401

عضو جدید
کمک کمک

کمک کمک

چند تا مقاله در رابطه بامیکروبیولوژی مثلا DNA,RNA,YEAST,MOLD,Antioxcidan,waste water یا هر چیزی درباره میکرو (انگلیسی)می خوام.ترجمه اونم اگه دارید که بهتر.
setareh30401@yahoo.com

mohsenv21

عضو جدید
کتاب طراحی کارخانه برای مهندسی شیمی رو می خواستم البته ترجمشو
ممنون میشم...

masood kavosh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام خدمت همه دوستان

اگر كسي در مورد ايمني در صنايع و خصوصا" ايمني حريق كمك كنه بسيار ممنون ميشم.
فقط اگر ممكنه در پيام هاي خصوصي ام بگذاريد تا ماندگار شود.
باز هم پيشاپيش ممنون

snap

عضو جدید
[سلام دوستان :
من دنبال كتاب "Separation Process Principles" هستم دوستاني كه لينك اين كتاب رو پيدا كنند تعداد 520 كتاب از جديد ترين و كمياب ترين كتاب هاي مهندسي شيمي شامل 10 سي دي جايزه مي گيرد

مولف:
[By J. D. Seader, Ernest]
[J. Henley]
Published 2006 wily ]​

mailto:rezae.amin@gmail.com mobile:09163533230​
دوست عزيز اين بود،اما اون كتابي كه شما مي خواستيد رو ژيدا نكردم.حالا شايد اين به دردتون خورد.;)
Equilibrium-Stage Separation Operations in Chemical Engineering

Book Description
Uses a large number of industrially-significant problems to convey an in-depth understanding of modern calculation procedures. Includes numerous topical examples and problems, and both conventional and SI units.

Product Details

* Paperback: 768 pages
* Publisher: Wiley (February 1981)
* Language: English
* ISBN-10: 0471371084
* ISBN-13: 978-0471371083
* Product Dimensions: 9.3 x 6.9 x 1.6 inches
* Shipping Weight: 2.7 pounds

آخرین ویرایش:
بالا