متشکرم .آره sri رو دارم می خواستم ببینم در کل برا این فرایند کاری شده یا نه؟من که خودم خیلی گشتم ولی موردی پیدا نکردم.بازم ممنونسلام
دوست عزیز اگر نرم افزار aspen suite رو داری یه نگاهی به aspen pep بینداز و گرنه اگر دانشجویی بهت توصیه میکنم یه معرفی نامه از دانشگاهتون بگیری و یه سری به کتابخانه پتروشیمی بزنی ( میدان 7 تیر) اونجا حتما تو SRI میتونی پیدا کنی. در مجموعه SRI تمام موادی که بصورت صنعتی در اومدن رو داره از هر نوع اطلاعاتی که بخوای از خواص ترمودینامیکی تا شرکتهای تولیدکننده
فکر کنم در بین مقالاتم باید شبیه سازیش رو با اسپن داشته باشم.سلام.
یه مقاله راجع به فرایند تولید اتانول آمین می خواستم یا در مورد شبیه سازی این فرایند.متشکرم
سلامیه مقاله حد اقل 5 صفحه ای در مورد تجزیه تفاضلی حرارتی می خواستم. ممنون
میشه بگی در چه زمینه ای هست ؟سلامیه مقاله حد اقل 5 صفحه ای در مورد تجزیه تفاضلی حرارتی می خواستم. ممنون
این مقاله هست ببینید بدردتون میخوره ؟سلام و خیلی ممنون
من فقط یک مقاله در مورد موضوعاتی که گفتم احتیاج دارم فقط 5 تا 7 صفحه ای یا کمی کمتر
یا بیشتر
حالا اگه این موضوع که می گم را داری ممنون میشم برام بزاری
hydraulic jump
یا همون پرش هیدرولیکی
خیلی ممنون
پیدا کردن این pfd کار سختیهسلام.من كه سرچ كردم چيزي پيدا نكردم!!!!!!!!!!!!!
كسي نمي تونه به من كمك كنه pfd,p&idاستيلن رو پيدا كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام نيما جاناین دوتا موضوع جداست ؟
اگه خیلی تخصصی باشه ایرادی داره ؟
این چیزی رو که میخوای ، خیلی سخت پیدا بشه ، اگه هم بشه خیلی باید بگردی ، اون هم نه توی سرچ ، بلکه باید کسانی رو پیدا کنی که توی کامپیوترشون داشته باشن و بهت بدن یا بری به همون SRI که نیما جان فرمودند . . .سلام.من كه سرچ كردم چيزي پيدا نكردم!!!!!!!!!!!!!
كسي نمي تونه به من كمك كنه pfd,p&idاستيلن رو پيدا كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بررسي سينتيک تجزيه حرارتي CrO3 در واکنش OCM
این خوبه؟
خودمم نمددونم. استاد رم تابلو نوشت کلیاتی در مورد تجزیه تفاضلی حرارتی و کاربرد آن DSC
حالا چی هس نمیدونم.
مقاله ای با این موضوع هست میخوای آپلودش کنم ؟سلام.موضوع پروژه ی من در مورد spray dryerهست.اگه پیشنهاد یا مطلبی یا ...در این مورد دارید ممنون میشم در اختیارم بذارید...![]()
یعنی چی ؟ دمای خشک کمتری داره ؟ منظورتو متوجه نشدمچرا هوایی که دمای خشک کمتری داره ، مقدار رطوبت بیشتری داره ؟
از کجا میدونی آی نداره ؟ شاید با هوا ...موتور اتوموبیل ها توسط آب خنک شده و آب گرم شده ، خودش در رادیاتور خنک میشود
حالا ، کسی میدونه که موتور فولکس که با آب خنک نمیشه ، چجوری خنک میشه؟
مبحثش مربوط به فری کانوکشن میشدفاصله مناسب پرده تا پنجره ؟
شرمنده چیزی نتونستم پیدا کنم بجز همین موضوع . ببین بدردت میخوره ..سلام نيما جان
آره جداس....
اگه نرمال(نه زياد ساده نه زياد پيچيده) باشه بهتره ولي هر چي باشه بدردم ميخوره آخه واسه يكي از دوستام ميخوام تا يكشنبه بايد بهش برسونم..
اگه واسم پيدا كني خيلي ممنونت ميشم.
اگه پيدا كردي همين جا بذارش.....
منتظرم و خيلي متشكرم ازت![]()
اطلاعاتي در باره ي روش هاي اندازه گيري تراوايي نسبي ميخوام. درباره رشته نفتهشما درس دوفازی رو پاس کردید ؟
من زمانی که پاسش کردم کتابش اسم بخصوصی نداشت . ولی چیز خوبی بود . حالا اگه چیزی پیدا کردم میگم