درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

سلام.خواهش ميكنم اگه چند تا مقاله درباره ي اسمز معكوس با ترجمش دارين برام بفرستين.يا چند تا مقاله در مورد يك موضوع واحد با ترجمش در مورد هر فرآيندي كه به مهندسي شيمي مربوط باشه.ميدونم امكانش نيست :cry:، همينطوري نوشتم.
در مورد اسمز معکوس توی تالار مقاله هست . یه سرچ کنی پیدا میشه :gol:

سلام عزيزان من فداتون شم اگه كسي ميتونه در مورد آسفالتين يا رسوب گذاري در چاههاي نفت و گاز مقاله واسه درس پروژه بده يه دنيا ممنونش ميشم ;)
ببین این موضوع اگه بدردت میخوره تا آپلودش کنم
کاربرد معادله حالت تجمعی (AEOS) برای پیش بینی رسوب آسفالتین در مخازن نفتی

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه توضیحی درباره محیط نرم افزار Phoenics و flow 3d ممکنه بزارین دوستان؟

اصلا کتابی که شما میخوای توی اینترنت گیر نمیاد !
شاید بهتاش تو دس و بالش داشته باشه!

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
زینک جان اینو داری ؟

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سلام عزيزان من فداتون شم اگه كسي ميتونه در مورد آسفالتين يا رسوب گذاري در چاههاي نفت و گاز مقاله واسه درس پروژه بده يه دنيا ممنونش ميشم ;)
راجع به آسفالتین مطلب داریم ، سرچش با خودتون
لطفا" سوالات رو هم در تاپیک مربوطه مطرح کنید . . .

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سوال و جواب های درسی مهندسي شيمي

سوال و جواب های درسی مهندسي شيمي

این تاپیک رو درست کردم که فقط به سوال و جواب های درسی و علمی بپردازیم
لطفا" درخواست کتاب ، جزوه ، مقاله و غیره نکنید.
وگرنه . . .:whistle:

maryam_63

عضو جدید
مرسي از لطفتون،گشتم ولي چيزي پيدا نكردم. تازشم از گوگل فارسي پيدا كردم.ولي استادمون مقاله ي انگليسي با ترجمه ميخواد .به هر حال خيلي ممنونم :gol:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
گزارش كار تجزيه 1 پيدا نميشه؟؟؟؟بابا يه تئوري مي خوام واسه تجزيه وزني كلريد باريم!!!

سلام.خواهش ميكنم اگه چند تا مقاله درباره ي اسمز معكوس با ترجمش دارين برام بفرستين.يا چند تا مقاله در مورد يك موضوع واحد با ترجمش در مورد هر فرآيندي كه به مهندسي شيمي مربوط باشه.ميدونم امكانش نيست :cry:، همينطوري نوشتم.
این مقاله بدردتون میخوره ؟
حذف آرسنیک از آب با استفاده از غشاءهای اسمز معکوس

amir agha

عضو جدید
در خواست کمک

در خواست کمک

با سلام به شما دوستان . مقاله ای در مورد ( رنگ . فرآیند تولید رنگ . انواع رنگها ) می خواستم . اگر کسی اطلا عاتی داره لطفا برام send کنه . ممنون :)

گزارش كار تجزيه 1 پيدا نميشه؟؟؟؟بابا يه تئوري مي خوام واسه تجزيه وزني كلريد باريم!!!
افشین جان چرا توی تاپیک مربوط به آز تجزیه سوال نمیپرسی؟ اگه تاپیکشو ندیدی پس یعنی اصلا جستجو نکردی توی تالار . اگه جستجو نکردی پس از کجا میدونی چنین گزارش کاری وجود نداره ؟
بهتره هر چیزیرو سر جای خودش بپرسی . مطمئن باش هر جا باشه همه میبینن !

من خودم این ترم آز تجزیه دارم ولی دنبال گزارش کارم و گیرم نمیاد !

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اشکان این کتاب جز اولین کتابهای احتراقیه که توی ایران ترجمه شده .دانشگاه خلیج
که کتابخونش از(بخش مهندسی) کتابخونه تمامی دانشگاه های دنیا ضعیف تره هم اینو داره .( البته درحق نیما بنده خدا هم یه جورایی ظلمه حقش دانشگاه شریفه)

ali8098

عضو جدید
آسفالتين

آسفالتين

سلام عزيزان ازتون خواهش داشتم اگه موضوعي يا كتابي در مورد آسفالتين يا رسوب گذاري در چاههاي نفت و گاز داريد تو اين تايپيك واسم بزاريد واسه درس پروژه ميخوام.با تشكر;):D

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
دوست عزیز تا شما در تاپیک سوالات و درخواست ها تقاضا نکنید کسی به شما کمک نمی کند. تشریف بیاورید اونجا همه کمکتون می کنند.
موفق باشید.

melika

عضو جدید
سلام ملیکا جان
راستش کاغذ دیواری که میگی باید چجوری باشه ؟ یعنی مثل کاغذ دیواریهای معمولی لوله بشه ؟ یا خشک و ضخیم باشه ؟
واسه چه هدفی باید ساخته بشه ؟
آخه این روزا دیوارهای پیش ساخته اومده که تمام خاصیت های عایق صدا و رطوبت و حرارت و ... رو داره .
دیگه کاغذ دیواری فکر نکنم بتونه چنین خواصی رو داشته باشه یا بتونه ایجاد بشه . یکم اگه میشه علمی تر دلیل بیارید
ممنون
سلام نيما جان
از اينكه دير جوابتو مي دم متاسفم.
ولي چيزي كه اسمش رو ميذاريم كاغذ ديواري جاي ديوار رو نمي گيره.در ضمن همه ي خونه هاي موجود توي كشور كه با اين ديوار هاي پيش ساخته ساخته نشدن .البته چيزي كه مي سازيم بيشتر جنبه علمي داره تا توليدي.ماده اي كه مي سازيم كيفيت بالايي داره و مي شه بعدها جاهاي ديگه ازش استفاده كرد.
از توجهت ممنونم.

sami_tab

عضو جدید
در صد خلوص اتانول ؟؟

در صد خلوص اتانول ؟؟

آزمایشی برای سنجش میزان ناخالصی موجود در اتانول را به ما پیشنهاد کنید

سلام نيما جان
از اينكه دير جوابتو مي دم متاسفم.
ولي چيزي كه اسمش رو ميذاريم كاغذ ديواري جاي ديوار رو نمي گيره.در ضمن همه ي خونه هاي موجود توي كشور كه با اين ديوار هاي پيش ساخته ساخته نشدن .البته چيزي كه مي سازيم بيشتر جنبه علمي داره تا توليدي.ماده اي كه مي سازيم كيفيت بالايي داره و مي شه بعدها جاهاي ديگه ازش استفاده كرد.
از توجهت ممنونم.
خواهش میکنم
ولی وقتی یه سوال مطرح میکنید بهتره که دائم پیگیرش باشید . مخصوصا شما که توی باشگاه تشریف دارید
اگه همیشه پیگیریش کنید و تاپیکتون رو بچرخونید دیگه بحثتون سرد نمیشه
موفق باشی

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
خوب موجب تلاطم و ایجاد اغتشاش میشه و با ایجاد جریان توربولانت از نشست و ته نشین شدن مواد جامد که سبب گرفتگی میشوند جلوگیری میشه
این برای پوسته هست و یه چیز دیگه هم هست که قرار میدن داخل لوله ها به نام : tube insert که همین خصوصیت رو برای داخل لوله ها ایجاد میکنه

بالا