درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینارو چی:
1-
Handbook of chemical engineering By Donald Macy Liddell
2-
Chemical Engineering Costs: A Condensed Handbook of Chemical Plant Equipment ...
By Charles E. Dryden
, Richard H. Furlow

3-
Albright's Chemical Engineering Handbook by Lyle Albright
4-
Handbook of Chemical Engineering By George Edward Davis

5-
Injection Molding Handbook (Chemical Engineering) by Dominick V. Rosato and
6-
Process Plants: A Handbook for Inherently Safer Design (Chemical Engineering) by Trevor Kletz

akbarpour

کاربر فعال
یه سوال

یه سوال

سلام دوستان
لطفا پیشنهادبدهید که با توجه به اینکه بعضی از فایل ها حجم زیادی دارند و با توجه به مشکل سرعت اینترنت عمدتا امکان دانلود آنها وجود ندارد چکار می توان کرد

nazgol m

عضو جدید
درخواست کتاب

درخواست کتاب

سلام دوستان
اگه کسی کتاب fundamentals of polymer processing نوشته Middleman,stanley رو داره ممنون می شم برام فایلشو بذارید

akbarpour

کاربر فعال
قابل توجه مدیران محترم تالار

قابل توجه مدیران محترم تالار

سلام
تعدادی کتاب در اختیار دارم که می خواهم در سایت در اختیار همه دوستان قرار دهم در این زمینه دو مشکل عمده وجود دارد:
1- چگونه می توان فهمید که آیا این کتاب قبلاً ارائه شده است یا نه تا تکراری نباشد
2-آیا باید مستقیماً در همین سایت ارائه کرد یا اینکه از سایت های کمکی مثل rapid... استفاده کرد که در اینصورت شرح عملیات به چه صورت است.
ممنونم

حبیب صدر

عضو جدید
ارایه مقاله

ارایه مقاله

برای تهیه وارایه یک مقاله خوب چکار بایستی کرد خواهش میکنم کمک کنید:que:

فاطمه رنجبر

عضو جدید
هموفاتي

هموفاتي

سلام كسي در مورد هوموفاتي(homeopathy) مطلبي داره يا مي تونه سايتي رو در اين مورد معرفي كنه:que:

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اشکان جان بفرما
دوست عزیزمون رو راهنمایی کن بی زحمت

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
اینارو چی:
1-
Handbook of chemical engineering By Donald Macy Liddell
2-
Chemical Engineering Costs: A Condensed Handbook of Chemical Plant Equipment ...
By Charles E. Dryden
, Richard H. Furlow

3-
4-

5-
Injection Molding Handbook (Chemical Engineering) by Dominick V. Rosato and
6-
Process Plants: A Handbook for Inherently Safer Design (Chemical Engineering) by Trevor Kletz

Handbook of Chemical Engineering (Volume I)
by Donald M. Liddell
دانلود

Injection Molding Handbook, 3rd Edition
by Rosato, Donald V.; Rosato, Marlene G.
دانلود1
دانلود2

دانلود

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
این کتاب رو اگه کسی داره یه کمک به ما بده ممنون میشم.
http://www.elsevierdirect.com/product.jsp?country=United+States&isbn=9780750678537&mscssid=3NGWE388S

این کتاب دوجلده که هر دوش رو برات گذاشتم:
البته من ویرایش دومش رو دارم. این کتابی که شما الان گذاشتی ویرایش سومش هست!
Surface Production Operations, Volume 1:, Second Edition : Design of Oil-Handling Systems and Facilities (Surface Production Operations)
by Ken Arnold Maurice Stewart
دانلود
نیاز به پسورد داره بهم پیغام بزن تا بهت بدمش;)
Surface Production Operations, Volume 2:, Second Edition : Design of Gas-Handling Systems and Facilities (Surface Production Operations)
by Ken Arnold Maurice Stewart
دانلود
این هم نیاز به پسورد داره بهم پیغام بزن تا بهت بدمش.;)

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام دوستان
لطفا پیشنهادبدهید که با توجه به اینکه بعضی از فایل ها حجم زیادی دارند و با توجه به مشکل سرعت اینترنت عمدتا امکان دانلود آنها وجود ندارد چکار می توان کرد

شما می توانید به این آدرس مراجعه کنید و لینک دانلود خودتون رو درخواست بدید
اینجا

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
Salam,
Man ketab "Design of oil-Handling Systems and Facilities" ra mikhaham.
Dar zemn ketab "Crane" va "Walas" ra ham mikhaham.
Merci,
Emad

درباره کتاب اول شرمنده چون اون رو فقط و فقط به اعضای فعال می دهم.
Chemical Process Equipment, Selection and Design (Butterworth's Series in Chemical Engineering)
by STAN WALAS
دانلود

موفق باشید.

sajad_n

عضو جدید
سلام. لطفا در مورد نرم افزارهایی که در زمینه پایپینگ و مبدل های حرارتی کار می کنن، به من یه سری اطلاعات بدید. طبیعتا هرچی بیشتر بهتر!!!:razz:

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
به نظر من یه ADSL بخر ، خودتو راحت کن . . .

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سلام
تعدادی کتاب در اختیار دارم که می خواهم در سایت در اختیار همه دوستان قرار دهم در این زمینه دو مشکل عمده وجود دارد:
1- چگونه می توان فهمید که آیا این کتاب قبلاً ارائه شده است یا نه تا تکراری نباشد
2-آیا باید مستقیماً در همین سایت ارائه کرد یا اینکه از سایت های کمکی مثل rapid... استفاده کرد که در اینصورت شرح عملیات به چه صورت است.
ممنونم
اول از همه سلام و تشکر از شما
بعد :
راه خاصی نداره ، باید توی تالار کتابها بگردی و ببینی که موجود هست یا نه
از اونجایی که حجمش باید زیاد بشه ، فکر کنم که نشه توی سایت آپلود کنیم (البته باید از ادمین هم یه استعلام بگیریم) و بهتره از سایت هایی مثل همون رپید که گفتی استفاده کنیم و برای آپلود در رپید میری به این آدرس : www.rapidshare.com و همون وسط صفحه یه گزینه browse هست که میزنی و فایلت رو انتخاب میکنی و بعد دکمه Upload و تمام
فقط باید صبر بدی تا آپلود تموم بشه ، بعدش یه لینک بهت میده ، اون رو برای بروبچز کپی کن
فکر نکنم که نیازی باشه که بگم با اینترنت پرسرعت باید این کار رو بکنی . . .

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
Homeopathy

From Wikipedia, the free encyclopedia

Jump to: navigation, search

Homeopathic remedies

Homeopathy (also homœopathy or homoeopathy; from the Greek ὅμοιος, hómoios, "similar" + πάθος, páthos, "suffering" or "disease") is a form of alternative medicine first defined by Samuel Hahnemann in the 18th century.[1] Homeopathic practitioners contend that an ill person can be treated using a substance that can produce, in a healthy person, symptoms similar to those of the illness. According to homeopaths, serial dilution, with shaking between each dilution, removes the toxic effects of the remedy while the qualities of the substance are retained by the diluent (water, sugar, or alcohol). The end product is often so diluted that materially it is indistinguishable from pure water, sugar or alcohol.[2][3][4] Practitioners select treatments according to a patient consultation that explores the physical and psychological state[5] of the patient, both of which are considered important to selecting the remedy.[6]
Claims for efficacy of homeopathic treatment beyond the placebo effect are unsupported by scientific and clinical studies.[7][8][9][10] Meta-analyses of homeopathy, which compare the results of many studies, face difficulty in controlling for the combination of publication bias and the fact that most of these studies suffer from serious shortcomings in their methods.[11][12][13] Homeopathy is scientifically implausible[14][15] and "is diametrically opposed to modern pharmaceutical knowledge."[16] For example, the common use of remedies that are so highly diluted that they contain no molecules of the substance being diluted is in contradiction to mainstream science's basic understanding of how nature works.[17] The lack of convincing scientific evidence supporting its efficacy[18] and its reliance on remedies without molecules have caused homeopathy to be regarded as pseudoscience,[19] quackery,[20][21][22] or in the words of a 1998 medical review, "placebo therapy at best and quackery at worst."[23]
Current usage around the world varies from two percent of people in the United Kingdom and the United States using homeopathy in any one year,[24][25] to 15 percent in India, where homeopathy is now considered part of Indian traditional medicine.[26] Homeopathic remedies are generally considered safe, with rare exceptions;[27][28] however, homeopaths have been criticised for putting patients at risk by advising them to avoid conventional medicine, such as vaccinations,[29] anti-malarial drugs[30] and antibiotics.[31] In many countries, the laws that govern regulation and testing of conventional drugs often do not apply to homeopathic remedies.[32]

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
برای تهیه وارایه یک مقاله خوب چکار بایستی کرد خواهش میکنم کمک کنید:que:
سوال سختیه
برای تهیه (نه کپی) باید بری بگردی منابع پیدا کنی ، از استاد ها کمک بگیری ، کمی به صنعت ربطش بدی و . . .
(البته من هم تا حالا همچین کاری نکردم !)
اگه بخوای کپی کنی که از همین سایت خودمون هم میتونی مقاله های خوبی پیدا کنی
برای ارائه هم اگه مقاله ات رو توسط یه فایل کمکی Power point هم ارائه کنی ، خیلی خوب میشه و اگه یه خلاصه هم چاپ کنی و در حد یه A5 یا A4 به حاضرین در جلسه بدی هم خوب باشه
و ......

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
اقا نیما ممنون از محبتت فقط یک سئوالدارم اینکه من بخواهم جزوه از تجزیه دستگاهی را در سایت قرار دهم چه باید بکنم. لطفا به طور کامل راهنمایی کنید چون من قبلا ان را از وبلاگی تهیه کردم ودر کامپیوترم ذخیره است:gol::redface:
شما میتونی توی پستی که مینویسی از بالای صفحه ات یه علامت گیره کاغذ رو انتخاب کنی و فایلت رو پیوست کنی
---
البته میبخشی که به جای نیما جواب دادم . . .

rivaldking

عضو جدید
سلام
من دنبال كتاب شيمي فيزيك اتكينز 2006 زبان اصلي مي‌گردم. منظورم خود كتابشه نه فايلش كه تو سايته خودمون هست. گشتم دنبالش گير نيوردم. كسي مي‌دونه از كجا مي‌شه خريدش؟ فقط تهران باشه لطفا!

سلام
من دنبال كتاب شيمي فيزيك اتكينز 2006 زبان اصلي مي‌گردم. منظورم خود كتابشه نه فايلش كه تو سايته خودمون هست. گشتم دنبالش گير نيوردم. كسي مي‌دونه از كجا مي‌شه خريدش؟ فقط تهران باشه لطفا!
نمایشگاه کتاب ایشالا . 12 تا 22 اردیبهشت

helya_83

عضو جدید
درخاست مطلب درباره ي تاثير اندازه ي ذرات بر هيدروديناميك بسترهاي سيال

درخاست مطلب درباره ي تاثير اندازه ي ذرات بر هيدروديناميك بسترهاي سيال

سلام. يه عااااالمه خواهش ميكنم اگه مطلبي در مورد تاثير اندازه ي ذرات بر هيدروديناميك بسترهاي سيال گاز _جامد داريد برام بفرستي:que::que::que:
email:helya_765432@yahoo.com
maryam.darabie@yahoo.com

آخرین ویرایش:

maryam_63

عضو جدید
كمك ميخوام

كمك ميخوام

سلام.خواهش ميكنم اگه چند تا مقاله درباره ي اسمز معكوس با ترجمش دارين برام بفرستين.يا چند تا مقاله در مورد يك موضوع واحد با ترجمش در مورد هر فرآيندي كه به مهندسي شيمي مربوط باشه.ميدونم امكانش نيست :cry:، همينطوري نوشتم.

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینارو چی:

By Charles E. Dryden
, Richard H. Furlow

3-
4-

این کتابهارو کسی داره ؟​

1- Natural gas flaring and venting opportunities to improve data and reduce

2-
Code of Federal Regulations: Containing a Codification of Documents of ...
این آدرسشه درگوگل کتاب:
http://books.google.com/books?id=bVtpFF2XUrQC&q=venting&dq=venting&lr=&pgis=1

3-
Theoretical and Numerical Combustion By Thierry Poinsot, Denis Veynante

4- Combustion Efficiency Tables By Harry Taplin
5- The Mathematics of Combustion By John David Buckmaster,
اینا رو بهتاش عزیز نداشتی؟

ali8098

عضو جدید
رسوب گذاري در چاههاي نفت و گاز

رسوب گذاري در چاههاي نفت و گاز

سلام عزيزان من فداتون شم اگه كسي ميتونه در مورد آسفالتين يا رسوب گذاري در چاههاي نفت و گاز مقاله واسه درس پروژه بده يه دنيا ممنونش ميشم ;)

بالا