بیشتر بچه ها یا هنوز واحداشون مونده یا اینکه شاغل هستن توکل به خدا شما زحمت درس خوندن بکش بقیش اوستا کریم حل میکنهسلام دوستان
کسی هست که هم شاغل باشه هم بخواد درس بخونه؟ اگه هست لطفا منو راهنمایی کنه.
آخه من زمانم خیلی کمه!!!!
بیشتر بچه ها یا هنوز واحداشون مونده یا اینکه شاغل هستن توکل به خدا شما زحمت درس خوندن بکش بقیش اوستا کریم حل میکنهسلام دوستان
کسی هست که هم شاغل باشه هم بخواد درس بخونه؟ اگه هست لطفا منو راهنمایی کنه.
آخه من زمانم خیلی کمه!!!!
سلام دوست عزیز ممنون از لطفتون
خواهشا از این پیامها نفرستید دلیلی نداره که شما میخوای آزمایشی شرکت کنی مطرحش کنی قراره حداقل به همدیگه روحیه خوندن و قبولی بدیم نه اینکه به همدیگه جو نامناسب بدیم
سلام دوستان
در مورد انتخاب نوع پمپ برای سیالات مختلف اطلاعاتی میخواستم
اگر مطلبی دارید ممنون میشم
برای جرم و عملیات خوبه ولی برای بقیه درسا رفرنس خوندن جواب نمیدهسلام علیکم
یه سوال داشتم خدمت دوستان
برادرایی که رفرنس خوندن یا می خونن کلا می تونن در خلاصه بگن به سودشون بود رفرنس خوندن یا نه ؟ اخه بنده اعتقادی به رفرنس ندارم مگر جناب دکتر بهمنیار.
در مورد کتب دکتر چالکش هم توضیح بدید ممنون مش م با تشکر
سلام علیکم
یه سوال داشتم خدمت دوستان
برادرایی که رفرنس خوندن یا می خونن کلا می تونن در خلاصه بگن به سودشون بود رفرنس خوندن یا نه ؟ اخه بنده اعتقادی به رفرنس ندارم مگر جناب دکتر بهمنیار.
در مورد کتب دکتر چالکش هم توضیح بدید ممنون مش م با تشکر
وای من که گیج شدم دیگه و از اون طرف یکی دیگه که رتبش 70 میگه روزی باید فیکس 6 ساعت بخونی. آخه فقط 3 ساعت؟من رتبه 118 امسال رو آوردم... به شدت نگران بعضی از دوستانی هستم که از الان یا چند ماه پیش شروع کردن و دارن به کوب میخونن... بچه ها امکان داره باطریتون تموم بشه ها... نمیخوام خدایی نکرده بگم کار اشتباهی میکنید. مسلما هر کسی صلاح خودشو بهتر میدونه... اما میخوام بتون بگم ماههای آخر به خصوص 2 ماه آخر خیلی فرسایشی میشه. اگه از الانم دوست دارین بخونین خودتونو برای اون روزا آماده نگه دارین... شاید الان دوستانی بخوان زیر این پست ایراد بگیرن به این که این حرفا چیه و اینکه اینجا فقط باید همدیگه رو تشویق کنیمو اینا اما به عنوان افرادی که حداقل 22 سال سن دارین باید واقع بین باشین... واقعیت اینه که شور و شوقی که از اول برا خوندن دارین همینجور در حال مصرف شدنه. هر چی هم زودتر شروع کنین به خوندن زودتر به مصرف میرسه...
اگه دوست دارین بخونین به عنوان کسی که این مسیرو یه بار رفته و تقریبا موفق بوده بتون توصیه میکنم ساعت خوندنتونو تا قبل مهر از 3 ساعت در روز بیشتر نکنین... موفق باشید...
یک مقاله براتون گذاشتن در رابطه با پروژه تون. این مقاله نوشته شده توسط دکتر آذین هست که از بزرگان صنایع نفت و گاز کشور و عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس هستند.
گفتم یا از رفرنس ها ایده ای بگیرید و یا با خود ایشون در تماس باشید شاید اطلاعاتی داشته باشند.
درود بر شما دوست گرامیسلام
من نمیدونم برای هردرس چه کتابی خوبه؟مثلا برای ترمو یا سیالات راهیان بهتره یا پارسه یا پوران پژوهش؟از الان خوندن دیر نشده ؟از الان روزی چقدر بخونیم بهتره؟راستی شماها کلاس کنکور یا آزمون رو پیشنهاد میکنید؟اگه خوبه کدوم موسسه بهتره؟؟
لطفا راهنماییم کنید
من دانشجوی سمنانم دانشگاه سمنان با شیب تندی در حال بزرگ شدنه واون قدر ا هم که فکر میکنین بد نیست نمیدونم چرا همه آخر میزنن سمنان رو همیشه هم استادای ما از بچه های ارشد ناراضی ان استاداش به شدت سخت گیرن معدل دانشگاه خیلی پایینه این دانشگاه از خیلی دانشگاه های دیگه بهتره من از شرایط بقیه دانشگاه ها اطلاع دارم که اینو میگم دانشکده م شیمی5 تا گرایش ارشد میگیره (فرایند-جداسازی-ترموسینتیک-نانو-hse) یه دانشکده جدید هم به اسم علوم نوین امسال ساختن که توش رشته های نفت و بایو تکنولوژی هم داره که برا کسایی که میخوان تو این زمینه ها باشن میتونه مفید باشه کلا در مسیر پیشرفته هرکی سمنان درس خونده از جمله خود من به خاطر شهر سمنان و سخت گیری استادا میگه دیگه سمنان نمی یاد ولی همه قبول دارن که دانشگاه سمنان از جهت علمی دانشگته خوبیهمن و اناهیتا و 2 و3 نفر دیگه از بچه ها قرار بود سمنان بریما یادش بخیر![]()
سلام سیاوش جان خوبی؟ رتبت چند شد؟؟؟توام میخوای بمونی؟man جان مام نگفتیم بده زدیم اگه قبول شیم که راضی هم هستیم!
سلامسلام
من نمیدونم برای هردرس چه کتابی خوبه؟مثلا برای ترمو یا سیالات راهیان بهتره یا پارسه یا پوران پژوهش؟از الان خوندن دیر نشده ؟از الان روزی چقدر بخونیم بهتره؟راستی شماها کلاس کنکور یا آزمون رو پیشنهاد میکنید؟اگه خوبه کدوم موسسه بهتره؟؟
لطفا راهنماییم کنید
salam atefe jan,1150 shod,are ehtemale ziad age semnan ham nayaram mimunam dg che konam![]()
این دوتا مقاله رو نگاه کنید اگر بدردتون خورد همینجا درخواست بدید تا واستون fulltextشو قرار بدن....
خواص فتوكاتاليستي و آب دوستي نانوذره دي اكسيد تيتانيوم در تصفيه آب و بررسي روش هاي سنتز آن
تصفيه فاضلاب حاوي فنل با استفاده از فرايند فتوكاتاليستي نانو فيلم
مقالات درخواستی فارسیدوستان من همچنان منتظرم در صورت امکان یکی لطف کنه و این مقالات رو قرار بده
سلام خوش اومدیدسلام
من کاربر جدیدم
اگه میشه کمکم کنید
میخام واسه کنکور بخونم.نمیدونم باید ازکجاشروع کنم.چجوری شروع کنم؟
اگه ازالان بابرنامه پیش برم میشه تا چند ماه خودموخوب برسونم؟