آره\كلا بيشتر از شيش ساعت نميشه\چون پروژه ام رو بايد تحويل بدم.ولي بعد پروژه هم واحد دارممگه کتابخونه نمیتونین برین؟کار امروز رو نباید به فردا انداخت.از الآن شروع کنین هرچه زودتر شروع کنین جلوتر هستین.چون تو خوابگاهین واجب نیس که ۹ ساعت بخونین همین ۶ ساعتی که توی برنامه خودم هست رو بخونین فعلاً کافیه.
همین ۶ ساعت رو تا آخر ادمه بدین مطمئن باشین تموم میکنین.پروژه هم که کار تفریحیه و باعث بازشدن دیدتون نسبت به درسا میشه.آره\كلا بيشتر از شيش ساعت نميشه\چون پروژه ام رو بايد تحويل بدم.ولي بعد پروژه هم واحد دارم
همین ۶ ساعت رو تا آخر ادمه بدین مطمئن باشین تموم میکنین.پروژه هم که کار تفریحیه و باعث بازشدن دیدتون نسبت به درسا میشه.
میشه لطف کنید مطالبی راجع به kettle type reboiler در اختیارم بذارید.مرسی
مرسی.اینو داشتم.بازم مرسیفایل پیوست رو ببینید به دردتون می خوره؟
همون راهیان و پوران بسشهسلام دوستانا
این جزوه های پارسه یا مدرسان که 200 تومنم خرجشه به درد میخورن یا راهیان و پوران کفاف میکنه؟؟؟؟
ممنون
سلام خوش اومدین به گروه.اینکه پایان نامه دارین ناراحتی نداره.خوشحالی هم داره.چون اینجوری دیدتون نسبت به درسا کاربردی تر میشه و ایجوری در ذهنتون تثبیت میشه.اینکه تابستون رو فقط ۲تا درس بخونین از نظر من درست نیس.بهتره که حداقل ۵درس رو توی برنامه ریزیتون جا بدین.میتونین برای شروع از ۲تا فایلی که گذاشتم توی نظرات قبلی استفاده کنید.سلام دوستان منم میخوام به جمع اضافه بشم و ایشالا امسال همه واسه ارشدمون تلاش کنیمابته من پایان نامه هم دارممیخوام برنامه ریزیمو از مرداد شروع کنم و تابستون رو فقط عملیات و حرارت بخونم،نظرتون چیه؟
اینا چطور آزمونایی هستن؟چون ۵۰ تایی هست سوالاتش.توی تالار جزوه ها سولای پارسه ی ۸۹ هست.خودمم سال ۹۰ رو ایشالا میذارم.امیدوارم به درد بخوره
آزمونای بعدی رو هم چند روز دیگه آپلود میکنم![]()
آره.همون راهیان رو هم فقط بخونی کفاف میده.مهم اینه که خوب بخونی نه اینکه ۲،۳ تا کتاب بخونی.سلام دوستانا
این جزوه های پارسه یا مدرسان که 200 تومنم خرجشه به درد میخورن یا راهیان و پوران کفاف میکنه؟؟؟؟
ممنون
چرا گریه میکنین؟
خب یا اینکه زیاد درس خونده و گریه شوق یا اینکه داره به حال ما گریه میکنهچرا گریه میکنین؟
این گریه از نوع شوق نیست.چرا به حال ما گریه کنه؟مگه ما چمونه؟زود قضاوت نکنین.خب یا اینکه زیاد درس خونده و گریه شوق یا اینکه داره به حال ما گریه میکنه![]()
سلام.من هر دوتاشو دیدم.اون کم حجمه 160 صفحه هست اونی که تالیف طاهری هست که خودمم دارمش خیلی رونتر گفته و نکته هارئ جداکرده و تست های خوبی هم داره.به همه پیشنهاد میکنم این کتابو بگیرن.کامل تر از این من ندیدم.سلام بچه ها اقا من یه کتاب ریاضی پارسه تالیف مهندس یوسف یوسف رشیدی دیدم حجم کمی داشت(ریاضی کاریردی عددی)
اما شنیدم از یکی از بچه ها ریاضی پارسه تالیف مهندس طاهری هست کدوم درسته فرق میکنن یا اینکه مثل هم هستن
ممنون از راهنماییت اونی که تالیف طاهری هست دست نویسه یا کتاب چاپیه و از کجا میشه گیر اوردسلام.من هر دوتاشو دیدم.اون کم حجمه 160 صفحه هست اونی که تالیف طاهری هست که خودمم دارمش خیلی رونتر گفته و نکته هارئ جداکرده و تست های خوبی هم داره.به همه پیشنهاد میکنم این کتابو بگیرن.کامل تر از این من ندیدم.
کتاب چاپیه.650 صفحه هم هست.ممنون از راهنماییت اونی که تالیف طاهری هست دست نویسه یا کتاب چاپیه؟
این گریه از نوع شوق نیست.چرا به حال ما گریه کنه؟مگه ما چمونه؟زود قضاوت نکنین.