bahram321123
عضو جدید
سلام
ببخشید میشه بهترین منابع مطالعاتی برای کنکور ارشد بهم معرفی کنید؟
با تشکر
با تشکر
تا اونجا که من میدونم کتاب های راهیان ارشد و در بعضی موارد اگر اشتباه نکنم مهرگان کتاب های مناسبی برای کنکور ارشد هستنسلام
با تشکر
سلام
با تشکر
سلام دوستان...........
میخوایم با دوستان پیل دنیل ببندیم........
اما نمیدونیم چجوری
فیلم و یا فایل آموزشی بستن پیل دارین؟؟
اگه میشه کمکم کنید
خیلی حیاتیه![]()
سلام. نیازی به نوشتن برنامه نیست. به گفته help خود متلب, Curve fitting toolbox از همین روش استفاده میکنه.دوستان کسی برنامه نویسی تو متلب رو بلده؟
برنامه leaste squre رو میخوام که xوy رو بدم و شیب رو بده...
خیلی فوری هستش
ممنون
سلام دوستان
كسي مي تونه به من كمك كنه چطوري بايد براي يك همايش پوستر درست كنيم؟با چه نرم افزاري؟
ممنون از لطفتون........سلام...
در پیل دنیل، نیم پیل سمت چپ شامل الکترودی از فلز روی و محلول ZnSO4 و
نیم پیل سمت راست شامل الکترودی از فلز مس در یک محلول CuSO4 است.
- این فایل فلش پیل دنیل:
کلیک کنید
- و این هم فیلم پیل دنیل، که توضیح هم داره. (البته با همکاری سرمد عزیز) :
سلام...
برای طراحی یک پوستر از نرم افزار Microsoft Publisher و یا Photoshop و همچنین
Corel استفاده میکنن.
یه نرم افزار تخصصی هم هست به نام Poster designer .
این هم یک نمونه از پوستر برای همایش نانوتکنولوژی که نحوه قرارگیری متون مربوطه
رو مشخص کرده:
مرسی شیما جان ولی فرمت مذکور در کنفرانس های مختلف متفاوته بهترین مرجع خود سایت کنفرانسه که فرمت رو ارائه داده
سلام. زحمت این رو هم بکشید.
بهينه سازي فرآيند تصفيه لجن در راستاي بهبود مشخصات كمي و كيفي Fulltext نويسندگان: [ گاگيك بدليانس قلي كندي ] - دانشگاه صنعت آب و برق (شهيد عباسپور) و موسسه تحقيقات آب (مركز تحقيقات آب و فاضلاب)
[ مهدي خسروي ] - دانشگاه صنعت آب و برق (شهيد عباسپور) و موسسه تحقيقات آب (مركز تحقيقات آب و فاضلاب)
[ حميدرضا تشيعي ] - شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور
http://www.civilica.com/Paper-NCWW03-NCWW03_030.html
عزیزم 23اردیبهشت کسی برای کنکور نمیخونه چون همه خودشونو برای امتحانای پایان ترم آماده میکننسلام بچه هامنم میخوام باهاتون همراه شم البته از23اردیبهشت .راستی دوستای خوبم ازمونهایازمایشی سنجش چطورن؟نظرشخصیم اینه که بایدمفیدباشن چون برای کنکورسراسری به نحوه سوالات کنکورشباهت داشت شما هم قبول دارید؟اگه یکی باشه که اونم ازموناروشرکت کنه خوبه چون رقابتی میشه وانگیزه بیشتر میشه .شماچه پیشنهادی دارید؟
خب اگه درسات راحته خیلی خوبه ولی من ترم بعد و بعدش هم واحد دارم راستش نمیدونم خودت پارسال شرکت کردی؟خوب مگه چه اشکالی داره من این ترم اخرمه درسامم راحتهبله منظورم همینه که تی پیک سنجش اگهی میزنه 6تاازمونه
![]()