نمیدونم مربوطه یا نه......سلام دوستان
روش محاسبات عددی Euler مربوط به مهندسی شیمیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما تو محاسبات عددی تدریس میشه......
نمیدونم مربوطه یا نه......سلام دوستان
روش محاسبات عددی Euler مربوط به مهندسی شیمیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اکی . مطلبی راجع بهش دارید ؟؟؟نمیدونم مربوطه یا نه......
اما تو محاسبات عددی تدریس میشه......
1-Membrane Integration in Natural GasSteam Reformingفناوری راکتور غشایی قطعا یک راه حل سودبخش از نوع روند تشدیدی است که باعث مزایایی بسیار مهم در هدایت موثرتر فرآیند ریفرمینگ با بخار آب می شود.
پ ن: Process Intencification که به اختصار با PI نشون میدن، یک فرآیند خاص مثل فرآیند های پالایشی نیست. بلکه دانشی در روند بهینه سازی برای بالا بردن راندمان و قابلیت فرآیندهای مختلف و در عین حال کوچک سازی دستگاهها و تجهیزات هست. مثلاً در فرآیند تقطیرهای سخت (مانند جداسازی اورتو-زایلن از پارازایلن) بجای استفاده از یک ستون بسیار بلند با سینی های خیلی زیاد، از یک ستون بسیار بسیار کوتاهتر (زیر 10 متر) و در عین حال با دبی بیشتر محصولات بالای ستون و پایین ستون و خلوص بالاتر محصولات استفاده میشه.
operating temperature drives بخشی از یک جمله هست و نمی شه ترجمه مناسبی ازش ارائه داد، اما تحت لفظی بخواهیم بگیم، معنی این 3 کلمه اینطور میشه: «...... دمای کاری سبب میشود که .....»
1-Membrane Integration in Natural GasSteam Reforming
2- The deteriorating quality of crude oils, the more
stringent petroleum product specifications, and environmental problems are
leading to larger needs of hydrogen in hydroprocessing.
3-Moreover, there is an increasing interest about hydrogen as energy carrier and
as feedstock for fuel cells, which further stimulates hydrogen industry.
4-coal gasification
5-NG steam reforming produces the most cost-competitive hydrogen if the natural
gas price is not too high (\5 $/GJ).
6-obviously, a carbon tax will influence the cost of the hydrogen produced using
NG and carbon, making more competitive biomass gasification and electrolysis.
7-However, some uncertainty comes from the volatility of natural gas price (spot
prices can double or triple in a short period of time) that affects the total cost of
hydrogen production for a half.
8-The assumption of a natural gas composed by only methane is made. However,
usually heavier hydrocarbon (ethane, propane, etc.) are cracked as the feedstock
goes into the reactor tanks to the high process operating temperature
ممنون میشم این عبارتهاروترجمه کنید
با سلام
دلیل مقاومت بالای الماس چیست؟
لطفا در این زمینه کتاب , مقاله ... معرفی کنید
ممنون
![]()
می شه به این درخداست من هم جداب بدید
با سلام خدمت همه ی دوستان و سروران
من 3 تا سوال اثباتی از سنتیک دارم که خیلی مهم هستن /عزیزان هر کسی میتونه لطف کنه جوابشون رو بهم بگه خیلی خیلی ممنونش میشم:
1/ زمان به حداکثر رسیدن سرعت در واکنش های اتوکاتالیستی را بدست آوید؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2/ ثابت کنید که در واکنش اتوکاتالیستی داده شده ,ماکزیمم سرعت در http://latex.codecogs.com/gif.latex?C_A =C_R است؟
http://latex.codecogs.com/gif.latex?A+R \to \ R+R
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3/ رابطه ی حداکثر میزان تبدیل,زمانی که سرعت در واکنش های اتوکاتالیستی ماکزیمم است را بدست آورید؟
یا علی
من یه مقاله در مورد نانو کامپوزیت های پلیمری احتیاج دارم
اگه کسی میتونه ی کمکی به من بکنه
یه دنیا تشکر![]()
سلام به همگي.كسي مقاله در مورد biofilter داره؟
خيلي بهش احتياج دارم.مرسي
سلام به همگي.كسي مقاله در مورد biofilter داره؟
خيلي بهش احتياج دارم.مرسي
سلام.من سوالات آخر فصل کتاب سینتیک فصل 1تا6 رو به لاتین میخوام.میشه بهم کمک کنید.