درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

negarstar

عضو جدید
سلام دوست خوبم.اگه بخواین راجع به کامپوزیتها اونم به طور دقیق تو رشته مهندسی شیمی فوکوس کنید من پشنهاد می کنم نانوکامپوزیتها رو تو اینترنت سرچ کنید.و اینکه حتما سراغ مقالات انگلیسی برید.مجله مهندسی شیمی هم خیلی منبع خوبیه.از سرچ فارسی مطمئنا شما نمی تونید مقاله خوب پیدا کنید.
می تونید به سایت دانشگاه ها مراجعه کنید مثلا دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه صنعتی بابل.
سلام مهندس.روزتون بخير. از اينكه راهنماييم كردين خيلي ازتون ممنونم.راستش سراغ يه سري ازمنابعي كه فرمودين رفتم يه چيزايي دستگيرم شد ولي كافي نيست.ضمن اينكه من خودم دانشجوي دانشگاه صنعتي بابلم. متوجه منظورتون از سايت دانشگاه نشدم!!!! ميشه بيشتر توضيح بدين؟ممنون

• Like
واکنش ها: FZ.H

M.AYDIN

عضو جدید
واکنش های شیمیایی همراه با تولید گاز فراوان در دمای پایین

واکنش های شیمیایی همراه با تولید گاز فراوان در دمای پایین

سلام دوستان
کسی میتونه چند تا از واکنش های شیمیایی رو که همراه با تولید گاز فراوان در دمای پایین میباشن رو نام ببره؟
ممنون

Somaye & Analytical

عضو جدید
مقاله

مقاله

سلام ببخشید من یه مقاله در مورد کاربرد قوس الکتریکی در سنتز نانو میخواستم به زبان اصلی
ممنون

mahdi2008

عضو جدید
سلام به همه دوستان مهندس یه زحمت داشتم
معمولا براي جلوگيري ازتشکيل پليمراولفين يا موم درخطوط لوله در حال کار ازموادي استفاده ميکنند آيا شما در اين زمينه اطلاعاتي داريد همچنين درزمان شستشوي اين خطوط لوله براي پاکسازي بهتر خط ازاولفين يا مواد پليمري مشابه باقي مانده از مواد ديگري استفاده ميشود آِيا در اين زمينه هم ميتونيد به من کمک کنيد بازم شرمنده که وقت تون رو گرفتم

mani7610

عضو جدید
help

help

با سلام
كسي از دوستان حل المسائل كاربرد رياضيات نيك آذر رو داره آپلود كنه؟
حل المسايل عمليات واحد تريبال رو هم ميخوام:surprised:

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام
كسي از دوستان حل المسائل كاربرد رياضيات نيك آذر رو داره آپلود كنه؟
حل المسايل عمليات واحد تريبال رو هم ميخوام:surprised:

سلام
كتاب اول فارسي هست و در نت قرار نمي گيرد .
كتاب دوم هم در نت موجود نيست.

tarjoman

عضو جدید
جداسازي گاز توسط تكنولوژي غشايي

جداسازي گاز توسط تكنولوژي غشايي

سلام
من در مورد جداسازي گاز توسط تكنولوژي غشايي نياز به موضوع و مقاله دارم ممنون ميشم اكه كمك كنيد

senator244

عضو جدید
خوردگی درصنعت حفاری چاههای نفت

خوردگی درصنعت حفاری چاههای نفت

سلام خدمت تمام مهندسان عزیز اسم پروزه بنده خوردگی درصنعت حفاری چاههای نفت اگرکسی مقاله فارسی توپ تواین زمینه داره کمک کنه
مرسی

pgu83

عضو جدید
co2 capturing

co2 capturing

سلام خدمت اساتید محترم
اگه چیزی درباره می دانید لطف کنید.co2 capturing by hydrate

snow berry

مدیر بازنشسته

noom

عضو جدید
لطفا جوابمو بدین

لطفا جوابمو بدین

:redface:میشه به سوالاتم پاسخ دهید اخه واسه گزارش کار لازم دارم

در عمل تقطیر چه خطاهایی باعث می گردد نقطه جوش دقیق و صحیح نباشد؟

بعضی از مایع ها هنگام تطیر به شدت کف میکنند در این رابطه مثالی بزنید و توضیح دهید برای برطرف کرد کف چه میتوان کرد؟

چرا حرارت دادن یک ترکیب الی در دستگاه تقطیری که تمام اتصالات ان محکم و هیچ راه خروجی به جو ندارد خطرناک است؟

حرارت مناسب برای انجام تقطیر ساده چگونه باید باشد؟

negarstar

عضو جدید
سلام دوستان با تشکر وافر ازFZ.H به خاطر راهنمایی ارزنده شون در مورد موضوع پروژه ام از بقیه مهندسای گرامی که در خصوص کامپوزیتها یا نانو کامپوزیتها تو حوزه مهندسی شیمی پروژه یا مقاله ای دارن خواهش میکنم که اونو در اختیارم بذارن.با آرزوی موفقیت و سربلندی همه جوونای خوب ایرانی به خصوص مهندسای شیمی این مرز و بوم.یا علی

hex6789

عضو جدید
یه نظر شخصی!

یه نظر شخصی!

سلام
كتاب اول فارسي هست و در نت قرار نمي گيرد .
كتاب دوم هم در نت موجود نيست.

همیشه یه چیزی که به چشم میاد و همه روش تاکید می کنن اینه که کتاب های فارسی بر روی نت قرار نمی گیرد ... راستش من می خواستم بدونم از لحاظ اخلاقی اگه این کار اشکال داره، چرا هزاران کتاب انگلیسی که یه نویسنده داره مثل همین نویسنده های خودمون رو دانلود می کنید!؟ :eek:
یه چیزی هست تو این کشور و اگه کسی بگه نیست واقعا سرشو عین کبک زیر برف کرده، دولت تقریبا حمایت خودش از ناشرای بیچاره این مملکت رو داره حذف می کنه (بحث سیاسی نیست چون معتقدم درسته اینکاره دولت!) ... به این ترتیب قیمت کتابای فارسی هم این روزا سر به فلک زدن! نمونش همین ترم من 4تا کتابو خریدم 58 تومن! خوب مگه از هر 10 تا دانشجو چندتاشون می تونن تهیه کنن این کتابارو!؟؟؟
کلا به نظرم باید به قانون کپی-رایت احترام گذاشت، اما وقتی به این راحتی فقط حقوق کشور خودمون رو در نظر بگیریم و بیخیال ناشرای خارجی بشیم، خدایش زور داره!!!!!!

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
سلام خدمت تمام مهندسان عزیز اسم پروزه بنده خوردگی درصنعت حفاری چاههای نفت اگرکسی مقاله فارسی توپ تواین زمینه داره کمک کنه
مرسی

در مورد خوردگی در صفحه اصلی مقالات مطالب زیادی موجوده.

afs@ane

عضو جدید
سلام مهندسای گرامی!
کسی می تونه راجبه موادی که می تونه شیشه رو تبدیل به آینه کنه توضیح بده؟ یا فقط اسم ببره؟
مثلا جیوه...
مرسی!

hex6789

عضو جدید
سلام مهندسای گرامی!
کسی می تونه راجبه موادی که می تونه شیشه رو تبدیل به آینه کنه توضیح بده؟ یا فقط اسم ببره؟
مثلا جیوه...
مرسی!

این مطلب رو از ویکیپدیا برداشتم (متنش خیلی ساده هستش، اما اگه مشکل دارید بگید تا ترجمش کنم :smile:) :

There are many types of glass mirrors, each of them representing a different manufacturing process and reflection type.
An aluminum glass mirror is made of a float glass manufactured using vacuum coating, i.e. aluminum is spread over the glass in the vacuum chamber and then coated with two or more layers of waterproof protective paint. Aluminum glass mirror provides an actual and accurate reflection.
Silver Glass Mirror is an ordinary mirror coated on its back surface with silver that produces images by reflection. This kind of glass mirror is produced by coating a silver, copper film and two or more layers of waterproof paint on the back surface of float glass, which perfectly resists acid and moisture. Silver glass mirror provides clear and actual images, is quite durable and is widely used for furniture, bathroom and other decoration purposes.
Low Aluminum Glass Mirror is manufactured by coating silver and two layers of protective paint on the back surface of glass. Low aluminum glass mirror is very clear, light transmissive, smooth, and reflects accurate natural colors. This type of glass is widely used for framing presentations and exhibitions in which a precise color representation of the artwork is truly essential or when the background color of the frame is predominantly white.
Safety Glass Mirror is made of a glass silver mirror by sticking a special protective film in the back surface of the mirror, which prevents injuries in case the mirror is broken. This kind of mirror is used for furniture, doors, glass walls, commercial shelves, or public areas.
Silkscreen Printed Glass Mirror is produced using inorganic color ink that prints patterns through a special screen onto glass. Various colors, patterns, and glass shapes are available. Such glass mirror is durable and more moisture resistant than an ordinary printed glass and can server for over 20 years. This type of glass is widely used for decoration purposes (mirrors, table tops, doors, windows, kitchen chop boards, etc.)
Decorative Glass Mirrors are usually handcrafted. Different shades, shapes and glass thickness are often available.

afs@ane

عضو جدید
این مطلب رو از ویکیپدیا برداشتم (متنش خیلی ساده هستش، اما اگه مشکل دارید بگید تا ترجمش کنم :smile:) :

There are many types of glass mirrors, each of them representing a different manufacturing process and reflection type.
An aluminum glass mirror is made of a float glass manufactured using vacuum coating, i.e. aluminum is spread over the glass in the vacuum chamber and then coated with two or more layers of waterproof protective paint. Aluminum glass mirror provides an actual and accurate reflection.
Silver Glass Mirror is an ordinary mirror coated on its back surface with silver that produces images by reflection. This kind of glass mirror is produced by coating a silver, copper film and two or more layers of waterproof paint on the back surface of float glass, which perfectly resists acid and moisture. Silver glass mirror provides clear and actual images, is quite durable and is widely used for furniture, bathroom and other decoration purposes.
Low Aluminum Glass Mirror is manufactured by coating silver and two layers of protective paint on the back surface of glass. Low aluminum glass mirror is very clear, light transmissive, smooth, and reflects accurate natural colors. This type of glass is widely used for framing presentations and exhibitions in which a precise color representation of the artwork is truly essential or when the background color of the frame is predominantly white.
Safety Glass Mirror is made of a glass silver mirror by sticking a special protective film in the back surface of the mirror, which prevents injuries in case the mirror is broken. This kind of mirror is used for furniture, doors, glass walls, commercial shelves, or public areas.
Silkscreen Printed Glass Mirror is produced using inorganic color ink that prints patterns through a special screen onto glass. Various colors, patterns, and glass shapes are available. Such glass mirror is durable and more moisture resistant than an ordinary printed glass and can server for over 20 years. This type of glass is widely used for decoration purposes (mirrors, table tops, doors, windows, kitchen chop boards, etc.)
Decorative Glass Mirrors are usually handcrafted. Different shades, shapes and glass thickness are often available.​
مرسی
فکر نمی کردم به این زودی جواب بدین
نه مشکلی با ترجمش ندارم
ممنون

منابع و ماخذ مطالعات مهندسی خطوط انتقال گاز با نگرش بر توزیع دما

منابع و ماخذ مطالعات مهندسی خطوط انتقال گاز با نگرش بر توزیع دما

مانبع و ماخذ...:)

پیوست ها

• منابع و ماخذ مطالعات مهندسی خطوط انتقال گاز با نگرش ت.doc
    25 کیلوبایت · بازدیدها: 0

catalonia

عضو جدید
سلام به مهندسای عزیز من به گزارش کار محلول سازی آزمایشگاه شیمی عمومی نیاز دارم ممنوون میشم اگه لینکشو واسم بذارید

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
سلام به مهندسای عزیز من به گزارش کار محلول سازی آزمایشگاه شیمی عمومی نیاز دارم ممنوون میشم اگه لینکشو واسم بذارید

سلام

دوست عزیز لطفا گزارش کار درخواستی خود را در صورت نبودن در تالار در تاپیک زیر مطرح کنید
••ஐ••ஐ•• درخواست جزوه درسي،‌گزارش كار آزمايشگاه ••ஐ••ஐ••
در ثانی تو لینک زیر قسمت آزمایشگاه شیمی عمومی فکر کنم آزمایش درخواستیتون موجود باشه
لیست گزارش کارهای آزمایشگاه و جزوه های مهندسی شیمی موجود در تالار

موفق باشید

pgu83

عضو جدید
اولا مرسی.ثانیا مطلبی که یکم تخصصی ترباشه میشه لطف کنید.ممنون

s.kalantarzadeh

عضو جدید
با عرض سلام و تبریک مجدد سال نو خدمت بچه ها ی عزیز باشگاه من به یه مقاله درباره ی فرایند پلیمریزاسیون نیاز دارم اگه کمکم کنید واقعا لطف بزرگی به من کردید باتشکر فراوان;):gol::gol::gol:

نيكان

عضو جدید
درخواست مقاله

درخواست مقاله

سلام دوستان عزيز
لطفا به من كمك كنيد من نياز به يه مقاله در مورد surfactant ها به زبان لاتين دارم:)
بايد تاآخر ترم به استادم ترجمه شده تحويل بدم:cry:خيلي ممنون ميشم كمكم كنيد :gol:

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

mani7610

عضو جدید
help

help

با سلام
من حل المسايل بخش عمليات واحد انتقال جرم تريبال رو احتياج دارم
بايد از كجا تهيه كنمش؟
آيا تو بازار هست؟

mehdi.ar