درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
سلام فلوشيت واحد توليد روغن موتور داريد ؟ هر چي search ميكنم پيدا نميشه .:w06:
:w04::w04:

سلام

فکر نمیکنم تو نت بتونید پیدا کنید.
شما میتونید به موسسه ی SRI در میدان هفت تیر رفته و با داشتن نامه از طرف دانشگاه PFD واحد تولید روغن موتور رو بگیرید.

موفق باشید:gol:

MEHDI.R59217

عضو جدید
سلام خسته نباشید.
با تشکر خواستم در مورد پیدا کردن یه مطلب برای گزارش کار آزمایگاه شیمی آلی 2 مبحث تولید سیکلو هگزانون از سیکلو هگزانول----- و تبدیل سیس به ترانس از مالئیک اسید کمکم کنید.
خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی ممنون!!!;)

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی موضوع های خوبین ولی همش به صورت نقطه چینه؟تورو خدا بگید چیکر کنم؟

سلام اقاي مهندس اين فايلها كه گذاشتي با Adobe Reader 8 باز نميشن نگاه كن ببين مشكل چيه
باید فونت nazaninnormal داشته باشی.
این فونت ها نیاز هست: دانلود

آخرین ویرایش:

Amin9595

عضو جدید
خیلی موضوع های خوبین ولی همش به صورت نقطه چینه؟تورو خدا بگید چیکر کنم؟

يه كتاب هم به اسم نانو لوله هاي كربني ترجمه مهندس مهدي حبيب نژاد كوارايم و حامد شريعتي نياسر و ناشرش هم جهان نو ادرس كتاب فروشي اون هم انقلاب-روبروي دبيرخانه دانشگاه تهران بازارچه كتاب تلفنش هم 66411865 اميدوارم به دردتون بخوره

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

kamyares88

عضو جدید
درخواست اطلاعات به جهت طراحی تولید DMT

درخواست اطلاعات به جهت طراحی تولید DMT

سلام دوستان ,من پروژه ای دارم که باید واحد تولید dimethyl terephthalate را شبیه سازی کنم.
نیاز فوری دارم به اطلاعاتی جهت رسم Block flow Diagrom و PFD .ممنون می شم کمکم کنید.

ami!r

عضو جدید
رزومه

رزومه

سلام دوستان
به کمکتون برای تکمیل یه رزومه دندون شکن احتیاج دارم. البته می خوام انگلیسی باشه.
اگه یه نمونه ای از همچین رزومه ای دارین ممنون میشم بزارید...

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
سلام دوستان ,من پروژه ای دارم که باید واحد تولید dimethyl terephthalate را شبیه سازی کنم.
نیاز فوری دارم به اطلاعاتی جهت رسم Block flow Diagrom و PFD .ممنون می شم کمکم کنید.

سلام

شما میتونید با گرفتن معرفی نامه از طرف دانشگاه به موسسه ی SRI واقه در میدان هفت تیر تهران رفته و PFD واحد تولیدی مورد نظرتونو دریافت کنید.

موفق باشید:gol:

rahmanjoon

عضو جدید
كمك

كمك

با سلام.اگه ميشه يك مقاله راجع به تاثير شرايط محيطي زمان جنگ(رطوبت- دما -گردو غبار و ناخالصي هاي هوا)بر روي پيل هاي سوختي پليمري و متانولي رو برام بذاريد.

ر_محمدزاده

عضو جدید
درخواست کمک یک غریبه

درخواست کمک یک غریبه

سلام به بچه های شیمی...
من؟مهندسی معماری میخونم،برای پروژه /رنگ در معماری/ نیاز به یه سری مطالب در مورد رنگ دارم(به درخواست استادم برای کمک گرفتن از مهندسان شیمی...یعنی مهمه!!!) حالا ممنون میشم اگه در رابطه با /شیمی رنگ/ راهنماییم کنید...باتشکر... :d :w27:

آخرین ویرایش:

designchem

متخصص طراحی دستگاههای تبادل حرارت
کاربر ممتاز
بچه ها جون راجع به electerical exchanger اطلاعاتی ندارید؟

48269

عضو جدید
ای کاش فارسی درس میدادن اکثرشون انگلیسی درس میدن ولی من سعی میکردم فارسیشو پیدا کنم وبخونم مرسی بابت راهنماییت از این به بعد سعی میکنم همون انگیسیشو بخونم:redface:

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

سلام بچه ها کسی میدونه توی جدول های ترمو دینامیک منظور از گازهای مبرد یا سرد ساز
چیه ؟
یعنی این که r12 r134 و .... چرا نگفتن r11 یا r20 البته اینو میدونم که این اعداد نشان گر فرمول اون گاز هستند یعنی 1 نماینده ی یه فرموله و 2 یه فرموله دیگه که اینا در کنار هم میشه همون گاز سرد ساز
من میخوام بدونم 12 و.... چیه ؟
ممنون میشم کمکم کنین:gol:

wnba

عضو جدید
سلام بچه ها.2 تا سوال داشتم.من الان ترم 2 هستم.میخواستم بدونم این کتابهایی که استادامون میگن و در ترم های اتی میگن رو بگیریم یا بی خودن؟یا جزوه های دانشگاه های معتبر رو گیر بیاریم یا نه؟میخوام بدونم در اینده این جور چیزا به دردم میخوره؟

و اینکه کلا راجع به 4 سال دانشگاه اگر چیزی میدونید که بعدا برای کارم به دردم میخوره میگید؟که برم دنبالش؟

nash1368

عضو جدید
سلام بچه ها کسی میدونه توی جدول های ترمو دینامیک منظور از گازهای مبرد یا سرد ساز
چیه ؟
یعنی این که r12 r134 و .... چرا نگفتن r11 یا r20 البته اینو میدونم که این اعداد نشان گر فرمول اون گاز هستند یعنی 1 نماینده ی یه فرموله و 2 یه فرموله دیگه که اینا در کنار هم میشه همون گاز سرد ساز
من میخوام بدونم 12 و.... چیه ؟
ممنون میشم کمکم کنین:gol:
فکر کنم اسم های تجاری باشن تا علمی.البته فکر کنم!
R-12 (Dichlorodifluoromethane)
R-123 (Dichlorotrifluoroethane)
R-124 (Chlorotetrafluoroethane)
R-125 (Pentafluoroethane)
این سایت هم برید.لیست کامل در لینک زیر هست
http://www.engineeringtoolbox.com/refrigerants-d_902.html

nash1368

عضو جدید
سلام بچه ها.2 تا سوال داشتم.من الان ترم 2 هستم.میخواستم بدونم این کتابهایی که استادامون میگن و در ترم های اتی میگن رو بگیریم یا بی خودن؟یا جزوه های دانشگاه های معتبر رو گیر بیاریم یا نه؟میخوام بدونم در اینده این جور چیزا به دردم میخوره؟

و اینکه کلا راجع به 4 سال دانشگاه اگر چیزی میدونید که بعدا برای کارم به دردم میخوره میگید؟که برم دنبالش؟
سلام دوست عزیز.
حتما کتاب ها رو بگیر و بخون در صورتی که می خوای مهندس باشی نه یه تکنسین ساده که بکن نکنت کنن.جزوه مال قبل از کنکوره که باید حزوه های معروف از طراح ها رو گیر بیاری.البته الان هم بخونی خوبه.حتما تا اونجایی که می تونی درس بخون اگه پایت قوی باشه همه چی حله.اما اگه نباشه مثل من میشی با اینکه شاگرد اولم اما هنوز سر چیزای کوچیک مشکال دارم.
البته این کار هارو درصورتی بکن که می خوای موفق باشی مدیر باشی و همه بخواهنت .

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: wnba

گاد

عضو جدید
MBA

MBA

سلام دوستان
میخواستم بدونم نظرتون راجع به ادامه تحصیل تو رشتهMBA برا یه مهندس شیمی چیه؟(البته تو یه دانشگاه خوب مثل شریف)
اصلا تعریف هایی که از این رشته میکنن درسته یا نه؟:que::que::que:

artemis.s

عضو جدید
درخاسته مقاله

درخاسته مقاله

سلام
من به مقاله زیر نیاز فوری دارم ولی نمیتونم از سایت springerlinkبگیرم مهمه:cry:باید چیکار کنم؟[FONT=AdvTTb8864ccf.B][FONT=AdvTTb8864ccf.B][FONT=AdvTTb8864ccf.B]
Chromium(III) Nanoparticles Affect Hormone​
and Immune Responses in Heat-Stressed Rats

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

artemis.s

عضو جدید
زاج کروم

زاج کروم

یه مقاله جدید در مورد زاج کروم میخوام.کسی میتونه در این مورد کمک کنه؟

mehrzad1

عضو جدید
سلام .
به شدت به کاتالیست مورد استفاده در فرایند تولید متان به الفین نیاز دارم در فرایند MTO . اگه میتونین کمک کنین . ممنون میشم

MEHDI.R59217

عضو جدید
سلام خسته نباشید
من می خواهم بدانم که اگر در جریان اکسایش دادن الکل نوع دوم گرمای تولید شده وبه طور کلی اگر عمل اکسایش کنترل نشود چه اتفاقی می افتد و به جز کتون چه ماده ی دیگری تولید میشود.
خواهشمندم به من در این مورد کمک کنید

polymerist

عضو جدید
در خواست مقاله

در خواست مقاله

سلام كسي ميتونه مقاله زير را برام دانلود كنه
لطفا با اين ميل خبرم كنيد
hossein.aghaei.63@gmail.com
A mesoscopic rheological model of immiscible blends with the interface covered with a surface active agent

Phys. Fluids 20, 043102 (2008); doi:10.1063/1.2907792

Published 28 April 2008

با تشكر

mehrunmastadons

عضو جدید
سلام خسته نباشید بچه ها!
.
من یه مطلب در حد یه صفحه در مورد _نحوه تغییر k (ضریب هدایت حرارتی {فصل اول اتقال حرارت1})در دماهای مختلف در محیط_لازم دارم!
می تونید بهم کمک کنید؟

آخرین ویرایش:
بالا