Hamid Reza.M
مدیر بازنشسته
سلام.امیدوارم کتاب زیر مفید باشد.سلام
من به کتابی راجع به بهینه سازی سیستم های حرارتی نیاز دارم
با تشکر
میرزا
Design and Optimization of Thermal Systems

دانلود
موفق باشید

سلام.امیدوارم کتاب زیر مفید باشد.سلام
من به کتابی راجع به بهینه سازی سیستم های حرارتی نیاز دارم
با تشکر
میرزا
سلام من نیاز شدید به حل کامل پدیده های انتقال برد و حل کتاب ریاضیات کاربردی و مدلینگ برا ی مهندسان شیمی نوشته ریچارد ار. رایس و حل ترمودیننامیک پرازنیتز دارم
سلام
اگر امکانش است کتابBio-based polymers and composites By Richard P. Wool, Xiuzhi Susan Sun
برایم پیدا کنید.متشکر
http://books.google.com/books?id=Eu...zoom=5&sig=ACfU3U3TMWpY7Xgp7dRT3cTtG0UhK_Wwbw
سلام راجب فرایند تخمیر توضیح میخواستم
اگر سوالتون رو با جزئیات بیشتر مطرح کنید میتونم کمکتون کنم.چون تخمیر خیلی خیلی گسترده استسلام راجب فرایند تخمیر توضیح میخواستم
دوستان ظاهرا ناصر خسرو توسط شهرداری از مواد شیمیایی پاکسازی شده و دیگه فروشگاهها موادی برای فروش ندارند .
سوال اینه که از کجا باید مواد مورد نیازمون رو بصورت خرد تهیه کنیم؟
آیا به جای دیگه ای منتقل شدن؟ یا نه؟
سلام
من به کتاب راکتور فاگلر و حلش و همچنین حل فص ل های 8 به بعد طراحی راکتور لون اشپیل احتیاج دارم![]()
عزیزان شیمی آلی لطف می کنید راهنمایی کنید که چطور میتونم بصورت آزمایشگاهی اتیل الکل رو توسط پرمنگنات پتاسیم به استیک اسید تبدیل کنم و جداسازی انجام بدم؟
گزارشکاری یا تجربه کاری موجود نیست؟
درباره كدام يك از فرايند هاي پالايشگاهي به اطلاعات نياز داريد؟!!
سلام.به تاپیک زیر مراجعه کنید.سلام ببخشد من کتاب حل المسایل حرارت هولمن البته به زبان انگلیسی و حل المسایل حرارت جان لین هارت رو می خواستم
PFDمیتونی از کتابخانه شرکت ملی گاز یا نفت به دست بیاری (البته با داشتن معرفینامه از دانشگاه )درباره فرآيندهاي پتروشيمي (توليد آروماتيكها مثل تولوئن ) ازكجا مي تونم PFd يا اطلاعات شبيه سازي بگيرم ؟
در مورد یکی از تاپیک های تمودینامیک 2 احتیاج فوری فوری به یک گزارش یا مقاله دارم . خیلی فوری لطفا کمک کنید چون تازه وارد هستم![]()
سلام
اگه میشه کتاب زیرو برام پیدا کنید
engineering optimization,theory and practice
با تشکر
میرزا