درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
با سلام
من استاندار AWWA را بصورت كامل ميخواهم ميشه كمكم كنيد
ممنون

دوست عزیز من لینک زیر رو پیدا کردم ولی نمیدونم به صورت کامل هست یا نه.ولی فکر نمیکنم به صورت رایگان این جور استاندارد ها تو نت گیر بیاد.امیدوارم تونسته باشم مککتون کنم.
موفق باشید:gol:
اینجا

amin88

عضو جدید
سلام
من كتاب يا جزوه و يا مقاله اي كامل در خصوص پروسه رنگ كاري بطور كامل بر روي قطعات يا فلزات و يا بدنه نبشي ها به همراه تست هاي لازمه آن را مي خواستم

peyman_relax

عضو جدید
درخواست کتاب

درخواست کتاب

با سلام خدمت شما
اگر امکانش هست کتاب bird رو در مورد کاربرد ریاضیات واسم بذارین
با تشکر
------------------------------------------------
peyman_relax

roozegar

عضو جدید
سلام.خسته نباشید.کتاب انتقال حرارت آقای دکتر خشنودی{انتشارات دانشگاه سیستان و بلوچستان}رو می خواستم. با تشکر

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
سلام.خسته نباشید.کتاب انتقال حرارت آقای دکتر خشنودی{انتشارات دانشگاه سیستان و بلوچستان}رو می خواستم. با تشکر

کتابهای فارسی بخاطر کپی رایت در نت قرار نمیگیرند.
موفق باشید.

desert_lady

عضو جدید
سلام
چهار تا کتاب هست که شدیدا بهشون نیاز دارم. اگر کسی اونها رو پیدا کنه لطف بزرگی بهم کرده.:gol:
1-J.O. Hirshfelder, C.F. Curtiss, R.B. Bird, Molecular Theory of Gases and Liquids, Wiley, New York, 1954.
2-D. Arnost, P. Schneider, Chem. Eng. J. 57 (1995) 91.
3-E.A. Mason, A.P. Malinauskas, Gas Transport in Porous Media: The Dusty-Gas Model, Elsevier, Amsterdam, 1983.
4-M. Knudsen, The Kinetic Theory of Gases, Methuen, London, 1934.​

BALB

عضو جدید
سلام

این اولین ارسال من هستش . امیدوارم کمکم کنید . چندتا سوال داشتم من دانشجوی ترم شش رشته شیمی کاربردی هستم و به امید خدا قراره امسال کنکور ارشد بدم .

سوال هایی که دارم :

1 -شیمی کاربردی همان مهندسی شیمیه اگه نه تفاوتاشون در چیه ؟
2- برا کنکور ارشد بهترین منابع برا مطالعه هر درس ( شیمی معدنی و آلی و ...) چه کتابها و ... مناسب و بهترین هستند ؟
3- برا هر شاخه می شه ضرایب دروس رو بگین مثلا برا شیمی فیزیک وتجزیه و..... چه دروسی با چه ضرایب هستش ؟
4- از بین آزمون های موسسات پارسه ، سنجش تکمیلی ، راهیان ارشد ، ... کدوم بهتره ؟
5- برنامه ریزی مناسب برا یه دانشجویی که می خواد کنکور ارشد بده چیه ؟
6- ما شیمی کاربردی ها هم می تونیم در بخش مهندسی شیمی فعالیت کنیم ؟

و در آخر هم از هرکسی که کنکور ارشد رو تجربه کرده و می تونه برا موفقیت ما هم تجربه هاشو بگه ممنون می شم .اگه نکته ای - مطلبی و هرچیز دیگه ای که فکر می کنید به درد ما کنکوری ها می خوره خواهشا از ما دریغ نکنید و از همین جا از همگی سپاس گذارم. :gol:

mahbube faryadi

عضو جدید
سلام به همه عزیزان
می خواستم بدونم کسی در زمینه اولتراسونیک کار کرده؟ویا مطلبی در این زمینه فقط در
مهندسی شیمی یا شیمی داره؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید.

ELHAM POURYA

عضو جدید
درخواست فوري

درخواست فوري

باسلام و خسته نباشيد
من يه پروژه در مورد سيستم هاي كنترل فرآيند در مهنديس شيمي ميخوام
خيلي فوري نياز دارم و گرنه نمرم داغون ميشه!
اميدوترم مثل هميشه كارگشا باشين:gol:

کاملیا

عضو جدید
سلام
ویندوز ویستا hysis3.1رو supportمی کنه؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

آخرین ویرایش:

ELHAM POURYA

عضو جدید
درخواست فوري

درخواست فوري

باز هم سلام:gol::gol:
يه پروژه در مورد HSE ميخوام
ميتونين كمكم كنين؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
باسلام و خسته نباشيد
من يه پروژه در مورد سيستم هاي كنترل فرآيند در مهنديس شيمي ميخوام
خيلي فوري نياز دارم و گرنه نمرم داغون ميشه!
اميدوترم مثل هميشه كارگشا باشين:gol:

مطالعه رفتار ديناميکي حلقه هاي کنترل Cascade
دانلود

باز هم سلام:gol::gol:
يه پروژه در مورد HSE ميخوام
ميتونين كمكم كنين؟

چگونگی تدوین استراتژی های طراحی ایمنی کار در سیستم مدیریت HSE
دانلود

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
سلام
ویندوز ویستا hysis3.1رو supportمی کنه؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه و در کل کار کردن با ویستا 1کم مشکلات داره!
می تونی امتحان کنی از اونجا که نصبشم فوق العاده راحته به امتحانش می ارزه!

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام به همه عزیزان
می خواستم بدونم کسی در زمینه اولتراسونیک کار کرده؟ویا مطلبی در این زمینه فقط در
مهندسی شیمی یا شیمی داره؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
یک مقاله در زمینه مهندسی شیمی براتون گذاشتم.

حذف رسوب آسفالتين توسط روش Ultrasonic Cavitations

دانلود

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

این اولین ارسال من هستش . امیدوارم کمکم کنید . چندتا سوال داشتم من دانشجوی ترم شش رشته شیمی کاربردی هستم و به امید خدا قراره امسال کنکور ارشد بدم .

سوال هایی که دارم :

2- برا کنکور ارشد بهترین منابع برا مطالعه هر درس ( شیمی معدنی و آلی و ...) چه کتابها و ... مناسب و بهترین هستند ؟
3- برا هر شاخه می شه ضرایب دروس رو بگین مثلا برا شیمی فیزیک وتجزیه و..... چه دروسی با چه ضرایب هستش ؟

و در آخر هم از هرکسی که کنکور ارشد رو تجربه کرده و می تونه برا موفقیت ما هم تجربه هاشو بگه ممنون می شم .اگه نکته ای - مطلبی و هرچیز دیگه ای که فکر می کنید به درد ما کنکوری ها می خوره خواهشا از ما دریغ نکنید و از همین جا از همگی سپاس گذارم. :gol:
سلام
راستش مهندسي شيمي با شيمي خيلي خيلي.................. متفاوته. بچه هاي م.شيمي تنها چند واحد شيمي پاس مي كنند.
كار مهندسين شيمي طراحي يك فراينده كه ميتونه فرايند هاي نفتي، پتروشيمي، گاز و يا صنايع معدني و .... باشه. در واقع شروع طراحي اين واحدها با مهندسين شيمي (پروسس) است. در ادمه هم طراحي يك سري از تجهيزات الات (در كنار مهندسين مكانيك، كه گاها همكاري را مي طلبد) را به عهده دارند.
البته در واحد هاي توليدي نظير شوينده ها در مراحل مختلف مهندسين شيمي و شيميست ها با هم همكاري دارند.
اميدوارم كمكي كرده باشم .
براي همين براي مابقي سوالات بايد از خود بچه هاي شمي كمك يگيري.:)
موفق باشي.

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی..:gol:
من ترم 8 را تموم کردم تابستون 6 واحد دارم و ترم آینده 14 واحد برام میمونه که 6 تاش آز و 3 تاش پروژست.میخواستم ببینم به نظرتون اگه بخوام از الان شروع کنم واسه ارشد بخونم میتونم موفق باشم ؟چقدر وقت نیاز دارم؟
معدلم 16.60
با تشکر

BALB

عضو جدید
سلام
راستش مهندسي شيمي با شيمي خيلي خيلي.................. متفاوته. بچه هاي م.شيمي تنها چند واحد شيمي پاس مي كنند.
كار مهندسين شيمي طراحي يك فراينده كه ميتونه فرايند هاي نفتي، پتروشيمي، گاز و يا صنايع معدني و .... باشه. در واقع شروع طراحي اين واحدها با مهندسين شيمي (پروسس) است. در ادمه هم طراحي يك سري از تجهيزات الات (در كنار مهندسين مكانيك، كه گاها همكاري را مي طلبد) را به عهده دارند.
البته در واحد هاي توليدي نظير شوينده ها در مراحل مختلف مهندسين شيمي و شيميست ها با هم همكاري دارند.
اميدوارم كمكي كرده باشم .
براي همين براي مابقي سوالات بايد از خود بچه هاي شمي كمك يگيري.:)
موفق باشي.

دوست عزیز از پاسختون ممنونم باز جای شکرش باقیه که شما یه جوابی دادی من الان چند روزه منتظر جوابم این دوست های دیگه پس کجان ؟

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام به همگی..:gol:
من ترم 8 را تموم کردم تابستون 6 واحد دارم و ترم آینده 14 واحد برام میمونه که 6 تاش آز و 3 تاش پروژست.میخواستم ببینم به نظرتون اگه بخوام از الان شروع کنم واسه ارشد بخونم میتونم موفق باشم ؟چقدر وقت نیاز دارم؟
معدلم 16.60
با تشکر

سلام مهندس جان .

من اگه جای شما بودم ( البته اگه عجله ای برای پایان تحصیلات ندارین ) ، ترم بعد رو مرخصی می گرفتم و با خیال راحت میشستم و درس کنکورم رو می خوندم و در ترم 10 اون 14 واحد رو برمیداشتم و درسم رو تموم می کردم .

اگه بار اول تونه می خواین کنکور بدین ( یعنی درس ها رو نخوندین ) کم کم شروع کنین ؛ اگر هم بار اولتون نیست ، اگه از مهر هم شروع کنید دیر نیست ، چون حداقل یک بار دروس رو خوندین و بیشتر وقتتون برای مرور و تکمیل نکات سال گذشته میره .

موفق باشین . :gol:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام

سوال هایی که دارم :

شیمی کاربردی و محض با مهندسی شیمی کاملا فرق دارند، در کلیه زمینه ها هم گرایش هم نوع واحدهایی که باید پاس کنند، مهندسی شیمی بسیار به رشته مکانیک نزدیک می باشد.
سوال دوم رو باید از بچه های رشته خودوتن سوال کنید، یک کاربر هست توی سایت نام پرنده نقره ای شاید ایشون بتون کمکتون کنن.
سوال سوم هم همینطور
پارسه و علوی و راهیان ارشد رو من پیشنهاد می کنم.
برنامه ریزی بستگی داره که چی باشه! ترم آخر باشه یا اینکه درس رو تمام کرده باشه؟
شما فقط کافیه لیسانس داشته باشی هر چی می خواد باشه میتونی توی هر رشته که می خوای شرکت کنی.

• Like
واکنش ها: BALB

ehsan-shimi

عضو جدید
غربال مولکولی

غربال مولکولی

سلام
در مورد غربال مولکولی مطلب لازم دارم .خیلی فوریه.

هایده

عضو جدید
تا اونجایی که تونستم نت رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
آخرین امیدم دیگه اینجاست. خواهشا اینو لطف کنید :

Quantum Chemistry: Dr. Mc Quarrie

پاسخ نامه شیمی کوانتوم دکتر مک کواری

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا اونجایی که تونستم نت رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
آخرین امیدم دیگه اینجاست. خواهشا اینو لطف کنید :

Quantum Chemistry: Dr. Mc Quarrie