سيالات ويسكوز يني سيالاتي كه ويسكوزيته بالايي دارن . مثل نفت - روغن غليظ و ...
ويسكوزيته هم كه همون گرانروي هست كه به مقاومتي كه سيال در مقابل حركت در خودش نشون ميده ميگن ويسكوزيته . مثلا آب كه روي زمين ميريزه راحت جاري ميشه ولي قير به سختي حركت ميكنه كه نشون ميده ويسكوزيته قير زياده .
در مورد تعيين نقطه جوش سيالات معمولي مث آب گزارش كار شيمي الي رو دارم ولي در مورد سيال ويسكوز كه ميگي ، من فكر ميكنم نقطه جوشش تقريبا برابر با نقطه اشتعال يا فلش پوينتش هست كه اينجوري flash point رو اندازه ميگيرن :
سيال رو توي مخزني كه زيرش شعله هست و يه دماسنجم بهش وصله ميريزن . هيمنجوري هي حرارت ميدن تا هي دما بره بالا . همزمان روي دهانه ظرف شعله كوچكي رو حركت ميدن ، به محض اينكه دما رسيد به جايي كه روي مايع شعله آتيش روشن شد ، دمارو از دماسنج ميخونن كه به اين دما ميگن نقطه اشتعال كه فكر ميكنم واسه سيالات ويسكوز اين دما با دماي جوش يكي باشه
سلام
می خواستم بدونم اساس کار یا ایجاد خلا در برج تقطیر در خلا چیه؟ (با اصول علمی)
سلام سلام
خوبین ؟ شدید نیاز به کمک دارم
چجوری میدونم پلاستیک ذوب شده و سپس چسبیده شده به فلز رو پاک کنم ؟
نمیتونم از حرارت استفاده کنم، نمیتونم بشورمش فقط میتونم یه مادهای بکشم روش تا تمیز شه ولی نمیدونم چی میتونه اون رو تو خودش حل کنه و اگه چیزی باشه من از کجا میتونم گیر بیارم
شدیدن حیاتیه، نبایدم به فلز آسیب برسونه هاااا
کمک کنین
چیکار کنم ؟ یه چی بگین بتونم انجامن بدم
پلیز هلپ می
اسید 99% میتونه میزان آسیبش به فلز هم کمه.
خوب راستشو بگو چه كارخرابي كردي؟ تا بهتر بتونن ماست ماليش كنن.
با سلام
در صورت امکان هر گونه مقاله درباره راکتور ها دارید ، بگذارید . Batch . CSTR . study . Unstudy
با تشکر
سلام من عضو جديد باشگاه هستم.
خوشحال می شوم به شما دوستان در زمينه پروژه هایتان کمک کنم.
اگر خودم هم نتوانستم دوستان زيادی برای اين منظور سراغ دارم.
من یک پروژه در زمینه : تاثیر نانو مواد بر خواص مکانیکی آلیاژهای آلومینیوم دارم ممنون میشم اگه بتونی کمکم کنی
یه گل خوشگل به آب دادم، الان دنبالشم ببینم که از آب درش میاره
salam. man dar morede padideye roosoob ghozari dar mobaddelhaye hararati matlab mikhastam mamnoon avamele marboote v hamchenin refrensaye bedard bokhor ro bi zahmat beferestin.
hamid.mechanic@gmail.com
در صفحات قبلی موجوده. جستجو با شما
موفق باشید
با سلام
در صورت امکان هر گونه مقاله درباره راکتور ها دارید ، بگذارید . Batch . CSTR . study . Unstudy
با تشکر
با سلام من یه تازه وارد مهندسی شیمی هستم تازه ترم دومم و میخوام از ترم دیگه تغییر رشته بدم و برم مهندسی عمران البته به توصیه چند دوست.حالا که شما خیلی هاتون فارغ التحصیل و یا دانشجوی ترم های آخر هستید میخوام بدونم کاری که دارم میکنم واقعا درسته یا خیر خواهش میکنم به دور از غرض ورزی و تعصب نسبت به رشته خودتون جواب بدید. تو رو خدا فقط درست و درمون جواب بدید نمیخوام آینده ام خراب بشه.
اگر مهندس زبده و خوبي باشيد هميشه كار برايتان فراهم است. .
با سلام من یه تازه وارد مهندسی شیمی هستم تازه ترم دومم و میخوام از ترم دیگه تغییر رشته بدم و برم مهندسی عمران البته به توصیه چند دوست.حالا که شما خیلی هاتون فارغ التحصیل و یا دانشجوی ترم های آخر هستید میخوام بدونم کاری که دارم میکنم واقعا درسته یا خیر خواهش میکنم به دور از غرض ورزی و تعصب نسبت به رشته خودتون جواب بدید. تو رو خدا فقط درست و درمون جواب بدید نمیخوام آینده ام خراب بشه.
عمران
از این رشته خوشم نمیاد
بر خلاف بازار کار که میگن عالیه برا عمران شما حقوقش رو هم بسنجین !
البته خودتون گفتین برای مهندسین عادی نه زبده ! خوب حقوق عمرانیا واقعن کمه
در مورد پارتی هم همه جا مشاهده میشه
تصمیم با خودتونه
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که
آیا شما اگه عمران بودین این سوال براتون پیش نمیومد که برین مهندسی شیمی و حال اگه تصمیم به تغییر رشته گریفتین و موفق شدین، آیا از کار خود پشیمون نخواهین شد و سوالات زیادی در ذهنتون پیش نمیاد ؟!
پاسخ گویی به سوالات بالا و مشابه این، میتونه شما رو توی نتیجه گیری کمک کنه
موفق باشین
موفق باشین
بايد بگم اصلا عمران با شيمي قايل مقايسه نيست.فارغ التحصيل بي سواد دانشگاه آزادي زياد داره عمران .مرگ بر دانشگاه آزاد كه داره زحمت هاي ما رو به باد مي ده.زماني ميگفتن طرف مهندس راه و ساختمان همه به ديد رئيس جمهور به طرف نگا مي كردن.اما الان چي دانشگاه آزاد واحد فلان 100 نفر مي گيره هر سال كه شايد باورتون نشه بعضي از اون شهرا 100 نفر دانش آموز پيش نداره منم كه از تهران نمي رم مثلا واحد فلان آباد كتول اسم بنويسم پس نتيجه اخلاقي واحد فلان آباد به مادر بزرگ هتونم بگيد شركت كنند اي شايد يه مهندس راهو ساختمان توپ شدند.با سلام من یه تازه وارد مهندسی شیمی هستم تازه ترم دومم و میخوام از ترم دیگه تغییر رشته بدم و برم مهندسی عمران البته به توصیه چند دوست.حالا که شما خیلی هاتون فارغ التحصیل و یا دانشجوی ترم های آخر هستید میخوام بدونم کاری که دارم میکنم واقعا درسته یا خیر خواهش میکنم به دور از غرض ورزی و تعصب نسبت به رشته خودتون جواب بدید. تو رو خدا فقط درست و درمون جواب بدید نمیخوام آینده ام خراب بشه.