اشکان فروتن
مدیر بازنشسته
توی تالار مهندسی شیمی ، یه تاپیک به نام "جداکننده" داریم
ببین ، شاید چیز به درد بخوری پیدا کردی !
ببین ، شاید چیز به درد بخوری پیدا کردی !
چرا کسی جواب سوالم رو نمی ده ؟ حداقل یه نگاهی به درخواستم بندازین
حل المسایل تریبال می خوام خواهش می کنم اگه کسی داره مضایقه نکنه
mishe ye ketab mechanic sayalat khub va ravun behem moarefi kokid![]()
آره هست ولی فصل 9 به بعد رو نداره.بازار کتاب ، حل تمرین تریبال !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
اشکان جان این تاپیک چرا این طوری شده؟ آغازگر این تاپیک کاربری بنام رضا بود از بچه های پلیمر و بعدش هم این عنوان تاپیک هم یک شکل پروانه داشت! اما حالا هیچ کدوم از این ها نیست بی زحمت بررسیش کن و برطرفش کن..چون یادگاری بود از طرف رضا.... من خیلی حساس هستم!
توی اینترنت فراوونه . یه سرچ فقط لازمهسلام
تئوری آز شیمی عمومی رو از کجا گیر بیارم؟
ممنونم بهتاش جان!
امروز استاد رو دیدم بالاخره تو کارخونه و موضوع رو ف ی ل ت ر انتخاب کردیم.(البته مخالف بود دلیلش رو هم تو خط آخر میگم جریانات داره که بالاخره قبول کرد)
حالا منبع انگلیسی میخام کسی سراغ داره جایی که بشه ازش مقاله جدید در مورد ف ی ل ت ر ها دانلود کرد؟
اگر چیز فارسی جدید هم باشه ممنون میشم.
کارخونه خودش چند سال پیش یک ف ی ل ت ر هیبرید (کیسه ای + اکلتریکی) زده و کلی هم تحقیق کردن.گفتن اگر مطالبت جدید نباشه اصلاً پیش ما نیا!
با تشکر از همه!![]()
منظور شما درباره همون کارخانه سیمان می باشد؟ یعنی فیلـترهای بکار رفته برای تهیه سیمان؟ممنونم بهتاش جان!
امروز استاد رو دیدم بالاخره تو کارخونه و موضوع رو ف ی ل ت ر انتخاب کردیم.(البته مخالف بود دلیلش رو هم تو خط آخر میگم جریانات داره که بالاخره قبول کرد)
حالا منبع انگلیسی میخام کسی سراغ داره جایی که بشه ازش مقاله جدید در مورد ف ی ل ت ر ها دانلود کرد؟
اگر چیز فارسی جدید هم باشه ممنون میشم.
کارخونه خودش چند سال پیش یک ف ی ل ت ر هیبرید (کیسه ای + اکلتریکی) زده و کلی هم تحقیق کردن.گفتن اگر مطالبت جدید نباشه اصلاً پیش ما نیا!
با تشکر از همه!![]()
بهتاش جان ، من تاپیک هایی که حاوی سوالات بود رو با این تاپیک ادغام کردم ، بنابراین اولین تاپیکی که پست قدیمی تر داشت ، میشه پست اول این تاپیک
من از آقا رضا معذرت میخوام که اسمش از اول تاپیک برداشته شد .
حالا راهی داره برای اینکه ببریمش به پست اول ؟
اون شکل پروانه هم باعث میشد که انتخاب شماره صفحات سخت بشه ، به همین دلیل حذفش کردم . . .
حسین جان من چندتا مقاله در زمینه سیمان دارم اگه به درد میخورن تا برات آپلود کنم.
جامدسازي وتثبيت خاک آلوده به فلزات سنگين توسط سيمان پرتلند
ارزيابي کيفي سرباره ذوب آهن اصفهان به منظور توليد سيمان سرباره اي
مطالعه آزمايشگاهي تثبيت و جامدسازي لجن صنايع آبکاري فلزات
یکی دیگه هم هست که لاتین می باشد:
Investigating the Set and Strength Behaviors of Blast-Furnace Slag Blended Geopolymer Cement Based on Natural Pozzolan
اشکان جان بابت پروانه هم خودت زحمتش رو بکش.
سلام
دوباره می گم !!
کسی هست که درباره
آزمایشگاه کنترل کیفی
مواد غذایی بتونه به من
کمک کنه ؟
کمی بیشتر توضیح بدهید لطفا.. مقاله نیاز دارید؟ اگر مقاله بخواهید می توانم کمکتون کنم در غیر اینصورت تعداد کاربران صنایع غذایی فعلا در تالارها خیلی کم می باشد.سلام
دوباره می گم !!
کسی هست که درباره
آزمایشگاه کنترل کیفی
مواد غذایی بتونه به من
کمک کنه ؟
به دلیل اینکه شیمی فیزیک از درس تخصصی مهندسی شیمی نمی باشد ، کسی معمولا" جزوه آنرا نگه نداشته و بنابراین بایدکمی صبر کنید تا کاربران فعال تالار در صورت امکان ، این جزوه را برای شما در سایت قرار دهند.اگر ممکن است برای من جزوه درس شیمی فیزیک را بزارید
با تشکر
کمی بیشتر توضیح بدهید لطفا.. مقاله نیاز دارید؟ اگر مقاله بخواهید می توانم کمکتون کنم در غیر اینصورت تعداد کاربران صنایع غذایی فعلا در تالارها خیلی کم می باشد.