و این پاورپوینت رو دانلود کنید نمودارها و فرمولها و جواب سوالاتتون رو درش پیدا میکنید:
واقعا ممنون
و این پاورپوینت رو دانلود کنید نمودارها و فرمولها و جواب سوالاتتون رو درش پیدا میکنید:
سلامدوستان خیلی ممنون. اون روز نشستم فکر کردم. انتقال حرارت جابجایی اجباری تحت نیروهای شناوری صورت می گیره، و انتقال حرارت غیر شناوری مربوط میشه به انتقال حرارت جابجایی آزاد.
دقیقا همینه ..منم بااین موافقمسلام
اینطور که من اطلاع دارم شما دقیقا برعکس میگویید ...
جابجایی اجباری زمانی رخ می دهد که سیال توسط یک نیروی خارجی (توسط پمپ، فن و یا باد)، به صورت اجباری بر روی یک سطح جریان پیدا کند. جابجایی آزاد زمانی اتفاق می افتد که حرکت سیال توسط نیروی شناوری که به خاطر اختلاف چگالی (که در اثر گرادیان دمایی در سیال رخ می دهد) است، صورت گیرد.
...؟
سلام اگه محلول 10 ددرصد اسید اتیک با اب داشتیم خواص فیزیکی مثل ویسکوزیته و چگالی و ضریب فراریت رو چه جوری بدست بیارم؟
برای سوال دومتون ..
قانون دوم ترمودینامیک می خواهد بگوید که اگر تغييرات آنتروپی مثبت باشد فرايند خودبخود است و در صورت منفی بودن آن تحول غير خودبخود است و اگر S = 0∆ باشد سيستم ما در يک حالت تعادل است...
رودلف کلازيوس هم در تلفيق قوانين اول و دوم ترموديناميک گفته است انرژی جهان ثابت است و آنتروپی جهان ميل به سوی يک ماکزيمم دارد. بطور خلاصه می توان گفت که تمام تحولات طبيعی هميشه بطور خود بخود به سوی تعادل پيش می روند و اين خود بيانی از قانون دوم ترموديناميک است طبق گفته های کلازيوس ممکن نيست حرارت از يک منبع سرد به يک منبع گرمتر بصورت خودبخود منتقل شود.
پس به صورت خور به خودی به سمت بی نظمی بیشتر می ریم ... تا به بیشترین بی نظمی که حالت تعادل هست برسیم !!!
سلام دوستان ؛ اینجا کسی هس که راجع به ارتقا یه پالایشگاه گازی مقاله ای داشته باشه؟؟؟ یا حداقل بتونه راهنماییم کنه که من چیکار کنم؟؟ یه پروژه دارم که یه هفته واسش بهمون فرصت دادن اما من نمیدونم اصن چیکار کنم حتی اینکه رو کدوم پالایشگاه کار کنم نتیجه سریع تری میگیرم یا...اصن هیچ کاری نتونسم بکنم هنوز تا آخر هفته وقت دارم فقطتوروخدا اگه کسی هس که میتونه کمک کنه بگه ممنووون
سلام عزیزان. چند تا سوال داشتم. ممنون می شم کمکم کنین
1- green acid ها شامل چه اسیدایی هستن؟
به ترکیبات مختلف آب با مشتقات نفتی سولفونیک اسید گفته میشه که از محصولات تصفیه سازی روغن های سفید با سولفوریک اسید بدست می آیند ...اسید سبز یک نام تجاری هست که به این دسته اسید های زیستی اطلاق می شود ...
![]()
C30H15FeN3Na3O15S3
2- از کجا بفهمیم یه اسید , green acid هست یا نیست؟
در پیوست فایلی قرار دادم که به مقایسه ویژگی های اسید استیک با اسید سبز پرداخته ... از روی اون و ویژگی هاش میشه تشخیص داد ....
برای مثال ارزش اسیدی استیک اسید حدود 907 ه اما ارزش اسیدی اسید سبز حدود 675 ه ...
3- یه اسید وقتی توی آب حل میشه قطبی میشه؟؟ از کجا بفهمیم قطبی میشه یا نه؟
من تو شیمی خیلی قوی نیستم ... ولی فکر کنم چون آب قطبیه .. جواب میشه بله ...خب محلولی که بیشترش آبه قطبی خواهد بود ...
4-اسیدهای چرب همشون غیر قطبی اند. میشه اسیدی چرب باشه , قطبی هم باشه؟
خیر ... اسید های چرب همشون غیر قطبی هستند ..
با تشکر از لطف شما![]()
سلام دوستان
منظور از recap توی صنعت چیه؟
این منومر بعد از پلیمریزه شدن دارای باندهای دوگانه کونژوگه (یک درمیان) خواهد بود بنابراین با دوپ کردن آن ( چه بصورت مثبت (یعنی گرفتن الکترون از اربیتالهای پی آن) و چه بصورت منفی (یعنی دادن الکترون به اربیتالهای پی آن)) می توان این پلیمر را رسانا نمود
دوپ کردن یعنی چی؟؟؟؟؟؟ به انگلیسی چی میشه؟؟؟؟؟
===========================================================
کونژگه = مزدوج ؟=یک در میان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این ها با هم هم معنی اند یا فرق دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی چی؟؟؟؟
=======================================
مسمومیت کاتالیست به چه روش هایی صورت میگیرد؟؟؟؟؟توضیح خلاصه دارید؟؟؟؟؟؟؟به انگلیسی چی میشه؟؟؟؟
============================
پارامتر حلالیت هانسن چیه(مربوط به انحلال پلیمر)؟؟؟به چه در د میخوره؟؟؟؟
ممنون دوست عزیز
ولی من اصلا متوجه نشدم وقتی میگن یه پایپ recap شده یعنی چکارش کردن؟
......../سلام
http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jp208377t
Role of Glucose in Enhancing Stability of Aqueous Silica Gels Against Dehydration
http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/19443994.2012.728053
Ethanol dehydration by pervaporation using microporous silica membranes
ممنون![]()
........../سلام.
لطفا:
The Solubility of Gases in Liquids
http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/cr60242a003
-----------------------
Theoretical derivation of partition coefficient from solubility parameters
http://pubs.acs.org/action/doSearch...chArea=title&type=within&publication=40026047
با سلام، یه مقاله راجع به روغن سوخته و روشهای جدید بازآوری روغن سوخته میخواستم.
سلام دوستان امیدوارم سوالم رو جای درستی پرسیده باشم
چطوری میتونم آمار واردات یک ماده رو پیدا کنم؟!!
نیاز به نامه خاصی داره ؟
سلام دوستان
اینجا کسی میتونه تخمین رنیه کنه برای ارشد؟؟؟؟؟؟؟
مثلا"کسی میدونه که اگره همه درسارو حدود 30درصد بزنیم ولی کنترل رو صفر بزنیم حدود چند میشه رتبه ؟
لطفا"راهنمایی کنید