درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

engmr

عضو جدید
سلام یه آلیاژکبالت دارم که میخام کبالت راازش جدا کنم چیکار کنم اگه میشه واسم ایمیل کنیدeng.mrwelding@yahoo.com

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
با سلام

دوستان موضوع سمینار من در مورد تزریق مواد شیمیایی به جهت جلوگیری از هیدرات گازی است کسی از دوستان در این زمینه میتونه مرا کمک کنه؟
درود داداش بهنام............
خوبی؟
فکر میکنم استفاده از مواد حلال تر میتونه کمک کنه
مثل بنزن که از آب میره تو تولوئن اما آب و تولوئن قاطی نمیشن
اینطوری میشه با انتقال مواد هیدروکربنی به یه حلال دیگه آب رو ازش جدا کرد و از تشکیل هیدرات جلوگیری کرد.

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام یه آلیاژکبالت دارم که میخام کبالت راازش جدا کنم چیکار کنم اگه میشه واسم ایمیل کنیدeng.mrwelding@yahoo.com
دوست من
قرار دادن ایمیل تو باشگاه خلاف قانون ه
لطفا رعایت کن
موفق باشی
.........................................................................
در مورد سوالت .....
شاید بشه با قرار دادن آلیاژ تو یه محیط مثل پیل و محلول فلزات اضافی چسبیده به کبالت اونارو ازش جدا کنی
البته این راه حل مثل پیچوندن لقمه دور سرت میمونه:)

s.matavos

عضو جدید
سلام
ميشه توضيح بيشتر بدين قبلش بگم من گرايشم شيمي تجزيه است يه كم اطلاعاتم در اين زمينه كمه .ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين
درود. با توجه به محل شغلیتون، بهتون پیشنهاد میشه که کار با نرم افزار های مهندسی شیمی از جمله همین hysys رو در حد مبتدی بلد و آشنا باشید.

م.ش.

عضو جدید
سلام. من دانشجوی ترم 4 ارشد مهندسی شیمی هستم.موضوع پایان نامه من خشک کن های دروازه ای است کسی میتونه مطلبی در اختیارم قرار بده.ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

SCIENSE

عضو جدید
اگه کسی کتاب molecular thermodynamics of fluid-phase equlibrium رو داشته باشه حاظرم به قیمت 15.000 تومن ازش بخرم و البته کتاب نسبتا تمیزیم باشه​

parvin_k

عضو جدید
كسي هست ك تو پالايشگاه مشغول ب كار باشه؟..من ارشد شيمي تجزيه هستم و يه مدت كوتاهي هست ك تو يه پالايشگاه كار ميكنم..ب يه سري اطلاعات نياز دارم...

Informer.Co

عضو جدید
با سلام خدمت دست اندرکاران این پست
در صورت امکان یک یا چند مقالهء "جامع" یا "خیلی تخصصی" در رابطه با موضوع زیر میخواستم؛
Energy Saving in Buildings
ایرانی یا خارجی بودنش مهم نیست، فقط درصورت امکان به زبان انگلیسی باشه!
با سپاس فراوان

s.matavos

عضو جدید
اگه کسی کتاب molecular thermodynamics of fluid-phase equlibrium رو داشته باشه حاظرم به قیمت 15.000 تومن ازش بخرم و البته کتاب نسبتا تمیزیم باشه​
قیمت نو ئه این کتاب الان در بازار تحت نظارت اصناف 55000 تومن هست و دسته دوم این کتاب یه قیمت حدودا 22 تا 35 هزار تومن فروخته میشه.

s.matavos

عضو جدید
كسي هست ك تو پالايشگاه مشغول ب كار باشه؟..من ارشد شيمي تجزيه هستم و يه مدت كوتاهي هست ك تو يه پالايشگاه كار ميكنم..ب يه سري اطلاعات نياز دارم...
اکثر بچه های مهندسی شیمی اینجا، در بخش صنعتی مشغول به کارن.

s.matavos

عضو جدید
سلام چطوری میشه آلیاژکبالت راکه توتیزآب حل شده خالص سازی کرد ونهایتا کبالت خالص داشت
سلام. کبالت یکی از آلیاژ هایی هست که خیلی سخت از محلول های اینچنینی جدا میشه. راحت ترین و بهترین راهی که من بهتون پیشنهاد میدم، استفاده از کیت خالص سازی HisPur هست به همراه این مواد:
بافر MES
ممانعت کننده halh protease
اوره با خلوص آزمایشگاهی
فردی که آشنایی کامل با نحوه استفاده از این کیت رو داشته باشه.

SCIENSE

عضو جدید
قیمت نو ئه این کتاب الان در بازار تحت نظارت اصناف 55000 تومن هست و دسته دوم این کتاب یه قیمت حدودا 22 تا 35 هزار تومن فروخته میشه.
نه اينطور نيست هر جا من رفتم قيمت كتاب 35 تومن بود كه بالاخره يجا تونستم به قيمت 25 تومن نو شو ژيدا كنم

zohreh_m356

عضو جدید
چرا کسی جواب نمیده؟:cry: من یه مقاله انگلیسی در مورد برج های جذب یا شیرین سازی در برج ها یا پکینگ یا سینی ها یا افت فشار برج ها و یا موضوع های مشابه می خوام خواهششششششششش میکنم کمکم کنید .

ایلیا33

عضو جدید
چرا کسی جواب نمیده؟:cry: من یه مقاله انگلیسی در مورد برج های جذب یا شیرین سازی در برج ها یا پکینگ یا سینی ها یا افت فشار برج ها و یا موضوع های مشابه می خوام خواهششششششششش میکنم کمکم کنید .

امیدوارم اینا بدردت بخورن
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...p8a2wjNFcqaMxe9E0vdNCnQ&bvm=bv.41867550,d.d2k
http://demonstrations.wolfram.com/DistillationColumnCalculationIncorporatingPressureDropEffect/
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...Gg9UT0uaneCABrHk6nTL_rA&bvm=bv.41867550,d.d2k
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...ecpgMADhM7Cc7n8_yUMq_0g&bvm=bv.41867550,d.d2k
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...lVT1kOmBh8oihTbDCVCM_Bg&bvm=bv.41867550,d.d2k
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/apj.1633/abstract

آخرین ویرایش:

R.BAHREINI

عضو جدید
تعيين جنس *****

تعيين جنس *****

سلام
اطلاعاتي در خصوص نحوه تعيين جنس media ***** لازم دارم . ( تست هاي ساده ازمايشگاهي )
چطور ميتونم فرق بين اين چهار جنس رو بفهمم ( polyester-polypropylene-glass-nylon ) وهر كدوم در چه مواقعي استفاده ميشه ( بجز شرايط دمايي )
با سپاس

m3r

عضو جدید
چند سوال در مورد قوانین کمیکار

چند سوال در مورد قوانین کمیکار

سلام.
ببخشید نمیدونم جای درستی رو برای سوالم انتخاب کردم یا نه؟
من رشته الکترونیک هستم و میخواستم تو مسابقات کمیکار شرکت کنم و چون از تبدیلات شیمیایی سر در نمیارم میخوام از صفحه خورشیدی و منیزیم برای تابوندن نور به صفحه خورشیدی استفاده کنم
حالا سوال:
1-این روشی که میخوام استفاده کنم با قوانین مغایرتی نداره؟
2-برای توقف ربات میخوام به وسیله یه سیستم الکترونیکی مسافت طی شده رو تشخیص بدم و بعد منیزم رو خاموش کنم.این با قوانین مغایرت نداره؟
در کل اگه بخوام برای سیستم ترمز از تشخیص الکترونیکی استفاده کنم از چه سیستمی میتونم استفاده کنم؟

H-Engineer

عضو جدید
سلام.طبق قوانین اگه از ماشین دود یا بخار بلند شه ماشین حذفه.
دور پنجم،توی کرمانشاه یه تیم از این سیستم استفاده کرد که حذفش کردن

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام.
ببخشید نمیدونم جای درستی رو برای سوالم انتخاب کردم یا نه؟
من رشته الکترونیک هستم و میخواستم تو مسابقات کمیکار شرکت کنم و چون از تبدیلات شیمیایی سر در نمیارم میخوام از صفحه خورشیدی و منیزیم برای تابوندن نور به صفحه خورشیدی استفاده کنم
حالا سوال:
1-این روشی که میخوام استفاده کنم با قوانین مغایرتی نداره؟
2-برای توقف ربات میخوام به وسیله یه سیستم الکترونیکی مسافت طی شده رو تشخیص بدم و بعد منیزم رو خاموش کنم.این با قوانین مغایرت نداره؟
در کل اگه بخوام برای سیستم ترمز از تشخیص الکترونیکی استفاده کنم از چه سیستمی میتونم استفاده کنم؟
بخاطر متراژ بالا و زمان محدودی که برای مسابقه در نظر میگیرن فکر نمیکنم استفاده از صفحه ی خورشیدی جواب بده
توصیه از یه م.شیمی برای تهیه ی پیل الکتروشیمیایی کمک بگیری;)
استفاده از هرگونه سیستم های الکترونیکی کنترل کننده برای نگه داشتن ماشین غیر مجاز شده
حتی سیستم های هوش مصنوعی که قبلا مجاز بود:)
موفق باشید.

m3r

عضو جدید
سلام.
ممنون از پاسختون
ولی یه نفر به اسم آقای مهرآبادی از تهران اومد شهر ما و یه کلاس گذاشت که گفت اگه تغذیه قسمت الکترونیک رو از طریق واکنش شیمیایی به دست بیاد مشکلی نیست!
و گفت که یه نفر هم از سنسور مادون قرمز برای اندازه گیری سطح ماده ای که واکنش شیمیایی انجام میده گذاشته تا اگه از یه حدی کمتر شد ماشین رو متوقف کنه!

shahrameng

کاربر فعال
سلام دوستان
من ترم اخر تبدیل انرژی (مکانیک) هستم و دنبال یه موضوع برای پروپوزال هستم ولی متاسفانه در خصوص موضوعی که میخوام کار بکنم مقاله گیر نمیارم و بعید میدونم که راجع به این موضوع کار نشده باشه
عنوان موضوع کلی اولیه :
electrical heat tracing in piping system
که یه سیستمی هست که یک یا چند المنت حرارتی(الکتریکی)در کنارخط لوله کار میشه و محصول داخل لوله را تا مقصد گرم نگه میداره و من میخوام تو مدلینگ یا شبیه سازی یا بهینه سازی پروپوزال بدم ترجیحا با نرم افزار فلوئنت ولی هرجی تو نت و ساینس دایرکت سرچ می کنم مقاله ای پیدا نمی کنم که ببینم قبلا چه کاری شده
این موضوع جدید نیست و قطعا روش کار شده مثلا تعداد المنت و ارایش المنت ها دور محیط لوله و... مهمه ولی چیزی پیدا نمی کنم مطالب زیادی انواع روش الکتریکی و انواع کابل وجود نداره کسی در این خصوص کار کرده؟
اگه دوستان بتونن کمک کنن ممنون میشم
لطفا هرچی دارید بزارید (اگه مقاله باشه که بهتره)ک

s.matavos

عضو جدید
سلام دوستان

من ترم اخر تبدیل انرژی (مکانیک) هستم و دنبال یه موضوع برای پروپوزال هستم ولی متاسفانه در خصوص موضوعی که میخوام کار بکنم مقاله گیر نمیارم و بعید میدونم که راجع به این موضوع کار نشده باشه

عنوان موضوع کلی اولیه :

electrical heat tracing in piping system
که یه سیستمی هست که یک یا چند المنت حرارتی(الکتریکی)در کنارخط لوله کار میشه و محصول داخل لوله را تا مقصد گرم نگه میداره و من میخوام تو مدلینگ یا شبیه سازی یا بهینه سازی پروپوزال بدم ترجیحا با نرم افزار فلوئنت ولی هرجی تو نت و ساینس دایرکت سرچ می کنم مقاله ای پیدا نمی کنم که ببینم قبلا چه کاری شده
این موضوع جدید نیست و قطعا روش کار شده مثلا تعداد المنت و ارایش المنت ها دور محیط لوله و... مهمه ولی چیزی پیدا نمی کنم مطالب زیادی انواع روش الکتریکی و انواع کابل وجود نداره کسی در این خصوص کار کرده؟
اگه دوستان بتونن کمک کنن ممنون میشم
لطفا هرچی دارید بزارید (اگه مقاله باشه که بهتره)ک
سلام مهندس. بعنوان کسی که ارشد مهندسی شیمی می خونه، بیش ار این از دستم بر نمیاد. فکر کنم بچه های تالار خودتون راحت تر بتونن کمک کنن.
اما به از هیچ هست. خدمت شما:

پیوست ها

• DesignGuide.pdf
    2 مگایابت · بازدیدها: 0
  • Heat Tracing Systems.pdf
    765.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

shahrameng

کاربر فعال
مرسی دوست من خیلی لطف کردی
این پستو تو تالار مکانیک و برق گذاشتم بچه ها هیچ کمکی نکردن
اینجا دیدم دوستان فعال ترند
بازم ممنونم

دوستان اگه مقاله ژورنالی داشتند بزارند ممنون میشم

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام.
ممنون از پاسختون
ولی یه نفر به اسم آقای مهرآبادی از تهران اومد شهر ما و یه کلاس گذاشت که گفت اگه تغذیه قسمت الکترونیک رو از طریق واکنش شیمیایی به دست بیاد مشکلی نیست!
و گفت که یه نفر هم از سنسور مادون قرمز برای اندازه گیری سطح ماده ای که واکنش شیمیایی انجام میده گذاشته تا اگه از یه حدی کمتر شد ماشین رو متوقف کنه!
دوست من از قطعات الکترونیکی میشه استفاده کرد اما فقط برای حس تغییرات تو واکنش شیمیایی
مثلا یه سیستم ترمز رایج و دقیق سیستم تیتراسیونه که با یه شناساگر تو محیط تغییر فرکانس ایجاد میکنن و با یه حسگر الکترونیکی این تغییر فرکانس رو بعنوان کلید قطع و وصل مورد استفاده قرار میده
اما کد نویسی قطعات الکترونیکی برای متوقف کردن ماشین تو یه متراژ رو منع کردن ;)

zeuskhan

عضو جدید
سلام . خسته نباشید
آقا کسی نیست که اطلاعات صنعتی یا فیلمی در زمینه تولید پولیش واکس ها برای براق سازی داشته باشه؟
البته توی نت یا سایت هایی مثل ehow یه سری اطلاعات هست ولی میخواستم ببینم اگه کسی توی این زمینه کار کرده و از نحوه ی تهیه مواد اولیه و قیمتشون خبر داره ٫ لطف کنه;) کمک کنه بهم

YaZahra313

عضو جدید
درخواست کمک

درخواست کمک

سلام من در زمینه ی زبان خیلی مشکل دارم به نظرتون چیکار کنم:cry:

mkshojaei

عضو جدید
سلام من در زمینه ی زبان خیلی مشکل دارم به نظرتون چیکار کنم:cry:

با سلام اگه بتونید از کلاسهای آموزش زبان شروع کنید خوبه یا اگه نمی تونید کلاس برید سعی کنید کتاب یا مقاله یا هر مطلب انگلیسی رو
پیدا کنید و کم کم ترجمه کنید

بالا