سلام دوستان
كسي ميدونه naphtha crackers يعني چي؟ و به فارسي معني آن چه عبارتي مي شود؟
واحدی هست که در آن شکست ملکولهای نفتا صورت میگیره
مثل hydro cracker ترجمه خاصی نداره
سلام دوستان
سلام به همه بچه های مهندسی شیمی.اگر کسی در مورد طراحی کندانسور با نرم افزار مطلب اطلاعاتی داره لطفا یه جوری به ما برسونه .
سلام دوستان
ba salam be hameye mohandesine aziz .az dostaei ke arshad mikhonan ya khondan ye soal daram inke baraye zaban fani che manbaei ro ba man pishnahad midid?dar zemn man mikham mohandesi shimi sherkat konam.merc.
سلام دوستان
طبق روابط تبدیل:
2000lb=1ton
و 1000kg=1ton
در صورتی که 2000lb=908kg
دلیل وجود این تناقض چیه؟
لطفا سریعتر به اطلاع برسونید.
با تشکر![]()
1 lb = 0.454 Kg
1 ton = 2205 lb
1 kg = 2.205 lb
درخواستتون رو همینجا قرار دادید کافیه فقط باید مدام به اینجا سر بزنیدسلام مرجان هستم 30 ساله از تهران من با این سایت نتونستم اونجور که باید و شاید اشنا بشم اما سوالی دارم در مورد شاخه ی الکترو پلیتینگ ( نحوه ی ساخت و ترکیب گرم بر لیتر یک الکترولیت چربی گیر گرم اهن) تورو خدا بهم بگین در کدوم قسمت سیات شما این سوال رو مطرح کنم تا بتونم به جوابش برسم ممنونم sepide_sepideee@yahoo.com
جدول تبدیل واحدتون اشتباه هستش گویا
کد:1 lb = 0.454 Kg 1 ton = 2205 lb 1 kg = 2.205 lb
سلام
ممنون دوست عزیز
تو کتاب :
اصول بنیانی و مبانی محاسبات در مهندسی شیمی
نوشته ی دیوید هیمل بلاو
ترجمه ی دکتر مرتضی سهرابی استاد دانشگاه پلی تکنیک تهران
نوشته شده شک دارم اشتباه کرده باشه.
اگه میشه در مورد صحت مسله کمکم کنید.![]()
سلام
ممنون دوست عزیز
تو کتاب :
نوشته ی دیوید هیمل بلاو
سلام من خيلي مطلب دارم به ايميلم آدرس بده تا بهت بدم:meisam_mohamad@yahoo.comسلام دوستان. مقاله در مورد برج های خنک کننده میخواستم.
ممنون
خوب من شک ندارم که اشتباه کرده
تا اونجا هم که یادمه و این درس رو پاس کردم، یک پوند رو برابر با 0.454 کیلوگرم گرفتیم
میتونین به سایت زیر هم مراجعه کنید، به صورت آنلاین براتون تبدیل واحد انجام میده
Click here
مهمترین دلیل برای بیان اشتباه در محاسبات صورت گرفته که شما رو گیج نیز نموده، همین پست اول شما هستش، که دلیلش رو پرسیده بودین
با محاسبه و تبدیل آحادی که من گذاشتم، میتونین محاسبات رو انجام بدین و به نتیجه مطلوب برسین
سایتها و برنامه های زیادی هستند که تبدیل آحاد رو انجام میدن، یا همینطور، جداول موجود که می تونین از نت دانلود کنید
سلام
ممنون دوست عزیز
تو کتاب :
نوشته ی دیوید هیمل بلاو
891103046 عزیز با سلام
در مورد این تبدیل واحدها هم من مطئمنم. تا اونجایی هم که میدونیم کتاب هیمل بلاو تبدیل 1 پوند رو 454 گرم گفته.
GNMS
خوب من شک ندارم که اشتباه کرده
تا اونجا هم که یادمه و این درس رو پاس کردم، یک پوند رو برابر با 0.454 کیلوگرم گرفتیم
میتونین به سایت زیر هم مراجعه کنید، به صورت آنلاین براتون تبدیل واحد انجام میده
Click here
مهمترین دلیل برای بیان اشتباه در محاسبات صورت گرفته که شما رو گیج نیز نموده، همین پست اول شما هستش، که دلیلش رو پرسیده بودین
با محاسبه و تبدیل آحادی که من گذاشتم، میتونین محاسبات رو انجام بدین و به نتیجه مطلوب برسین
سایتها و برنامه های زیادی هستند که تبدیل آحاد رو انجام میدن، یا همینطور، جداول موجود که می تونین از نت دانلود کنید
ما 2 تا ton داریم. یکی Ton متریک هست که به صورت Tonne نشون میدن و همون 1000 کیلوگرم هست و یکی ton بریتانیایی که برابر 2000پوند هست و بهش معمولاً short ton یا ton میگن.
سلام ... از راهنمای سایت استفاده کردم و امیدوارم سوالم و جای مناسبی مطرح کرده باشم...
؟مقادیر ضریب های ثابت a و b در معادلات van der waals و redlich/kwong چه جوری بدست میاد؟
اگه اشتباه نکنم http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/images/smilies/confused.gif این مقادیر با توجه به اینکه منحنی دما ثابت بحرانی , در نمودار p-v دارای یک نقطه عطف افقی در نقطه بحرانی است بدست می آید....
دنبال راه حل ریاضیش هستم؟؟؟