سلامبچه ها من پایان نامم مرکز نمایش و آموزش فرش دستبافت آذربایجان هست. استادم گفتن دو نمونه کار بیار.یکی خارجی و یکی ایرانی.کلا دوتا موزه فرش پیدا کردم یکی تو ایرانه یکی تو باکو. کسی هست مدارک این دوتارو داشته باشه؟
سلام برای فضاهای اکسپو بهتره به سایت های رسمی شون مراجعه کنی مثلا اکسپو میلان و.....EXPO
سلام دوستان
موضوع پایان نامه من اکسپو هست اگر اطلاعاتی درمورد برنامه فیزیکی یا .... دارید بهم کمک کنید . سایت هم شهر آفتاب هست که نمایشگاه بین المللی در اون طراحی شده در کنار اون یک زمینی هست که تو برنامه های درازمدت برای طراحی اکسپو در نظر گرفته شده توسط شرکت یادمان سازه
با نظر استاد راهنما من باید اکسپو در کنار نمایشگاه طراحی کنم
ولی هیچی در موردش نمیدونم اگر کتاب - سایت .............. معرفی کنید ممنون میشم![]()
سلام دوستان نظرتون درباره کودکستان برای طرح نهایی چیه ؟ممنون میشم نظرتونو بگین !![]()
باسلامدوستان پروژه های آماده پایان نامه رو از کجا میشه تهیه کرد؟البته منظورم پولی نیستا.برا دانلود رایگان می خوام
سلام دوستان
بچه ها کسی میدونه متن رساله پایان نامه بایستی با چه فونتی نوشته بشه؟........یاقوته؟!
مشاهده پیوست dastor amal haye tanzim negaresh arshad.rarاینم دستور عمل های نگارشسلام دوستان
بچه ها کسی میدونه متن رساله پایان نامه بایستی با چه فونتی نوشته بشه؟........یاقوته؟!
و سوال بعدی اینکه تعداد عکسایی که تو رساله برای بخش مبانی نظری و اقلیم استفاده می کنیم باید چنتا باشه.همون طوری که گفتم منظورم عکسای مربوط به خود پروژه که شامل نماها، برش و پرسپکتیو و...میشه نیستا.مثلا تو بخش خاستگاه رقص چنتا عکس و با چه ابعادی میتونیم قرار بدیم؟...نسبت خاصی بین متن و عکس وجود داره یا نه؟
مرکز شما و رقص های ایینی ایران منظورتون هست؟سلام دوستان
موضوع پایان نامه من مرکز هنرهای آیینی و نمایش اقوام هست ( تازه استارت زدم اسمش دقیق مشخص نیس....ولی تو همین فرمته )
اگه مطالعاتی یا نمونه موردی تو این زمینه دارین ممنون میشم اینجا بزارین
مدارک یا مطلبی از این کار دارین؟مرکز شما و رقص های ایینی ایران منظورتون هست؟
دکتر رییسی در دانشگاه قزوین این مورد رو راهنما یی کردندمدارک یا مطلبی از این کار دارین؟