sami_arch999
عضو جدید
سلام دوستان خوب،من برای پایان نامم به یه سری اطلاعات (عکس،پلان،مطالب و...)در مورد مناطق توریستی تفریحی کنار دریا احتیاج خیلی فوری دارم لطفآ کمکم کنین 

ّببین اینا به درد میخورهسلام دوستان خوب،من برای پایان نامم به یه سری اطلاعات (عکس،پلان،مطالب و...)در مورد مناطق توریستی تفریحی کنار دریا احتیاج خیلی فوری دارم لطفآ کمکم کنین![]()
شاید چون به انگلیسی سرچ نکردی چیزی پیدا نکردیسلام رفقا
موضوع پایان نامه من طراحی و ساخت آبنمای موزیکال ا که بیشتر به معماری مربوطه تا سیالات لطفا اگه مطلب یا کتاب دارید یا حتی اسم کتابی رو میدونید کمکم کنید مطمئن باشید هر جور بتونم جبران میکنم.هرچی تو اینتر نت میگردم مطلبی نداره بیشتر تبلیغ شرکتاست و کاتالوگاشون.
اینم ایمیلم
سلام دوستان
من دانشجوی ترم اخرم. تو انتخاب موضوع طرح نهایی موندم. لطفا هرکه میتونه کمکم کنه
سبک هنری کوبیسمسلام.بچه ها موصوع طرح نهايي من موزه هنر كوبيسم هستش.اگه ميشه كمكم كنيدو
من پیشنهاد میکنم نمونه های موردی ببینید... و اگر وقت دارین تحلیل کنیدپروژه ی پایانی ما یه مجموعه فرهنگی و هنریه.
چه کنم؟باید با محوریت یک موزه(با موضوع آزاد)همراه ساختمان اداری و کتابخانه و کلاس های آموزش و کافی شاپ و نمازخانه و سرویس بهداشتی و آمفی تأتر طراحی کنم.
اگر مطلب خاصی نداری،برام نظر و ایده و راهنمایی بذارید.
خوشحالم می کنید.
مرسی![]()
اینی که میگی کمی شبیه عمارت نظری تو همدانه که هم موزه ست هم اداره میراث فرهنگیه ولی بقیه امکاناتو نداره و سرچ کردم چیزی پیدا نکردم متاسفانهپروژه ی پایانی ما یه مجموعه فرهنگی و هنریه.
چه کنم؟باید با محوریت یک موزه(با موضوع آزاد)همراه ساختمان اداری و کتابخانه و کلاس های آموزش و کافی شاپ و نمازخانه و سرویس بهداشتی و آمفی تأتر طراحی کنم.
اگر مطلب خاصی نداری،برام نظر و ایده و راهنمایی بذارید.
خوشحالم می کنید.
مرسی![]()
عناصر نورگیری در معماری سنتیسلام دوستان.من برای پایان نامه ام نیاز به مطالبی درباره ی (مفهوم نور در معماری سنتی ایران) دارم.لطفا کمکم کنید.![]()
نمونه داخلیسلام بچه ها اگه ميتونين درمورد مجتمع توريستي توي مازندران به من كمك كنين
1-اجزاي اصلي توي مجتمع
2-روابط بين فضا ها
3-يه نمونه داخلي وخارجي
3-..............
.
.
.
واگه بتونين يه پايان نامه بهم برسونين خيلي ممنون ميشم.
باتشكر
تو خود باشگاه سرچ کنی فرهنگسرا جوابتو میگیریsalam bacheha man baraye payan nameye karshenasim niyaz be komak daram ettelaat o concept o ......mozoe payan namam farhangsaraye kodam))
تو مجله معمار شماره 48 دو تا پروژه اداری خوب هست. یکیش ساختمان دیوان محاسبات کشوره که البته پلان هارو نداره ولی دیتیل های خوبی داره و در ئاقع از ساختمونهای پایدار محسوب میشه. اون یکی هم ساختمان اداری فرشته کار فرهاد احمدی هست. برای پروژه خارجی هم فکر کنم لویی کان و آلوارو سیزا پروژه اداری زیاد داشته باشن!پایان نامم، در مورد ساختمان اداریه. مطلب میخوام.![]()
میتونی از مبحث چهارم مقررات ملی ساختمان(الزامات عمومی ساختمان) هم یه چیزایی پیدا کنی.ضوابط طراحی، نمونه های خارجی یا داخلی، یا مقالاتی که در این زمینه نوشته شده.
مرسی.
یه مجله ی(شایدم کتاب) آلمانی هست، یه مطلب از توش پیدا کردم( در مورد انواع فرم پلان های اداری) ولی چون اسم کتابه رو رو ندارم نمیتونم بهش استناد کنم. اگه کسی احیانا بهش برخورد ممنون میشم اسمشو به منم بگه. توی مطالعات ساختمونه دیوان محاسبات هم ازش استفاده کردن.پایان نامم، در مورد ساختمان اداریه. مطلب میخوام.![]()
تاپیک: معيارهای طراحی فضای باز برای سالمندان
اخه اگه فقط با این 2تا عنوانی که دادی مزلب میخوای که باید بری کتابخونه فک کنم اما کلا اگه راجع به ایستگاه مترو مطلب اینا میخوای بگردم برات؟سلام دوستان عزیز لطفا منو راهنمایی کنید برای تکمیل اطلاعات پایان نامم که در رابطه با ایستگاه مترو.نیاز مبرم دارم به مقاله یا نوشته هایی در رابطه با "نقش خوانایی بصری ایستگاه مترو در فضاهای شهری" و "نقش هویت فضایی ایستگاه مترو در شکل گیری فضای شهری" ، خواهشا کمکککککککککککک
من فک نکنم به اون صورت مطلب خاصی راجع به این 2موضوع(مگر تو کتابخونه)پیدا شه به نظرذم باید خودت نمونه های مختلف زیادی ببینی و خودت به این 2تا موضوعی که میگی برسی اگه میخوای نمونه برات پیدا کنم؟هلن جون فعلا با کرکسیونم با استاد به اینجا رسیدم که راجع به این دو موضوع مطلب پیدا کنم اگه راهنماییم کنی که تو چه کتابی یا چه مقاله ای از مجلات معماری می تونم راجع بهشون بخو نم ممنون می شم
نگاهی به طراحی معماری ایستگاه مترو دلف درهلندممنونت میشم اگه این کارو واسم انجام بدی
سلام. اگه اشتباه نکنم یه پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع رصد خانه توی کتابخونه دانشگاه تهران مرکز دیدم. البته برای استفاده یا باید دانشجوی اونجا باشی یا با معرفی نامه از دانشگاهت روزای زوج به اونجا مراجعه کنی. اینم بگم که باید دانشجوی ارشد باشی. موفق باشیsalam.... man paian namam tarahie rasad khane dar kavire.... komak bedid behem... nemidonam az koja shoro konam... gij shodam...![]()
سلام.توی دانشگاه خوراسگان اصفهان.... پایان نامه مهرنوش لطیفی در این باره هستش.... خیلی می تونه کمک کنه .... موضوع پایان نامه اش ---->طراحی مرکز کویر شناسی ایرانسلام منم موضوع پایان نامم اقلیم گرم و خشک هستش ...
موضوعتون چیزی نیست که راحت بتونین نمونه ازش پیدا کنین ولی عملکرد های مشخص و تکراری داری .سلام.... من دانشجوی کارشناسی نا پیوسته هستم.... ترم آخرم... پایان نامه ام در مورد رصد خانه در کویر هست... یکمی گیج شدم... احتیاج به کمک دارم.... اگه به من پلان برید که یکم دیدم باز شه خیلی خوبه.... لطفا کمکم کنید... ممنون می شم واقعآ
بررسى وضعيت و جايگاه علم نجوم در ايران امروزسلام.... من دانشجوی کارشناسی نا پیوسته هستم.... ترم آخرم... پایان نامه ام در مورد رصد خانه در کویر هست... یکمی گیج شدم... احتیاج به کمک دارم.... اگه به من پلان برید که یکم دیدم باز شه خیلی خوبه.... لطفا کمکم کنید... ممنون می شم واقعآ
اگه تو گوگل سرچ کنید دهکده توریستی یاموضوع من مجموعه تفریحی توریستی هستش منم هیچی هنوز پیدا نکردم!!!!
سلام آقا محمد.عکس ها ببین بدردت می خورهسلامی از جنس بسیار خوبش به همتون
بچه ها من این ترم دارم رو پایان نامه ام که طراحی ساختمان شهرداریه کار میکنم که شدیدا نیاز به کمکتون دارم لذا بسیار خوشحالم میکنین اگه منو کمک کنین(ریز فضاها،برنامه فیزیکی،تحلیل سایت،نمونه های خارجی و بخصوص داخلیو پروژه های دانشگاهی قبلی)
بازم خیلی ممنون![]()