سلام دوستای مهندسم من یه پروژه دارم با این مضمون ""مدیریت منابع انسانی و نقش آن در بهبود عملکرد کارگاهی""کسی میتونه واسه منبع کمکم کنه؟اسم کتاب؟جزوه؟سایت؟ممنون میشم واقعا
![]()
سلام به همگی..معمار و نیمچه معمار
سال نو مبارک
من این ترم طرح 5 دارم..طراحی شهرک...میخوام برا ترم آینده(طرح نهایی) از حالا دنبال موضو باشم
با توجه با اینکه میخوام ارشد طراحی شهری شرکت کنم شما چه موضویی رو پیشنهاد میدید؟؟؟
ینی طرحم چیزی باشه که مطالعاتش بهم کمک کنه..هم برا ارائه طرح هم برا ارشد[/QU
به نظر من بیا یه بافت تاریخیو بردار و کل محله رو طراحی کن. منظورم بهسازی یا نوسازیه. بعد تو این بافت یه مجموعه شاخص قرار بده و بیشتر وقت طراحیتو بذار رو اون. این کاری بود که ما واسه طرح 4 کردیم. یعنی استادمون یه محله رو بهمون گفت که ما رفتیم نقشه هاشو تو 50 سال گذشته بررسی کردیمو بعد از ارزش گذاری ساختمونا همشو طراحی کردیم. بعد مکانیابی کردیم کجا واسه ساخت یه درمانگاه بهتره اونجا یه درمونگاهم طراحی کردیم... کار بسیار جالب و البته سنگینیه
سلام به همگی..معمار و نیمچه معمار
سال نو مبارک
من این ترم طرح 5 دارم..طراحی شهرک...میخوام برا ترم آینده(طرح نهایی) از حالا دنبال موضو باشم
با توجه با اینکه میخوام ارشد طراحی شهری شرکت کنم شما چه موضویی رو پیشنهاد میدید؟؟؟
ینی طرحم چیزی باشه که مطالعاتش بهم کمک کنه..هم برا ارائه طرح هم برا ارشد[/QU
به نظر من بیا یه بافت تاریخیو بردار و کل محله رو طراحی کن. منظورم بهسازی یا نوسازیه. بعد تو این بافت یه مجموعه شاخص قرار بده و بیشتر وقت طراحیتو بذار رو اون. این کاری بود که ما واسه طرح 4 کردیم. یعنی استادمون یه محله رو بهمون گفت که ما رفتیم نقشه هاشو تو 50 سال گذشته بررسی کردیمو بعد از ارزش گذاری ساختمونا همشو طراحی کردیم. بعد مکانیابی کردیم کجا واسه ساخت یه درمانگاه بهتره اونجا یه درمونگاهم طراحی کردیم... کار بسیار جالب و البته سنگینیه
مرسی پیشنهاد خوبیه
بهش خوب فکر میکنم
شما تو گوگل سرچ کردین نمای شهری!!!!سلام دوستان مقاله ای در مورد اصول مبانی معماری وشهر سازی میخوامنقشه پیدا کردم اما مقاله نه مثلا مقاله درمورد نماهای شهری
اینجا روببین منم درخواسته مشابه تو داشتم رها و صدیق جان خیلی مطالب خوبی برام گذاشتنسلام خدمت همگی دوستان...
من برای دو سه هفته دیگه نیاز به یک پروژه در مورد آجر دارم و باید کنفرانس بدم...لطفاً منو کمک کنید...
باید یک فایل پاور پوینت درست کنم و تاریخچه آجر ، انواع و اقسام آجر و توضیحات در موردشان و همینطور نحوه ساخت آجر رو توضیح بدم . می خواستم ببینم کسـی از آدرس های کوره های صنعتی و یا کارخانه های آجر در تهران خبری داره ؟؟ شماره تلفن و یا آدرسی از این مکان ها داره برای بازدید ؟
اگر کسی اطلاعاتی در مورد آجر و یا مقاله هایی از این قبیل رو داره برام بزاره . اگر فایل پاور پوینت بشه پیدا کرد که واقعاً عالیه .
ممنون ازتون...
من اصلا تا حالا اسم همچین درسی رو نشنیدم!!!!!!!!!!!!!یعنی هیشکی نبود منو دریابه
منظورتون اگه همین کتابیه که لینکشو میدم اینجا خلاصشون هست اگه نه به نظرم حتما به انتشارات پرهام و مهرازان هم سر بزنید البته اگه ساکن تهرانید
ببینین اسم این کتاب اصول وروشهای طراحی شهری جلد دوم است معروف به طراحی دسترسی
مولف محمود توسلی
این کتاب رو برای طراحی دسترسی مجتمع مسکونی شیش هزارمتری میخوام ممنون میشم اگه کسی حداقل
خلاصشو برام بذاره.
ازبس گشتم و پیداش نکردم عین اون شکلکهای بالا قاطی کردم لطفا درکم کنید.
ممنون دوست عزیزخب شما می تونید تو سایت نشریات دانشگاه تهران فهرست شماره های مختلف هنر های زیبا رو ببینید و هر کدوم رو خواستید دانلود کنید. اینم آدرس سایتش: http://journals.ut.ac.ir