سلام.منم کتاب استاد صدیق رو پیشنهاد میکنم البته بدون تمرین کافی هیچ کتابی نمیتونه کمک کنهکتاب آموزش اسکیس استاد صدیق از همه بهتره.......موفق باشی![]()
سلام دوستان
من كتاب آموزش اسكيس مي خوام امام نميدونم با كدوم كتاب بهتر ميتونم ياد بگيرم.من هيچ پيش زمينه طراحي ندارم و طراحي با دستمم زياد تعريف نداره واسه همين دنباله كتابيم كه بتونم از پايه ياد بگيرم و به نتيجه اي برسم..
لطفا كمكم كنيد معماران محترم![]()
سلام:
در مورد تحلیل فضای شهری![]()
اگه کسی دوست داره در حیطه معماری مقاله بنویسه و تو مجلات داخلی و حالا اگه شد خارجی و isi چاپ کنه خودشو معرفی کنه تا از هم کمک بگیریم من تازه کارم پس خواهش میکنم حرفه ای ها کمک کنن.
اول از همه یکی از دوستان بگه که باید از کجا شروع کنیم و اینکه اگر کسی لیستی از مجلا ت معماری داخل کشور داره بزاره خودم هم یه چند تایی میشناسم که لیست میکنم میزارم![]()
سلام بچه ها من نمی دونم واسه پروژه انسان طبیعت معماری چه موضوعی انتخاب کنم اگه این درس و پاس کردین میشه یه موضوع خوب که البته اطلاعاتیم در بارش دارین بهم بگین
![]()
سوالت خیلی کلیه ببین این به جواب میرسونتت؟سلام
از دوستان عزیز میخوام که منو کمک کنن...با معرفی کتاب یا منبعی که بتونه منو به جواب سوالم برسونه یا نظرات خودشون
ممنونم![]()
مرسیاینجا روببین تو باشگاه شاید چیزی پیدا کنی
دانشگاه مجازی معماری---->انسان طبیعت معماری
سلام.اگه مطلب میخواین من این کتاب رو بهتون پیشنهاد می کنم.اصول فرم و طرح.ولی اگه طریقه ی حجم زدن رو میخواین کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم3كمك كمك كمك
سلام بچه ها من نمی دونم واسه پروژه انسان طبیعت معماری چه موضوعی انتخاب کنم اگه این درس و پاس کردین میشه یه موضوع خوب که البته اطلاعاتیم در بارش دارین بهم بگین
![]()
سلام
از دوستان عزیز میخوام که منو کمک کنن...با معرفی کتاب یا منبعی که بتونه منو به جواب سوالم برسونه یا نظرات خودشون
ممنونم![]()
آره حتما می تونید به شرطی که بیش از پیش تلاش و مطالعه کنید آخه تو رشته ی معماری مطالعه بیش از هر چیزی مهمه.واقعا واسم جالب بود که از همون اول راه یه همچین تصمیمی دارین.امیدوارم به هدفتون برسید.والا من امسال میخوام برم دانشگاه معماری بخونم ولی تو پرانتز بگم که من از کوچیکی با بناها کار میکردم کتاب و کلاس های زیادی هم رفتم و خوندم . حالا فکر میکنید برای مقاله نوشتن و چاپ تو مجلات داخلی تحصیلاتم لازمه که دانشگاهای باشه. اگه کمکم کنید ممنون میشم .
http://www.www.www.iran-eng.ir/ [URL]http://up.iranblog.com/Files73/d76f1b191d3f4c84be00.jpg[/URL]![]()