mashhad alireza
عضو جدید
متاسفانه برگه اطلاعات ندارم....بعد من با توجه به درصدي كه ازمايشگاه مرجع داده بود و مقايسه با ppm مجاز تماس شغلي استناد كردم....ولي كلا ميخوام بدونم روش شناسايي تينر با كيفيت چيست ؟ ايا درصد زياد متانول و در صد كم زايلن به طور مثال در تينر اپوكسي ميتواند دليلي بر با كيفيت يا بي كيفيت بودن باشد...اين كه بخوايم هر دفعه بديم آناليز كنن منطقي نيست و توجيه مالي نداره ....بهترين روش چيست ..همانطور كه قبل هم عرض كردم..ما سه نوع تينر شستشو و اپوكسي و پلي يورتان مرف ميكنيم...
و همينطور روش تبديل مقدار درصد متانول موجود در تينر به ppm را هم ممنون ميشم راهنمايي كنيد. ايا اصلا اين منطقي هست ؟
عذر خواهي ميكنم اگر سوالاتم شايد بيس علمي نداشته باشه و عاميانه باشه ...
متشكرم
سلام دوست عزیز ,با اجازه مدیریت سایت
من خودم در تینر سازی کار میکنم و برای اپوکسی و پلی اورتان و ... تینر میسازیم نکات زیر را شما باید به هنگام خرید تینر خوب و مناسب مورد توجه قرار دهید
1-تینر های اپوکسی با چندین مواد مختلف ساخته می شود که بسته به کار مصرف کننده این مواد زیاد و کم میشود برای روشن شدن این موضوع یک مثال برای شما میزنم کسانی هستند که از اپوکسی برای براق کردن اجسام فلزی یا چوبی استفاده میکنند که برای این کار باید تینری سفارش دهند یا بخرند که بعد از خشک شدن باعث مات شدن سطح نشود زیرا بعضی تینر ها باعث ماتی رزین می شود که این موضوع را زمانی متوجه میشوید که دو قطعه را با هم مقایسه کنید(قطعه ای با تینر اصلی و قطعه ای با تینر فرعی اجرا شده) و مثلا برای رنگ اپوکسی که در کف خیابان یا پارکینگ ها استفاده میشود دیگر نیازی به ثبات براقیت نیست بلکه مهم علاوه بر حلالیت بالا زود خشک کردن رنگ است که باز در این مورد باید بعضی مواد زیاد و کم شود
2-در بازار حواستان به بعضی فروشندگان تینر باشد که به دروغ برای فروش تینرشان تینر معمولی را اسم 30000 یا تینر مخصوص اپوکسی میگذارند و مدعی هستند این تینر فرق دارد با تینر های دیگر

3-در مورد اینکه ایا بودن 60% متانول زیاد است یا خیر؟ببین دوست عزیز معلوم است که 60% زیاد است که خود این متانول زیاد باعث سفیدک زدن قطعه کار میشود و باعث میشود که رزین عمل چسبندگی و واکنشی را که باید با سطح داشته باشد را نتواند کامل انجام دهد زیرا میزان تبخیر متانول 6 هست و سریع تبخیر است.متانول را در تینر برای ارزان کردن تینر میزنند که به ان پُر کن تینر میگویند و گر نه این رو بدان که متانول روی اپوکسی تاثیر نداره و ان را حل نمیکند

بازم اگر سوالی داشتی به ایمیل من میل بزن alireza_zkhm@yahoo.com