Mohandes salman
عضو جدید
در چه حد باشه؟ پروژه دانشجویی یا اجرائی؟
عملکردش مهمه؟
سلام اره اجرایی باشه و عملکردشم مهم واسه یه استاد بد پیله میخوام
ممنون مهندس عزیز
عملکردش مهمه؟
سلام اره اجرایی باشه و عملکردشم مهم واسه یه استاد بد پیله میخوام
ممنون مهندس عزیز
عملکردش مهمه؟
سلام
پروز دانشجوییشم میتونی واسم بذاری؟ ممنونم بابت لطفتون
سلام
نقشه کشی
ممنون مهندس جون
سلام
نقشه کشی
ممنون مهندس جون
واسه درس متره هم هست
ممنون
واسه درس متره من همین پلانو کار کرده بودم
نقشه کشی؟؟؟؟![]()
ساختمان دو داشتیم
سلام ممنون باشه
دستت درد نکنه مهندس عزیز
طراحی فنی هم داشتیم. کدومو می خوای؟
سلام
ممنون مهندس عزیز
هرچی نقشه با جزئیات داری میخوام فرقی نمیکنه
بازم ممنون از لطفت![]()
از لحاظ ساختماني و اين كه ميشه ساخت قطعا ميشه همه كاري كرد و هر طور كه بخواهيد عمل كرد و از لحاظ قانوني چون بسته به شهر و محل متفاوت است بايد از شهرداري محل استعلام كنيد .سلام يه درخواست دارم
ايا من ميتوانم براي اين زمين كه در شهرستان هست ،،تقاضاي ٢باب مغازه بكنم، مثل اين خط قرمزي كه كشيدم ؟ و فقط از اون قسمت مورب بر خيابان هست و بقيه خيرو،البته من هيچ سررشته اي از ساختمان ندارم،،ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با سلام به نظر من فاصله ستونها ميتواند به هر صورتي كه بخواهيد باشد از يك متر تا حدود 20 متر و بيشتر ، كه البته نوع پوشش سقف ميتواند عامل اصلي باشد . براي ساختهاي مسكوني فاصله مطلوب 5تا6 متر است . اما در يك پلان بايد ستون گزاري به نحوي باشد كه موجب نامنظمي پلان نشود بايد رجوع كنيد به مبحث ششم بارگذاري . بهتر است فواصل ستونها طوري باشد كه پلان سازه قرينه گي داشته باشد اما در كل ميتوان چنين كاري كرد و لنگرهاي ناشي از آن را با ميلگرد تقويتي در تيرهاي اصلي سقف جبران نمود .فاصله ی بین ستون ها فلزی توی پلان میتونه تغییر کنه؟مثلا یه قسمتی مدول 3*3 داشته باشه و کنارش مدول 6*6 تکرار بشه؟
اگه میتونه تغییر کنه طی چه شرایطیه و چه محدودیت هایی کلا داره؟
از لحاظ ساختماني و اين كه ميشه ساخت قطعا ميشه همه كاري كرد و هر طور كه بخواهيد عمل كرد و از لحاظ قانوني چون بسته به شهر و محل متفاوت است بايد از شهرداري محل استعلام كنيد .
عرض ديوار بستگي داره شما چطور بسازيد اگر بخواهيد سنتي بسازيد يعني يك پي معمولي و ديوار و بعد اجراي سقف روي آن ديوار بايد حداقل 35 سانتي باشه ولي اگر بخواهيد مهندسي بسازيد و از اسكلت قلزي يا بتني به اين معني كه فونداسيون بتني داشته باشيد و بعد ستون بتني يا فلزي و سقف را روي ستونها بگذاريد ميتونيد از سفال با عرض 7 سانتيمتر استفاده كنيد . البته نازك كاري رويه كار هم به اين ضخامت اضافه ميشه كه اگه گچ كنيد حدود 4 سانتيمتر و كاشي حدود 6 سانتيمتر است .ممنون ،، يه دو تاسوال ديگه هم دارم ،،عرض واحد تجاري مابين دو ديوار حساب ميشه يا ديوار ها هم جزش ميان؟
سوال بعدي اينه كه عرض ديوار مثلا براي يه مغازه يه طبقه چند سانت در نظر گرفته ميشه؟
دتایل فونداسیون نواری با اسکلت بتنی می خواستم...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | شاسی برای توزیع بار متمرکز زنده و تبدیل اون به بار گسترده زنده مجاز در آئین نامه مبحث ششم با توجه به نوع کاربری سازه | مباحث فنی ساختمان | 0 | |
![]() |
مدیریت در طراحی (سازه) | مباحث فنی ساختمان | 36 |