این سایت بهت خیلی کمک میکنهدوستان لطفا اگه راجع به small house اطلاعاتی دارین ممنون می شم کمکم کنید!
http://www.smallhousestyle.com/
آخرین ویرایش:
این سایت بهت خیلی کمک میکنهدوستان لطفا اگه راجع به small house اطلاعاتی دارین ممنون می شم کمکم کنید!
سرانه مگه به بافت شهری مربوط میشه؟؟؟؟؟سلام
من نیاز فوری به سرانه های مسکونی در بافت قدیم شیراز دارم که در طرح تفضیلی مشخص شده باشند
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی کنه.
سرانه مگه به بافت شهری مربوط میشه؟؟؟؟؟
کتاب مقدمه ای بر برنامه ریزی شهری..اسماعیل شیعه
اینجا رو بگردی خوب حتما مطالب خوبی پیدا میکنیسلام،من يك تحقيق درباره خانه هاي ايراني لازم دارم،ممنون ميشم اگه كسي داشت برام بزاره.
خب باید اول اقلیم یزد رو خوب بشناسی از هر نظر مثل باد و نور و.... کلا تحلیل سایتتو انجام بدی و طبق اونا طراحی کنی اینو بخونسلام دوستان...
من باید یک ویلا متناسب با اقلیم گرم و خشک طراحی کنم...تابحال چند ویلا طراحی کردم که استادمون گفته این ویلاها تو شمال قابل اجراست ولی تو اقلیم گرم و خشک نه! می خواستم ازتون ایده بگیرم و یکجوری طراحیش کنم...
اگر الگو و یا ایده ای دارین که میشه متناسب با اون اقلیم ویلای دوبلکس طراحی کرد ، ممنون میشم در اختیارم بذارین...
گفته طوری طراحی کنید که یک سمت شمال نورگیری بسیار خوبی داشته باشه و سمت جنوب که آفتاب شدید هست ، یک سایبام و یا طوری جلوی نور خورشید رو بگیریم که سایه بیفته...
اخه چه جور ساختمون؟سلام دوستان.
من رشته ام مکانیکه.
خواهشمندم اگر کسی پلان یک ساختمون با برشش ، پرسپکتیو ونماشو داره ممنون میشم واسم بذاره.
نمي دونم چه جور خانه اي را لازم داريسلام يه نمونه از پلان يك خانه روستايي ميخواستم خواهشا![]()
اینجا رو بگردسلام به همه دوستان گل معمار
من به پلان یه ساختمون 3 طبقه مدرن نیاز دارم
ممنون میشم اگه کمکم کنید![]()
سلام حالا استادت از کجا میفهمه ایرانی یا خارجی بودنشو؟ درضمن پلان زیاده چجور پلانی میخوای؟ فقط پلان یا همه چی؟
ویلای درویش آبادسلام.کسی میتونه یه پلان مدرن از یه خانه ایرانی به من بده؟
ممنون.
جوابتونو تو عکسهای درخواستی دادمسلام دوستان درست نمیدونم این موضوع مربوط به این تاپیک میشه یا نه اما مطرح میکنم... من مدارک 1 خونه رو میخام( پلان,نماها, مقطع ها و تصاویر) ترجیحاَ خونه ویلایی باشه و قدیمی نباشه خیلی ممنون میشم اگه بتونین کمکم بکنین @};-
اگه مجله معماري وساختمان داري شماره 6 يه خونه تو شيراز رو بررسي كرده به نام خانه بهشت اگه اشتباه نكنم نميشه گفت مدرن در حد نومنه هاي خارجي اما سعي كرده مدرن باشه خونه خيلي جالبيه تو همين مجله تحليل خوبي هم رو كار نوشته اگه تونستي درباره ش چيزي بيدا كنآخه باید تحلیلش کنم. یه گروه باید پلان خارجی تحلیل کنن،ما ایرانی.
از نظر سیرکولاسیون،متریال،سازه،تاسیسات و...
سلامسلام
من یه پلان خوب لازم دارم که خیلی بزرگ نباشه و بهتره که مسکونی باشه تمام اطلاعات سازه رو هم داشته باشه، پلان خوب باشه ها از این الکی ها نباشه
خواهشا کمک کنید خیییییییییلی لازم دارم