کمک و اظهارنظر برای نقشه آپارتمان
کمک و اظهارنظر برای نقشه آپارتمان
با سلام و تشکر از تالار مفید و خوبتون.
ما میخوایم یه ساختمان 4 طبقه آپارتمانی بسازیم. ( هر طبقه یک واحد)
با تیرآهن (فولاد) هم میخوایم بسازیم. ( راستی برای 4 طبقه مسکونی فولاد بهتره یا بتن؟)
خواسته های ما اینه:
یک زمین 10 در 18 جنوبی داریم(یک بر و بر جلو رو به کوچه 10 متری) که میخوایم در چهار طبقه و پارکینگ و آسانسور اون رو بسازیم.
قسمت حیاط و پارکینگ به یه خونه ویلایی متصله و حیاط خلوت محسوب میشه و قسمت اتاقها رو به کوچه اس. (زمین هم جنوبیه) از شرق و غرب حریم همسایه اس و شمال و جنوبش نور میخوره.
طرحی که در ذهن ماست سه اتاق نور دار که حداقل دوتاشان 15 متر باشند و دارای کمد دیواری حداقل دو متری باشند و یکی به حمام راه داشته باشد.
یک آشپزخانه حداقل 18 متری به همراه آشپزخانه مخفی که در بالکن رو به حیاط خلوت تعبیه شده باشد
و نیز یک هال نوردار بزرگ حداقل 50-60 متری.
حمام گنجایش توالت فرنگی و جکوزی داشته باشد
و کل مساحت زیربنا 155-160 متر باشد.
قناسی و پرت نداشته باشد تا حد امکان.
هرکاری میکنم باید یه چیزی این وسط قربانی نور بشه! چون نمی تونم اتاقها و پذیرایی و آشپزخونه رو فدای کم نوری کنم و با نورگیر هم موافق نیستم. مجبور بودم آسانسور رو بندازم وسط.
البته دید من مهندسی نیست.
قطعا" شما مهندسای عزیز می تونین راهنمایی بهتری بکنین تا اگه راه داشته باشه این مشکل نور رو حل کنم.
منتظر نظراتون هستم.
پیدا کنید پرتقال فروش را!
ممنون میشم اگه بتونید کمک یا راهنمایی بدید(در حد جایابی و طرح اولیه). ما چند تا دفتر مهندسی رفتیم اما طرحهایی که دادن زیاد جالب نبود.
چیزی که توی ذهن خودمه اینه :
(اما اتاقا یه جوری تو هم فرو رفتن. نمیشه درستش کرد؟ شما پیشنهاد بهتری برای مکان یابی اتاقا و سرویس و آشپزخونه ندارین؟)
http://s2.picofile.com/file/7176273117/3Khab4.jpg