درخواست های مرتبط با:انواع مسکونی و ویلا

Z40674

عضو جدید
سلام. تو سایت معمار شیتکت کتابای خوبی در مورد مجتمع های مسکونی داره. شاید بدردت بخوره. منم چندتاشو دارم. خیلی کمکم کرد. اگه تونستم فایلشو برات میذارم.یه سری به این سایت بزن
http://www.memarchitect.com/:)

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با عرض سلام به همه دوسان معمار گل
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

من واسه درس طرح 2 یه خونه مسکونی واسه یه خونواده 5 نفره باید طراحی کنم الان به ضوابط و استانداردهای خونه های مسکونی نیاز دارم.

اگه دوستان اطلاعاتی در این ضمینه دارند ممنون میشم در اختیارم بزارین یا هر اطلاعاتی که به دردم بخوره واسه این ترم :smile:
طراحي مسكن

آخرین ویرایش:

p_plusplus

عضو جدید
کمک و اظهارنظر برای نقشه آپارتمان

کمک و اظهارنظر برای نقشه آپارتمان

با سلام و تشکر از تالار مفید و خوبتون.

ما میخوایم یه ساختمان 4 طبقه آپارتمانی بسازیم. ( هر طبقه یک واحد)
با تیرآهن (فولاد) هم میخوایم بسازیم. ( راستی برای 4 طبقه مسکونی فولاد بهتره یا بتن؟)

خواسته های ما اینه:

یک زمین 10 در 18 جنوبی داریم(یک بر و بر جلو رو به کوچه 10 متری) که میخوایم در چهار طبقه و پارکینگ و آسانسور اون رو بسازیم.

قسمت حیاط و پارکینگ به یه خونه ویلایی متصله و حیاط خلوت محسوب میشه و قسمت اتاقها رو به کوچه اس. (زمین هم جنوبیه) از شرق و غرب حریم همسایه اس و شمال و جنوبش نور میخوره.

طرحی که در ذهن ماست سه اتاق نور دار که حداقل دوتاشان 15 متر باشند و دارای کمد دیواری حداقل دو متری باشند و یکی به حمام راه داشته باشد.
یک آشپزخانه حداقل 18 متری به همراه آشپزخانه مخفی که در بالکن رو به حیاط خلوت تعبیه شده باشد
و نیز یک هال نوردار بزرگ حداقل 50-60 متری.
حمام گنجایش توالت فرنگی و جکوزی داشته باشد
و کل مساحت زیربنا 155-160 متر باشد.
قناسی و پرت نداشته باشد تا حد امکان.

هرکاری میکنم باید یه چیزی این وسط قربانی نور بشه! چون نمی تونم اتاقها و پذیرایی و آشپزخونه رو فدای کم نوری کنم و با نورگیر هم موافق نیستم. مجبور بودم آسانسور رو بندازم وسط.
البته دید من مهندسی نیست.
قطعا" شما مهندسای عزیز می تونین راهنمایی بهتری بکنین تا اگه راه داشته باشه این مشکل نور رو حل کنم.
منتظر نظراتون هستم.

پیدا کنید پرتقال فروش را!

ممنون میشم اگه بتونید کمک یا راهنمایی بدید(در حد جایابی و طرح اولیه). ما چند تا دفتر مهندسی رفتیم اما طرحهایی که دادن زیاد جالب نبود.

چیزی که توی ذهن خودمه اینه :
(اما اتاقا یه جوری تو هم فرو رفتن. نمیشه درستش کرد؟ شما پیشنهاد بهتری برای مکان یابی اتاقا و سرویس و آشپزخونه ندارین؟)

http://s2.picofile.com/file/7176273117/3Khab4.jpg

artboy

عضو جدید
سلام دوستان :gol::heart:
من ترم 1 كارداني معماري هستم
تاره واردم تو اين سايت،خيلي خوب شد با اين سايت آشنا شدم
جهت اطلاع ميخواستم يه راهنمايي يا بگم كمكم كنيد
درس طراحي 2 يك پروژه آخره ترم خواسته در مورد خانه رويايي من ،ميشه كمكم كنيد يا راهنمايي كه اين چه پروژه اي هست؟ چطور بايد درستش كنم؟؟

ممنون ميشم اگر راهنمايي يا همون بگم كمكم كنيد؟:cry::gol::gol:

تورو خدا اگر اين تايپيك تكراري بود پاكش نكنيد من كارها يا پروژه هاي جديد ميخوام:gol:
سلام.من اگه باشم فرم طولی رو که در امتداد لبه ساحل باشه انتخاب میکنم.چون این فرم سطحی رو بهت میده که باعث میشه از هرجاش که دوست داری دریا رو ببینی.البته شرایط اقلیمی یادت نره.موفق باشی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

proarc

کاربر فعال
سلام.من اگه باشم فرم طولی رو که در امتداد لبه ساحل باشه انتخاب میکنم.چون این فرم سطحی رو بهت میده که باعث میشه از هرجاش که دوست داری دریا رو ببینی.البته شرایط اقلیمی یادت نره.موفق باشی
البته این کار یه مقدار در حرکت هوا مشکل ایجاد می کنه و حرکت در ویلا رو هم سخت می کنه

baran270

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينطوري كه گفته بايد هم حجم با اسفنج درست كنيم و هم نقشه و پرسپكتيوشو بكشيم من اينجوري متوجه شدم
گفته يعني در آينده دوست داريد خونتون چطوري باشه چطور طراحيش كنيد يا خانه روياييتون ميخواي چه شكل باشه
متوجه شديد منظورمو؟ يا بيشتر توضيح بدم گلم؟

memmar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز .
من دارم پایان نامه می دم . یه چیزی بگم که داره خودمو خیلی اذیت می کنه.
به خدا معماری یه چیز خیلی مهم می خواد . اونم فقط و فقط حرف زدنه . یعنی این که بگی چی می خوای . بدونی چی می خوای .
چجوری بگم . امیدوارم این حرف های من یه کمکی بهتون بکنه . همه ی ما فقط از نزدن حرفمونه که ضرر می کنیم . وقتی میگی خانه ی رویایی من این یعنی اینکه تو چی می خوای . هر چقدر هم نمونه کار ببینی ، حتی در همین زمینه تا به خودت رجوع نکنی نمی تونی کار خوب داشته باشی . به عبارتی اینکه آدم خودشو بشناسه و به درون خودش رجوع کنه مثل خیلی جاهای دیگه کمک بزرگی به آدم می کنه .
استادم همیشه می گن : تو پای به راه در نه و هیچ مپرس
خود راه بگویدت که چون باید رفت
به خودت اعتماد کن عزیزم . به درون خودت .

مرسی دوست عزیز از نظرتون........منم با شما موافقم.................چون اسمش رو خودشه دیگه.............حالا باران جان شما میتونید یه طرحی بزنید که حداقل ما بدونیم چی تو ذهنتونه..............بعد ما نظرمون رو بگیم ورو طرحتون بحث کنیم...................امیدوارم موافق باشید....................:)

baran270

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي چيزا تو ذهنمه اما نميتونم بيانشو كنم آخه چطوري
من خانه روياييم دوست دارم ويلايي باشه
خدايا اصلا نميدونم خانه روياييم چطوري باشه
خيلي از طرحارو ميبينم هي ميگم اينو نه اونو ميخوام نه اين يكيو ميخوام آخر نميفهمم چي ميخوام يعني براي شما پيش نيومده مثله من اينطوري باشيد؟
استادو ميگم برام توضيح بده اما ميپيچونه نميدونم چيكار كنم هيچكسو ندارم برام بگه:(

memmar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي از طرحارو ميبينم هي ميگم اينو نه اونو ميخوام نه اين يكيو ميخوام آخر نميفهمم چي ميخوام يعني براي شما پيش نيومده مثله من اينطوري باشيد؟
استادو ميگم برام توضيح بده اما ميپيچونه نميدونم چيكار كنم هيچكسو ندارم برام بگه:(

خب عزیزم همینطور که میگی..........دوست داری ویلایی باشه..........از لحاظ شکل چی؟؟منحنی؟؟؟؟/خشک؟؟؟ترکیبی؟؟؟؟؟تعداد طبقات؟؟؟؟؟بزرگ؟؟کوچیک؟؟؟؟؟؟
به همه ایناجواب بدی فکر کنم حل بشه..........................
بعد داخلش میخوای چطوری باشه؟؟؟؟

baran270

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست دارم ويلام بزرگ باشه با يه حياط بزرگ فضا سبزم داشته باشه با نوردهي عالي
دو طبقه دوست دارم با آسانسور
تركيبي باشه منحني كم داشته باشه اما تركيباتش دوست دارم يه كاره شيك و ساده باشه شلوغ و پلوغ دوست ندارم

خشك منظورت چيه؟؟

memmar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست دارم ويلام بزرگ باشه با يه حياط بزرگ فضا سبزم داشته باشه با نوردهي عالي
دو طبقه دوست دارم با آسانسور
تركيبي باشه منحني كم داشته باشه اما تركيباتش دوست دارم يه كاره شيك و ساده باشه شلوغ و پلوغ دوست ندارم

خشك منظورت چيه؟؟

منظورم مثلث وحجم های زاویه دار..........................خب عزیزم همین چیزایی که میگی رو شروع کن چندتا اتود بزن با چیزایی که تو ذهنته....................بعد اگه خواستی ما هم در حد خودمون نظر میدیم................

memar_lahijani

عضو جدید

برا من خیلی پیش اومده .هرچیزی رو که دوست داری داشته باشی تو این خونه نقاشی کن . یعنی اتود بزن .

baran270

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر استادتون به شما بگه براي درس طراحي 2 بگه كه پروژه آخر ترمتون خانه رويايي من شما چيكار ميكنيد خوب منم ميخوام از ذهنه شما يا بگم از فكرتون بهرمند بشم بايد حجم و پلانو پرسپكتيو بزنيم
شما ذهنتون بيشتر از من كار ميكنه تجربه كافي داريد خب يكم به منم كمك كنيد هي نگيد اتود بزنم وقتي چيزي تو ذهنم نيست چطور اتود بزنم

memmar

عضو جدید
کاربر ممتاز
باران عزیز بالاخره باید از یه جا شروع کنی دیگه.................................کتاب های پرسپکتیو صدیق رو بگیر ..................کتاب پیرداوری.......................کارای معمارای مشهور.................

وقت کنم برات چندتامیزارم.......................

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

hamiyusuf

عضو جدید
درخواست

درخواست

Ubidiah Mosque in Kuala Kangsar - Malaysia.jpgسلام.

خسته نباشید
چند تا پلان ساخمان مسکونی 3 طبقه با برش و نما هایش لازم دارم

پیوست ها

• 37.jpg
    37.jpg
    43.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام به همه دوستان عزیز
درگیر طراحی یک پروژه مسکونی آپارتمانی هستم.تصمیم گیری برای 9 طبقه گرفته شده که 7 طبقه آن برای سکونت در نظر گرفته شده.در هر طبقه تا 280 متر مربع به صورت مفید جای مانور هست.تصمیم بر اینه که هر طبقه یک واحد و به صورت لوکس یا یه کم بالاتر از آن! طراحی بشه.
کمکی که از دوستان عزیز می خواستم اینه که تا حدی که اطلاع دارن یا خودشون فکر میکنن لازمه در مورد تجهیزات و امکانات همچین آپارتمانی با من همفکری بکنن.
به نظر شما همچین آپارتمانی باید چه امکانات و تجهیزاتی داشته باشه که سلایق مشتری ای که پول نسبتا هنگفتی که قراره واسه هر یک از واحدها پرداخت کنه رو راضی بکنه.
هر چی به ذهنتون می رسه بگین شاید از کوچکترین ایده ها هم بشه استفاده کرد.
کسی تو این آپارتمان ها زندگی میکنه؟ما که نه بابامون داشت نه خودمون داریم!!!
ممنون می شم کمکم کنین.
سلام هاتف جان
والا تو همچین خونه ای آشپزخونه باید بزرگ باشه و آشپزخونه مخفی حتما داشته باشه
یکی از استادامون میگف اونایی که تو همچین خونه هایی زندگی میکنن به یه سرویس کوچیک راضی نمیشن
سونا جکوزی توالت ایرانی و فرنگی داشته باشه ،اتاق والدین سرویس داشته باشه
انباری فراموش نشه البته اگه تو زیرزمین یا پارکینگ در نظر گرفته نشده باشه(هرچند یه دونه هم داخل بذاری بهتره)
یه تراس بزرگ با ست صحرایی و کباب پز بذار ترجیحا سمت حیاط یا یه ویوی سبز باشه
کلا هرچی واسه یه خونه معمولی لازمه باید گذاشته بشه فقط کمی مدرن و شیک و با یه ذره امکاناتن بیشتر
امیدوارم به دردت بخوره هرچند که حرفام خیلی ابتدایی بودو میدونستی:redface:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

h@tef

عضو جدید
سلام هاتف جان
والا تو همچین خونه ای آشپزخونه باید بزرگ باشه و آشپزخونه مخفی حتما داشته باشه
یکی از استادامون میگف اونایی که تو همچین خونه هایی زندگی میکنن به یه سرویس کوچیک راضی نمیشن
سونا جکوزی توالت ایرانی و فرنگی داشته باشه ،اتاق والدین سرویس داشته باشه
انباری فراموش نشه البته اگه تو زیرزمین یا پارکینگ در نظر گرفته نشده باشه(هرچند یه دونه هم داخل بذاری بهتره)
یه تراس بزرگ با ست صحرایی و کباب پز بذار ترجیحا سمت حیاط یا یه ویوی سبز باشه
کلا هرچی واسه یه خونه معمولی لازمه باید گذاشته بشه فقط کمی مدرن و شیک و با یه ذره امکاناتن بیشتر
امیدوارم به دردت بخوره هرچند که حرفام خیلی ابتدایی بودو میدونستی:redface:
ممنون از راهنماییتون.
راستش من هم دنبال همین صحبتهای به ظاهر ابتدایی هستم.به نظر من برا طراحی خانه نیاز به نظرات استفاده کننده داریم که اون هم نباید انتظار داشته باشیم حرف های فنی یزنه.باید بلد باشیم که ترجمه کنیم.

A-H .arch

عضو جدید
درسته ما توی همچنین خونه زنگی نکرده ایم اما بعنوان یه طراح باید ذهن خودمونو ببریم توی اون فضا و سطح زندگی تا بتونیم طرح خوبی ارائه کنیم

reza2011

عضو جدید
با تشکر از همه دوستان اگر کسی نقشه های مجتمع مسکونی حداقل 100 واحدی برام بفرسته فایلشو ممنون میشم . تورو خدا کمـــــــــــــــــــــــــــــک خیلی فوریه . مرسی:confused:

دانلود بیش از 350 پلان : مسکونی، بیمارستان، استادیوم ، خوابگاه دانشجویی و ...

این فایل شامل نقشه های :

بانک، بازارهای بین المللی ، بیمارستان ، اداری ، دانشگاه ، هتل ، مدرسه ، مخزن آب ، مسجد ، پارک ، پارکینگ ، پل ، یک مجتمع 430 واحدی ، شهرک تفریحی توریستی ، ویلا و سوله می باشد .
تعداد کل نقشه ها 350 شیت می باشد.

حجم فایل: 110 مگابایت بصورت zip ........ دااااانلود :)

پسورد : www.civilbook.ir

reza2011

عضو جدید
دوست عزيز اولا لازمه كه جهت شمال رو روي نقشه خودت مشخص كني . ضمنا آيا در 3 ضلع ديگر پنجره موجود نيست ؟؟؟ :D

حدس ميزنم كه ساختمان شما 3 بر باشد زيرا هم آشپزخانه نياز به نورگير طبيعي دارد و هم اطاق خواب . ضمنا هر طبقه شما 80 متر مربع مساحت دارد ولي فقط يك اطاق خواب كه اين اصلا معقول نيست . شما ميتونيد با تغيير چيدمان فضاها 2 اطاق خواب داشته باشيد .

دوست عزيز لازمه كه موقعيت گذرها و خانه همسايه رو روي نقشت مشخص كني تا بشه كمك بيشتري در چيدمان فضاها كرد . موفق باشيد . ;)

JEN.Arc

کاربر بیش فعال
طرح ویلای فوق العاده زیبای اجرا شده در ایران بهمراه نقشه های معماری

طرح ویلای فوق العاده زیبای اجرا شده در ایران بهمراه نقشه های معماری

ویلا

طراحی فضای داخلی ویلا به گونه ایست که به بخشی از لندسکیپ تبدیل شده است . سایت پروژه ، باغی با ۴۰۰۰ متر مربع مساحت ، محصور شده توسط باغ های محله ، می باشد .
مساحت ساختمان حدود ۵۰۰ متر مربع است که ۱۵۰ متر مربع آن به وُید های بیرونی و فضاهای نیمه پوشیده ، اختصاص داده شده . در این پروژه ، فضاهای خارجی باز ، به مهمی فضاهای داخلی هستند و معماران با از بین بردن هرگونه فاصله مطرح میان فضای داخلی و خارجی به این هدف رسیدند .
نتیجه به مجموعه ای از وُیدها و پروژه های حجمی تبدیل شد که چشم انداز را تعریف و تسخیر می کند . منظره های مستمر نسبت به محور های X و Y و Z ایجاد شده اند و فضاهای اصلی بین لایه های شفاف قرار گرفته اند که توسط وُید ها یا بالکن های نیمه پوشیده بسط داده شده اند .

Darmangah-Clinic-www.farsicad.com-0.jpg

حجم :۲٫۴۲ مگابایت

دانلود (لینک مستقیم)

رمز عبور : www.farsicad.com ( حتما با حروف کوچک تایپ شود )

JEN.Arc

کاربر بیش فعال
خانه ای برای یک معمار – عکس و پلان

خانه ای برای یک معمار – عکس و پلان

معماری مدرن هست و حتی واسه درس درک وبیان 2 (ساخت و ارائه 2) هم هست

تعداد : ۳۰ عکس

حجم : ۱٫۳۴ مگابایت

دانلود (لینک مستقیم)

JEN.Arc

کاربر بیش فعال
طرح مجتمع مسکونی ۶۰۰ واحدی (فوق العاده زیبا) – به همراه کانسپت طرح

طرح مجتمع مسکونی ۶۰۰ واحدی (فوق العاده زیبا) – به همراه کانسپت طرح

برای دیدن عکس ها و نیز دانلود مجموعه ها فوق العاده زیبا به دانلود مراجعه کنید.

نام فایل : عکس های مجتمع مسکونی ۶۰۰ واحدی

حجم : ۱٫۲۶ مگابایت

JEN.Arc

کاربر بیش فعال
نقشه های معماری برج ۱۷ طبقه مسکونی تجاری ( رستوران ) – فوق العاده زیبا

نقشه های معماری برج ۱۷ طبقه مسکونی تجاری ( رستوران ) – فوق العاده زیبا

طراحی مجتمع های مسکونی یکی از جذاب ترین و مفید ترین کارهای دوران دانشجویی دانشجویان معماری می باشد.
درس طرح ۵ توجه ویژه ای به مکان های مسکونی و بخصوص مجتمع های مسکونی دارد که درآن دانشجوی معماری کلیه بخش های طراحی مسکن را با توجه به ضوابط طراحی آن یاد خواهند گرفت.

با توجه به اینکه اغلب دانشجویان در درس طرح ۵ به مشکلات زیادی از جمله طراحی مجتمع های مسکونی چند واحدی با کاربری های مختلف بر می می خورد امروز تصمیم گرفتم نقشه های کامل یک مجموعه مسکونی ۱۷ طبقه رو که همراه با فضاهای رستوران هستش رو واستون داخل سایت قرار بدم که بتونید دانلود کنید.

مشخصات :
نام : مجتمع مسکونی ۱۷ طبقه همراه با فضای رستوران
نوع نقشه : معماری
کلیات : پلان – نما – برش و سایت پلان به صورت کامل در طرح وجود دارد
نوع فایل : اتوکدی ( ۲۰۰۷ به بالا )

حجم : ۱٫۷ مگابایت

رمز عبور : www.parsiancad.ir

JEN.Arc

کاربر بیش فعال
براي 1ساختمان دو طبقه-دو واحدي جنوبي 30*15 چقدر بايد طول حياط باشه؟8متر خوبه؟
با سپاس.....
عزیز شما که مهندس معمار هستین باید این سوالو خودت جواب بدین،خیلی ساده هس، ساختمان 2طبقه 30*15 که میشه 450 متر، باید تراکمش 70درصد بذاری،چون 2واحدی هست. خب 70درصد متراکم = ساختمان. 30درصد=حیاط.
در نتیجه عملیاتو بدست بیار.

بالا