دوستان من چند سوال در مورد شبیه سازی در محیط بیمارستان دارم
لطفا اگر نظری در مورد سوال هام دارید، من را از نظرتون محروم نکنید
1-اگر بخواهیم در ابتدای شببه سازی، مدل مفهومی آن را طراحی کنیم، کدوم اجزا باید در مدل وارد بشن. تا چه حد باید جزئیات در مدل وارد بشن؟
2- من دارم روی یه مقاله شبیه سازی جریان بیمار در بیمارستان کار می کنم. اول قصد داشتم که با استفاده از ARENA مدل اصلی ام رو بکشم. فکر می کنم ساده تر هم باشه نسبت به شبیه سازی از طریق نوشتن برنامه.
اصل کار من تمرکز بر روی بخش اورژانس هست. یک سری داده هم در این رابطه جمع کردم تا توزیعی که داده ها دارند، مشخص بشه. بعد که جلو بردم مقاله رو دیدم به توزیع داده های بخش هایی که بیماران اورژانس بیشتر به اونها فرستاده می شوند هم نیاز هست. دوباره داده جمع کردم تا توزیع اونها در بیاد ولی نمی دونم مثلا در ARENA چه طوری بگم چند درصد بیمارها کدوم بخش میرن با چه توزیعی؟
3-از طرفی جدیدا یک مقاله خوندم که اونهم کاری مشابه کرده بود ولی فلوچارتش رو تو ++C وارد کرده بود و استدلالش این بود که مدلی که با ++C نوشته میشه، انعطاف پذیرتر و کلی تر می تونه باشه.
به نظر شما بهتره با ARENA کار کنم یا ++C؟
و همین طور مساله ای که در ARENA مطرح کردم را نظری راجع بهش دارید یا خیر؟ اگر بله میشه لطفا راهنمایی ام کنید؟
4- ضمن اینکه داده های خام من، زمان های بین دو ورود و زمان حضور در بیمارستان (اورژانس و بخش ها) را در بر می گیرد. داده های بیشتری لازم دارم به نظرتون؟
5- در ضمن من بخش اورژانس را از بخش پذیرش بیمارستان (بستری شدن مطابق نسخه پزشک و بر طبق برنامه زمانی) جدا دیدم. چون اورژانس تغییر پذیری بالایی داره ولی پذیرش قابل کنترل تره. اشتباه کردم؟
6-یک سوال کلی تر هم دارم. فرض کنید شما جای من بودید و از شما خواسته بودند، با شبیه سازی جریان بیمار، بخش اورژانس را خلوت کنید و منابعی را که بیش از حد لزوم استفاده می شوند(مخصوصا پرسنل) را برای انجام دیگر کارهای بیمارستان آزاد کنید. از کجا شروع می کردید؟ چه اطلاعاتی به ذهنتان می رسید که در مورد فرآیندهای بیمارستان که ممکن است بر کار شما اثر بگذارند، می پرسید؟ به عبارت ساده تر، تا چه حد لازم بود، محیط را شناسایی کنید؟
7- چه طور این عوامل محیطی را در شبیه سازی وارد می کردید؟
سوال هام زیاد شد. ببخشید. هر چی ذهنم رو مشغول کرده بود پرسیدم

ممنون میشم شما هم هر جوابی به ذهنتون میرسه، به این سوال ها بدین

پیشاپیش از همکاری تون خیلی خیلی متشکرم