درخواست: نمونه های شیت بندی

yalda95

عضو جدید
سلام دوستان من تازه دارم شیت بندی رو یاد میگیرم ازتون میخوام که اگه نمونه هایی که خودتون کار کردین رو دارین لطفا بذارین تا ببشتر با شیت بندی خوب و درست درمون آشنا بشم!ممنون...هرچه سریع تر بهتر!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیت بندی اسکیس یا کامپیوتری؟؟؟فک کنم هست تو باشگاه
سلام دوستان من تازه دارم شیت بندی رو یاد میگیرم ازتون میخوام که اگه نمونه هایی که خودتون کار کردین رو دارین لطفا بذارین تا ببشتر با شیت بندی خوب و درست درمون آشنا بشم!ممنون...هرچه سریع تر بهتر!

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار

سلام دوست عزیز به تاپیک های زیر مراجعه کنید.

نمونه شیت بندی مربوط به:pHOTOSHOP

[ پرزانته ] نمونه پرزانته و شيت بندي

yalda95

عضو جدید
منظورم اسکیس هاییی بود که خودتون کار کردین!در واقع هدفم این بود که کارامون رو بذاریم تا اشکالات شیت بندیمون رو حل کنیم!!!یعنی کارمون رو هرچند پر اشتباه بذاریم تا بقیه یا حتی خودمون ازش انتقاد کنیم!

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار
منظورم اسکیس هاییی بود که خودتون کار کردین!در واقع هدفم این بود که کارامون رو بذاریم تا اشکالات شیت بندیمون رو حل کنیم!!!یعنی کارمون رو هرچند پر اشتباه بذاریم تا بقیه یا حتی خودمون ازش انتقاد کنیم!

سلام دوست عزیز
تاپیک زیر همچین روندی رو طی می کنه. می تونید کارهاتون رو قرار بدید تا اشکالاتش رفع بشه و یا درباره کارهایی که گذاشته میشه نظر بدید.

[ پرزانته ] کارگاه پرزانته وشيت بندي

بالا