يه پلان ساده ساده 200 متري واسه پروژه ام ميخوام.اگه كسي داره با اندازه هاي دقيق لطفا واسم ميل كنه.ميلم:simin1364@yahoo.comخيلي فوريه.مرسييييييييييييييييي![]()
با سلام خدمت مهندسان عمران
بنده برای پروژه کارشناسی باید طراحی سیستم تهویه یک ساختمان را انجام بدهم.
به دنبال نقشه این ساختمان هستم. یک ساختمان که در کنار اون یک سالن آمفی تئاتر قرار داشته باشه.
ممنون میشم اگه کسی از دوستان نقشه ای با این شرایط در اختیارم بگذاره.
درضمن هرچه پیچیدگی ساختمان کمتر باشه بهتره!
در صورت وجود هرگونه ابهام در مورد نقشه به سایت منبع مراجعه فرمایید و مشکلتون رو اونجا بیان کنیدبا سلام و تشکر از لطف شما
نقشه فوق خوبه ولی من دنبال یک ساختمان کنار این نقشه هم میگردم.
در واقع آمفی تئاتر به ساختمان چسبیده
در ضمن من از این نقشه چیز زیادی سر در نیاوردم. مثلاً ارتفاع سقف ها ضخامت و جنس دیواره ها و همچنین سقف و ....
در صورت وجود هرگونه ابهام در مورد نقشه به سایت منبع مراجعه فرمایید و مشکلتون رو اونجا بیان کنید
راستش نقشه ای که شما میخواید رو من ندارم
ولی بازم میگردم
راستش این آمفی تئاتر در اصل همونطور که ذکر شده مربوط به یه هتلهاشکالی نداره دوست عزیز تا همین جا هم کلی زحمت کشیده اید
بینهایت سپاس از شما
سعی میکنم با همین نقشه کنار بیام. فقط به نظر شما کنار این آمفی تئاتر چه ساختمانی میتونه قرار بگیره. اول نظر خودم هتل بود ولی خوب هتل تحلیلش سخته ( میخوام یک ساختمان با تعداد طبقات نسبتاً کم و همچنین اتاق های کم باشه) پیشنهاد شما دوست عزیز برای ساختمان مجاور چیه و بی زحمت اگه نقشه ای مناسب با شرایط فوق دارید ممنون میشم در اختیاز بنده بگذارید
باز هم سپاس![]()
سلام
یه نقشه برای یه ساختمان 2 طبقه (همکف و اول) به ابعاد 6 متر در 8 متر لازم دارم. خیلی خیلی لطف بزرگی کردید که اگر پلان و تیر ریزی و پی همچین ساختمانی رو دارید به من بدید. هر فرمتی باشه مهم نیست (کد، پی دی اف و ...)
با تشکر![]()
به یک پلان با مساحت زمین 300 متر مربع و چهار طبقه نیاز دارم.
اگر ممکنه بدون محدودیت مهاربند در جهات X و Y باشد.
پیشاپیش متشکرم .