درخواست نقشه کدی منطقه 4 تهران

*maryam*

عضو جدید
سلام .من به نقشه cad، طرح تفصیلی و جامع منطقه 4 نیاز دارم.منظورم نقشه کدییه که توش کاربری اراضی مشخص باشه....خواهشم میکنم کمکم کنید لطفا..............

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام
من نقشه خام دارم، بدون کاربری اراضی فقط پلی گون داره.. به دردتون میخوره؟

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام .من به نقشه cad، طرح تفصیلی و جامع منطقه 4 نیاز دارم.منظورم نقشه کدییه که توش کاربری اراضی مشخص باشه....خواهشم میکنم کمکم کنید لطفا..............
گزارش چکیده نتایج طرح تفصیلی منطقه 4 تهران تهیه شده توسط مهندسین مشاور معماری و شهرسازی عرصه رو با فرمت PDF از لینک زیر می تونید دانلود کنید:

دانلود طرح تفصیلی

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز

سلام
من GIS تهرانو دارم....اگه به دردتون میخوره...دقیق بگید کجای منطقه 4 میخواید براتون پیدا کنم.....

*maryam*

عضو جدید
درواقع من نقشه طرح تفصیلی محله علم و صنعت (ناحیه 4) منطقه 4 رو میخوام واسه مکانیابی سایت طرحم و تحلیلش.......نمیدونم نقشه gisاش به دردم میخوره یا نه!!!!.......نقشه خام کدیش رو هم دارم...........

ضمنا با تشکر از mani24 اما نتونستم دانلود کنم!!!!!!!!!!!!!
ازتون متشکرم ...............منتظر کمکهای بیشترتون هستم.................

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
ببین GIS این جوریه ولی نمیدونم درست پیدا کردم یانه؟؟

پیوست ها

• 39L20S17P.zip
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 0

paria_s67

عضو جدید
گزارش چکیده نتایج طرح تفصیلی منطقه 4 تهران تهیه شده توسط مهندسین مشاور معماری و شهرسازی عرصه رو با فرمت PDF از لینک زیر می تونید دانلود کنید:

دانلود طرح تفصیلی

لطفا پسورد فایلی که اینجا گذاشید رو هم اعلام کنیـــــــــد...!!!!!!

بالا