دوست عزیز دانلود کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم اگه میشه بیشتر توضیح بدیننرم افزار Easy CD-DA Extractor خوبیه که براتون انواع تبدیلات را انجام دهید.
کار باهاش راحته فایلی که میخواهید تبدیل بشه را انتخاب میکنید و در تب دوم audio convert فرمت مورد نظر را انتخاب و تبدیل را انجام میدید.
کمک کنید لطفا![]()
اگر با اون برنامه سخته کار کنید
نرم افزار FairStars Audio Converter 1.53 را استفاده کنید.
خودم با این نرم افزار FairStars Audio Converter 1.53 کار نکردم اما Easy CD-DA Extractor طوری هست که شما در تب Audio convert وارد میشید از بالا سمت چپ فایل یا فایلها را به صفحه وسط drag میکنید و
سپس پایین سمت چپ نوع فرمتی که میخواهید تبدیل بشه (مثلا mp3 ) را انتخاب میکنید در نهایت دکمه Convert File را در گوشه سمت راست میزنید.
امیدوارم توضیحاتم کافی باشه.
سلام دوست عزیز.....کمک کنید لطفا![]()
سلام دوست عزیز.....
راحت ترین و بهترین نرم افزار از نظر من total audio converter هست....
بعد از نصب این نرم افزار
با محیط زیر روبرو میشید:
با استفاده از پوشه های سمت چپ ، پوشه مورد نظرتون رو انتخاب میکنید و بعد روی اون دابل کلیک میکنید....(مثلا من میخوام آهنگی داخل پوشه music در پوشه download رو تبدیل فرمت کنم.)
![]()
دابل کلیک که کنید پوشتون باز میشه و میتونید محتویاتش رو ببینید حالا آهنگایی که میخوای تبدیل فرمت کنی رو انتخاب کن و تیک بزن:
![]()
بعد از منوی convert فرمت مورد نظرتو انتخاب کن:
![]()
حالا یه پنجره باز میشه ، روی گزینه start کلیک کن ، فایلت تبدیل فرمت میشه:
![]()
من نرم افزار تبدیل پی دی اف به ووورد میخوام هرچی هم دانلود میکنم فونتا و گرافیکارو نمیخونه ینی خراب مکنه.....
میشه زودی کمکم کنیییییییییییییییییین؟
سلامسلام
کسی نرم افزار Viber برای گوشی های سامسونگ سری Wave داره؟
لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دانلود نرم افزار کسب بیت کوین BitCoin Miner Software | نرم افزار | 4 | |
S | درخواست نرم افزار رد تماس و رد اس ام اس | نرم افزار | 1 | |
N | ۶ نرم افزار اندروید برای سفر به موزه های جهان | نرم افزار | 0 | |
N | ۱۳ ویژگی نرم افزار واتس آپ Whatsapp | نرم افزار | 2 | |
N | نرم افزار | نرم افزار | 2 |