درخواست مشاوره

درخواست مشاوره

• آره

رای: 3 18.8%
  • نه

رای: 13 81.3%

• مجموع رای دهندگان
    16

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا چیکاردارید
شما که نه پسره رو میشناسین نه ایشونو
چرا نون مردمو آجر میکنید؟؟؟؟
خودشون دوتا عقل دارند بهتر میدونند چیکارکنند
به شما هم تبریک میگم که با دوتا جمله افرادی که نمیشناسی و نمیشناسنت تونستی تصمیم نهاییتو بگیری

titi-1989

عضو جدید
باید صبر کنم تا یکی از مدیرا بیاد حذف کنه تاپیکو . دیگه ببخشید اگه موضوعش به نظرتون بر خلافه حیا بود.

REZA1200

عضو جدید
نظر ها مختلفه

من میگم صیغه فرق نداره چه مدلی باشه معنی صیغه اینه که ما هر دو راضی هستم به این ازدواج یا ... شما اگر فارسی هم بخونید قبوله

شما اگر خوتان هم بخوانید قبوله

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نترس خودشون حذف می کننن. اینجا یکم پاتو بذاری اینور اونور تاپیکت حذف میشه.

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اخه صیغه بخونی یعنی دیگه گناه نیس. دیگه بهم نا محرم نیس . صیغه نخونی یعنی حتی نگاهه با احساس هم حرومه.

اگه واقعا همدیگرو دوست دارین ، گناه نمیکردین، اگه واقعا همدیگرو دوست دارین به فکر صیغه نمی افتادین که هر کاری انجام بدین و به گناه نیوفتین،
عاشقای واقعی قلب همدیگرو میخوان، اونوقت شماها تو فکر گناه هستین
البته ببخش که اینو گفتم ، حرفم بده ولی باید میگفتم

titi-1989

عضو جدید
عزيزم چرا هرچي هركي ميگه ميگي موافقم؟
اگر ميگي اعتقادم اينه كه حتي نگاه كردن با احساس هم گناهه پس چرا الان قبول كردي خيلي راحت دستشو بگيري؟

نمی دونم والا . همین تزلزل داشتنه شخصیتم خیلی وقتا عذابم میده . نمی دونم چه کنم . هر کی هر چی میگه می گم باشه.

mina_p

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نمی دونم والا . همین تزلزل داشتنه شخصیتم خیلی وقتا عذابم میده . نمی دونم چه کنم . هر کی هر چی میگه می گم باشه.
اگر اين طور باشه هرتصميمي كه الان بگيري فردا روز پشيمون ميشي تا يكي بگه خوبه ميگي اره تا بگه بد ميگي تو درست ميگي
اين كه نميشه

بادبادک باز

عضو جدید
دوست عزیز به جای اینکارا به بلند مدت فکر کن.
اگه تو باهاش پنهونی و بی اجازه صیغه کنی،اگر طرف با غیرت باشه پیش خودش به این نتیجه میرسه که اگه تو دختر خوبی بودی که بدون اجازه ی خونوادت همچین کار مهمی رو انجام نمیدادی .و مطمینا نمیاد خواستگاریت.اگرم بیاد بدون با هم خوشبخت نمیشید .چون یه عمر باید بی اعتمادی و حقارت رو تحمل کنی.
اصلا از کجا معلوم شاید می خواد با اینکار تو رو امتحان کنه.

Parsi.Eng

عضو جدید
با این حرف تزل تزل شخصیته خودتو خراب نکن
تو یه دختر محکمی اگر نبودی رشتت مهندسی مکانیک نبود میتونی برای خودت تصمیم بگیری نظراتی که اینجا داده شد برای خودت سبک سنگین کن و یه نتیجه گیری کن برای خودت حتما موفق میشی

ثمینی

عضو جدید
دوست عزیز به جای اینکارا به بلند مدت فکر کن.
اگه تو باهاش پنهونی و بی اجازه صیغه کنی،اگر طرف با غیرت باشه پیش خودش به این نتیجه میرسه که اگه تو دختر خوبی بودی که بدون اجازه ی خونوادت همچین کار مهمی رو انجام نمیدادی .و مطمینا نمیاد خواستگاریت.اگرم بیاد بدون با هم خوشبخت نمیشید .چون یه عمر باید بی اعتمادی و حقارت رو تحمل کنی.
اصلا از کجا معلوم شاید می خواد با اینکار تو رو امتحان کنه.

ایول خیلی خوب گفتی