[درخواست سوال و راهنمایی] مشاوره، سوال و درخواست مطالب علوم دام

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبین عیدتونم مبارک باشه
یه مقاله میخواستم در مورد انتقال جنین در گاو ها و اثر آن در برنامه های اصلاح

لطف کنین اگه بدین مقالرو ممنون میشم

دوست عزیز جوابشو برات تو تاپیک مدیریت زایمان گاو گذاشتم ببین;)

محمودح

عضو جدید
سلام محمد هستم .من جزوه گاو شیری دارم لطفا آدرستونو بدین تا ÷سنش کنم واستون
09139813006

Total

عضو جدید
شرمنده دیر جوابتون رو دادم پیک تولید منظورتون رکورد در 24 ساعت یه گاوه ؟ ما رکورد 76 کیلو رو تو شکم دوم داشتیم البته مهمتر از رکورد پشته شیره ما یه گاو رو روی 45 کیلو تولید خشک کردیم

mehrdad20072

عضو جدید
درخواست اطلاعاتی در مورد پروش بلدرچین

درخواست اطلاعاتی در مورد پروش بلدرچین

سلام دوستان
با اجازه دوستان میخوایم یه پرورش بلدرچین جمع و جور راه بیندازیم ک
از دوستان خوهشمندیم اطلاعاتی در مورد قیمت جوجه - قیمت جوجه بالغ - قیمت تخم و مختصری در مورد بازارر فروش محصولات این پرنده توضیحاتی لطف کنند .
تشکر از همه دوستان

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
با اجازه دوستان میخوایم یه پرورش بلدرچین جمع و جور راه بیندازیم ک
از دوستان خوهشمندیم اطلاعاتی در مورد قیمت جوجه - قیمت جوجه بالغ - قیمت تخم و مختصری در مورد بازارر فروش محصولات این پرنده توضیحاتی لطف کنند .
تشکر از همه دوستان
دوست عزیز قیمت محصولات .جوجه و تخم رو باید از شرکتهی بزرگ مثل تلاونگ و الوندو.. در بیاری و شرکتهایی که فارم مادر و جوجه کشی دارند.ما اینجا نمیتونیم قیمت بدیم.
ولی بازارش در مقایسه با گوشت مرغ به فرض.عمق کمتری داره چون مشتری خاص داره و هنوز در ایران همه مردم استفاده نمیکنن.محصولاتی که حالت لوکس پیدا میکنه چون قیمتش هم از مرغ بالا تره.بازار فروشش خیلی مهمه.و باید در سرمایه گذاری دقت بشه
بازم اگه مطلبی بود براتون میذارم

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضمنا دوست عزیز تو گوگل یه سرج کنی بلدرچین خیلی مطلب هست.الان میخواستم برات لینک بذارم ولی مطلب خیلیه.خودت سرج کنی بهتره میتونی انتخاب کنی راجع به قیمتو همه چی هست.اگه دوست داشتی یه تاپیک خالی هم تو بخش علوم دامی داریم در همین زمینه.وقت اگه داشتی یه مقدار مطلب هم اونجا بذار.ممنون;)

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
:redface:سلام
بچه ها من یه سری مطلب راجب روشها ونحوه ی اندازه گیری مواد سیلویی وملاس می خوام . ممنون میشم مطلب خوب راجب این موضوع وا سم پیدا کنین.;)

دوستان من موتور سرج گوگل و یاهو از شیر مرغ تا جون ادمیزاد توش هست.فقط حوصله میخواد که بگردی و پیدا کنی.
در هر صورت از افراد تحصیلکرده انتظار میره که کمی تخصصی تر مسائل رو دنبال کنن;)
شما کافیه سرچ کنی همین مواردو هزاران رکورد برات میاد.یا اینکه silage+estimation

محمودح

عضو جدید
سلام محمد هستم دانشجوي مهندسي علوم دام ترم 7
مطلب در مورد تخم مرغ وكيفيت اون ميخام فوريه

tititoti

عضو جدید
سلام محمد هستم دانشجوي مهندسي علوم دام ترم 7
مطلب در مورد تخم مرغ وكيفيت اون ميخام فوريه

محمد جان سلام.
از مطالب این سایت ها هم می تونی استفاده کنی:

1- پایگاه علمی صنعت مرغداری به آدرس زیر:

*صنعت مرغداری ایران*

2- وب سایت مقالات رسمی ایران که در این مقاله مطالب خوبی می تونی پیدا کنی:

*مقالات رسمی ایران*

3- و در آخر این هم یک مقاله د مورد کیفیت پوسته و محتوای تخم مرغ:

*Egg's Shell and Content Quality*

امیدوارم مفید فایده باشه برات دوست گلم. ولی همونطور که حمید رضا جان هم در بالا گفتند با یک سرچ ساده در موتور جستجوی Google می تونی مطالب خوبی رو پیدا کنی.:gol:

tititoti

عضو جدید
ولی اینو فهمیدم که پروپوزال رو برای هر دانشگاه باید با توجه به امکانات اونا نوشت. یعنی ممکنه از دید خیلی ها، موضوع یک پروپوزال فوق العاده باشه ولی دانشگاه مورد نظر به دلیل نداشتن امکانات لازم برای اون موضوع، ردش کنه.

من الان چند تا موضوع پیدا کردم ولی همونطور که گفتم روال کار برای نوشتنش رو نمی دونم.

محمودح

عضو جدید
تشکرومعرفی

تشکرومعرفی

سلام به همه ی دوستان محمد هستم از دوستی که در مورد تخم مرغ بهم کمک کرد ممنونم

محمودح

عضو جدید
سلام به همه دوستان عزیز.:gol:
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به علوم دام را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.

ممنون از همکاریتون:gol:
سلام من يه كتاب عملي در مورد پرورش گاو شيري ميخام ميتونين كمكم كنين؟يه چيزي كه كاربردي باشه بشه ازش استفاده كردو بكارش برد
اگه پيداكردين و ممكنه ايميلش كنين واسم
heidarei.m@live.com
ممنوم
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/progress.gif

tititoti

عضو جدید
سلام من يه كتاب عملي در مورد پرورش گاو شيري ميخام ميتونين كمكم كنين؟يه چيزي كه كاربردي باشه بشه ازش استفاده كردو بكارش برد
اگه پيداكردين و ممكنه ايميلش كنين واسم
heidarei.m@live.com
ممنوم
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/progress.gif

والا کتابی که زمان ما تو دانشگاه تدریس شد این بود:

*پرورش گاو شیری*

گردآوری و تدوین:
دکتر محمد جواد ضمیری

انتشارات دانشگاه شیراز
چاپ ششم (1385)
قیمت: 1800

این کتاب می شه گفت یک کتاب کامل و ارزون قیمته که فکر می کنم به راحتی نیاز شما رو بر طرف می کنه.

behnam63

عضو جدید
درخواست تحقیق درباره بهداشت و بیماری گوسفند

درخواست تحقیق درباره بهداشت و بیماری گوسفند

سلام تحقیق درباره 3 موضوع =
بیماری متابولیکی گوسفند
بیماری انگلی داخلی و خارجی
بهداشت دام
همگی درباره گوسفند باشد
متشکرم

محمودح

عضو جدید
کمک کمک کمک کمک کمک فوریه

کمک کمک کمک کمک کمک فوریه

سلام یه طرح در مورد پرورش گیاهان دارویی میخام فروشیم باشه اشکال نداره میخرم فقط فوریه

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام یه طرح در مورد پرورش گیاهان دارویی میخام فروشیم باشه اشکال نداره میخرم فقط فوریه

محمود جان پول نميخواي بدي نده اما بيشتر بيا تالار تا بچه هاي ديگه هم بتونن از تجربيات جيره نويسي شما استفاده كنن

اينم لينك طرح هاي تعاوني
http://www.icmportal.ir/pattern-fa.html
دوستان ديگه هم برن بدردشون ميخوره

تنها كاري كه بايد انجام بدين اينه كه قيمتها ي اونا رو به روز كنين

محمودح

عضو جدید
سلام

سلام

سلام محمد هستم واستون يه طرح توجيهي ميفرستم
اميدوارم بدردت بخوره سوال داشتي در خد

پیوست ها

• پرورش بره پرواری(1000راس).pdf
    80.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

محمودح

عضو جدید
بازم هاي

بازم هاي

در مورد ن‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍زادها
لري بختياري
مغاني
سنگسري
كردي
بلوچي
نايني
و
.
.
.
.

IDCF

عضو جدید
حتیاجات بوقلمون تخمگذار در سنهای مختلف چقدره؟

حتیاجات بوقلمون تخمگذار در سنهای مختلف چقدره؟

سلام یکی از دوستان من 100 تا بوقلمون خریده که چون از جیره غذایی نیمچه های گوشتی استفاده کرده اونا هم 20 روز زودتر از انچه فکر می کردند شروع به تخم گذاری کرده اند
این دوستم می خواد این گله را برای تولید جوجه یک روزه نگهداری کنه از من کمک خواسته منم چون احتیاجات غذایی رو بهش دسترسی نداشتم از شما کمک میخوام تا احتیجات غذایی اونا مثل برنامه غذایی و نوری و تولک بری و واکسناسیون جوجه ها و احتیاجات مواد مغذی و معدنی و اسد آمینه ها دستمونو بگیرید
راستی وزن تخم بوقلمون های قابل هچ چقدر باید باشه؟
خیلی لازم اگه کمک کنید ممنون میشم
تا فردا صبح اگه جواب بدهید منو مدیون خودتون کردید
منتظرم
مرسی

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام تحقیق درباره 3 موضوع =
بیماری متابولیکی گوسفند
بیماری انگلی داخلی و خارجی
بهداشت دام
همگی درباره گوسفند باشد
متشکرم
دوست عزیز بیماریهای نشخوارکنندگان معمولا با هم بررسی میشه .فرق زیادی هم نداره.
کتاب بیماریهای متابولیکی نوشته دکتر خداداد مستغنی .دانشگاه شیراز .دانشکده دامپزشکی رو بهتون پیشنهاد میکنم.
کتاب بهداشت دام .نوشته دکتر فریدون فضائلی.نشردانشگاه ازاد واحد ورامین.مرکز نشر مطالعات

behnam63

عضو جدید
دوست عزیز بیماریهای نشخوارکنندگان معمولا با هم بررسی میشه .فرق زیادی هم نداره.
کتاب بیماریهای متابولیکی نوشته دکتر خداداد مستغنی .دانشگاه شیراز .دانشکده دامپزشکی رو بهتون پیشنهاد میکنم.
کتاب بهداشت دام .نوشته دکتر فریدون فضائلی.نشردانشگاه ازاد واحد ورامین.مرکز نشر مطالعات

دوست عزیز 1 تحقیق میخوام به استاد نشان بدهم- فوری است- جستجو میکنم پیدا نمیکنم فقط در مورد گوسفند باشه