سلام خوبین عیدتونم مبارک باشه
یه مقاله میخواستم در مورد انتقال جنین در گاو ها و اثر آن در برنامه های اصلاح
لطف کنین اگه بدین مقالرو ممنون میشم
دوست عزیز جوابشو برات تو تاپیک مدیریت زایمان گاو گذاشتم ببین

سلام خوبین عیدتونم مبارک باشه
یه مقاله میخواستم در مورد انتقال جنین در گاو ها و اثر آن در برنامه های اصلاح
لطف کنین اگه بدین مقالرو ممنون میشم
دوست عزیز قیمت محصولات .جوجه و تخم رو باید از شرکتهی بزرگ مثل تلاونگ و الوندو.. در بیاری و شرکتهایی که فارم مادر و جوجه کشی دارند.ما اینجا نمیتونیم قیمت بدیم.سلام دوستان
با اجازه دوستان میخوایم یه پرورش بلدرچین جمع و جور راه بیندازیم ک
از دوستان خوهشمندیم اطلاعاتی در مورد قیمت جوجه - قیمت جوجه بالغ - قیمت تخم و مختصری در مورد بازارر فروش محصولات این پرنده توضیحاتی لطف کنند .
تشکر از همه دوستان
سلام
بچه ها من یه سری مطلب راجب روشها ونحوه ی اندازه گیری مواد سیلویی وملاس می خوام . ممنون میشم مطلب خوب راجب این موضوع وا سم پیدا کنین.![]()
کتاب اختلالات تخم مرغ.حسین ملجایی.نشر خود کفایی.کامل توضیح دادهسلام محمد هستم دانشجوي مهندسي علوم دام ترم 7
مطلب در مورد تخم مرغ وكيفيت اون ميخام فوريه
سلام محمد هستم دانشجوي مهندسي علوم دام ترم 7
مطلب در مورد تخم مرغ وكيفيت اون ميخام فوريه
مصطفی جان پروپوزال به کجا رسید؟![]()
سلام من يه كتاب عملي در مورد پرورش گاو شيري ميخام ميتونين كمكم كنين؟يه چيزي كه كاربردي باشه بشه ازش استفاده كردو بكارش بردسلام به همه دوستان عزیز.
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به علوم دام را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.
ممنون از همکاریتون![]()
سلام من يه كتاب عملي در مورد پرورش گاو شيري ميخام ميتونين كمكم كنين؟يه چيزي كه كاربردي باشه بشه ازش استفاده كردو بكارش برد
اگه پيداكردين و ممكنه ايميلش كنين واسم
heidarei.m@live.com
ممنوم
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/progress.gif
سلام یه طرح در مورد پرورش گیاهان دارویی میخام فروشیم باشه اشکال نداره میخرم فقط فوریه
ممنونمسلام عزيز جان هر سوالي در مورد گاو شيري و جيره دارين بپرسين تا جواب بدم
دوست عزیز بیماریهای نشخوارکنندگان معمولا با هم بررسی میشه .فرق زیادی هم نداره.سلام تحقیق درباره 3 موضوع =
بیماری متابولیکی گوسفند
بیماری انگلی داخلی و خارجی
بهداشت دام
همگی درباره گوسفند باشد
متشکرم
دوست عزیز بیماریهای نشخوارکنندگان معمولا با هم بررسی میشه .فرق زیادی هم نداره.
کتاب بیماریهای متابولیکی نوشته دکتر خداداد مستغنی .دانشگاه شیراز .دانشکده دامپزشکی رو بهتون پیشنهاد میکنم.
کتاب بهداشت دام .نوشته دکتر فریدون فضائلی.نشردانشگاه ازاد واحد ورامین.مرکز نشر مطالعات
به لینکهایی که در پست بالایی اشاره شده سر زدی؟دوست عزیز 1 تحقیق میخوام به استاد نشان بدهم- فوری است- جستجو میکنم پیدا نمیکنم فقط در مورد گوسفند باشه